Jump to content

Moto Zajednica

Dr Ivica Canon

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Dr Big 800

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dr Ivica Canon's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Izvinite ako sam malo promašio temu, ali trudiću se da što pre nadjem nekog lepotana (može i stranca) i odvozim njega ove godine za Stevlio (Italy) što nam je u planu. Hvala i suvi Vam putevi bili ....
  2. Rumunija 2017 VID_47451102_133605_581.mp4
  3. Hvala Vam puno, znači mi svaki odgovor i svako upozorenje. Moraću da probam pre kupovine ali moja volja i želja kao i veličina njegova će preovladati da ga uznem pa i ako je malko tesno . Taj model pratim od skoro gledam stalno klipove ali najviše mi znači lično iskustvo. Posle jednocilindraša koje je teško voziti (treba se navići) prešo sam sa njime Transfargašan Grčku Mkd i Bugarsku, a kad budem seo na ovu jedrilicu zaboraviću na porodicu . Hvala još jednom . Pustiću neku sliku čisto da se upoznamo a kad uznem Pana uživo ću Vam se pridružiti na neku vožnjicu. Živeli.
  4. Hvala Vam puno braćo. A šta mislite , da li ću stati na Pana tj. hoće li mi biti potaman ....
  5. Poštovani vozači kraljice na putu (Honda Pan European st1100 i 1300). Ja sam Ivica iz Niša veliki obožavaoc ove kraljice na dva točka. Vozim Suzuki Dr Big 800s zadnjih četiri godine i mogu reći da mi jedino ona odgovara zbog moje visine od 1.98 tj. naj udobnija mi je od nekolicine motora koju sam probao. Prošle godine sam na molbu svog prijatelja koji me zamolio da mu prevezem tek kupljeni motor na točkove od Zaječara do Niša na šta sam pristao BMW K100. Bio sam oduševljen. Ladja. Jedina mana mi je bila što su mi kolena bila baš knap i u krivinama malo je neprijatno. Hteo sam da vas zamolim da mi kažete nešto više pri kupovini Pana. Mislim da je on veći od K100. Na šta da obratim pažnju!? Moj budući bi bio St1300.... 2003-2004 god. Hvala Vam unapred .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja