Jump to content

Moto Zajednica

Kristijan123

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Motocikl
    Sachs X Road 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Kristijan123's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ja sam u okolini leskovaca , znam se sa Vladom nema nijedne gume...
  2. Jel zna neko gde ima da se kupe oni gumeni ublazivaci vibraca koji stoje na masini , jer ih je prethodni vlasnik skinuo i sada se oseca da masina vibrira pri velikim obrtajima...
  3. Danas sam odvezo motor na tehicki pregled i u saobracajnoj dozvoli nije bio upisan broj motora , broj sasije je upisan i poklapa se sa brojom motora , motor je bio registrovan bez broja motora kako to ne znam , saobracajna ne moze da se ocita jer je neki pametnjakovic ponistio saobracajnu na cipu , da li mogu uopste da registrujem motor ili ne ?
  4. Proverio sam srafove svi su lepo zategnuti
  5. Tokom voznje motora kada dam gas do kraja masina motora vibrira i to bas puno , isto se desava kada smanjim gas masina motora vibrira i to se bas oseti na motoru , sta bi moglo to da bude ?
  6. Da , ali kada motor izvezem na sunce da se malo zagreje , pokusam da upalim uz malo muke on upali , ali da ga ostavim vise od 12 sati da ne palim motor ,desice se isto
  7. Akumulator je formiran u radnji gde je i kupljen
  8. Pomocccc Kada pokusam da upalim motor prvi put , motor samo zavergla ali ne da upali , medjutim drugi put kada pokusam da upalim, akumulator nema snagu da pokrene anaser , kao da je akumulator skroz crko , akumulator sam kupio pre nepunih nedelju dana , u cemu bi mogao da bude problem ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja