Jump to content

Moto Zajednica

Amon Hen

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Amon Hen

  • Rođendan 03.08.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Suzuki V-strom DL1000

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Amon Hen's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala za informaciju. Našao sam oglas, nosači kofera su za dl-650. Hoće li pasovati na moju hiljadarku?
  2. Pozdrav ljudi Da li neko prodaje zadnji crash bar-nosač bočnih kofera za dl 1000 2004 god.?
  3. Sredili su sve, danas sam otišao po motor. Kvačilo radi besprekorno. Problem je bio što prvi put nisu ni probali kako radi kvačilo jer je majstor koji je radio motor metar i žilet pa nije mučenik ni smeo da sedne na stroma da isproba :)))) Kaže da je već imao loša iskustva sa GTR 1400 :))
  4. Ok. Hvala puno za informacije. Nadam se da će danas završiti Pozdrav
  5. Prošle nedelje sam se oterao stroma u Yamaha Plattner servis u Novom Sadu. Naručio sam kod njih nove metzeler tourance gume i lanac i lančanike. Juče odem po motor u servis i primetim da je kvačilo mnogo tvrđe nego ranije. Agregat zamašćen posle zamene, nisu ništa brisali. Upalim motor, ubacim u prvu, polako puštam kvačilo, a ono ostane negde na pola u tom položaju, izgubilo je elastičnost, uopšte nije kao pre. Ne znam šta su radili, verovatno su majstori nešto sjebali kad su skidali korpu, ko zna. Rekao sam im da srede motor u vozno stanje kakav je bio pre. Ja sam im doterao ispravan motor koji je radio perfektno, za vikende sam prelazio i do 500 km. Danas treba da me zovu, videćemo šta će biti. Kakva su vaša iskustva sa Plattnerom u Novom Sadu?
  6. Pozdrav svima Pre mesec dana sam pazario Stroma dl1000 2004 godište. Zbog visine i težine (2m, 130kg) dvoumio sam se između Varadera i Stroma ali je Strom pobedio. Prešao sam za tri vikenda oko 1500 km, većinom duže relacije i utisci su odlični, motor je upravljiv i udoban za vožnju pogotovo za nas gabaritne. Motor je baš lak i veoma upravljiv u gradu, ali zato bočni vetrovi znaju da prave problem kroz ravnice Vojvodine. Od opreme ima dodatak za vizir, Givi crash bar i kofer. Pošto ga je pre mene vozio košarkaš ima prošireni korman za oko 10 cm što meni savršeno odgovara. Sledeće nedelje ide servis i nove gume. Planiram da postavim crash bar pozadi oko izduva, najverovatnije ću kontaktirati Sebu. Ako neko ima preporuku neka mi javi.
  7. Video sam ovaj model, to je motosudejan iz Subotice. Ako se ne proda do aprila obavezno idem da pogledam ovu mašinu
  8. Pozdrav svima Planiram na proleće kupiti hondu varadero i spreman sam da izdvojim od 4 - 4,5 hiljada eura. Zbog mojih gabarita (2m, 130kg) preporučuju mi endura tipa varadero ili vstrom 1000. Da li neko možda planira prodaju varadera ili ako zna nekog ko prodaje da mi da kontakt da pogledam?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja