Jump to content

Moto Zajednica

perone

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: perone

  1. Dosao bih sa par drugara, nesto pre 11h, na Miseluk. Moj predlog je da podrzimo ovu tradicionalnu Bg voznju i da se licno upoznamo i provozamo nekom njihovom lokalnom destinacijom. Meni je licno Fruske Gore i sremackih puteva preko glave. Ako bi krenuli u 11 i 30h taman tamo stizemo pre 13h. P.S. Poneo bih i GoPro kameru da zabelezimo ovu voznju.
  2. perone

    BMW S1000XR

    Dobro pitanje , sta posle sjajnog XRaaa???
  3. Pozzz. ako neko hoce da kupi dobrog v stroma 1000 2014 god neka me nazove. Nije u oglasima voleo bi da ga kupi ljubitelj V STROMA cena pristupacna. 0642974444
  4. Od 1989-e intezivno vozim japanske motore i nikada nisam menjao lezaje u tockovima a i lanac i lancanici traju duze kada je labaviji od onog sto preporucuje fabrika. Pogotovo ako je vozac tezi ili se na motociklu nalazi saputnik. Znaci zadnja viljuska stoji pod uglom i prilikom opterecenja dolazi do njenog ispravljanja i samim tim zatezanja lanca, narocito pri voznji na zadnjem tocku gde su i saputnici i cela tezina motocikla na istoj. Ja sam za sto labaviji ...lanac.
  5. Pozdrav ekipi. Mogli bi neku STROM vožnjicu organizovati?!
  6. Proverio na mom K7 1000 63.8mm a prostor do blatobrana oko 5mm. porucio bih ako mi neko objasni kako tj na koji br da pozovem
  7. Mozda bi mi mogli organizovati neku voznjicu i druzenje na prolece, kao sto je nekad bilo etno selo Arandjelovac.
  8. Hvala na savetu za TPS. Ovaj motorcyclespareparts jeste najpovoljniji samo kad bih znao da porucim preko njega. Kod Markosa je 6e skuplji i stize za 10 do 15 dana. Da li postoji neko strom druzenje u Srbiji ili okruzenju?
  9. ima dva senzora sa razlicitim siframa na karburatoru?
  10. Pozdrav svima, imam stroma 1000 2007god. primetio sam da na autoputu pri konstantnoj vožnji posle zaustavljanja na nplatnoj oće da se ugasi kao i pri kontinuiranoj vožnji na nižim obrtajima u gradu štucne po nekad, dok na dodavanje gasa radi savršeno tj ubrzavanju. Ako je neko imao sličan problem da me posavetuje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja