Jump to content

Moto Zajednica

Duckey Kawasaki

Članovi
 • Broj tema i poruka

  91
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

35 Neutral

O članu Duckey Kawasaki

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 21.02.1973.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad
 • Interests
  od 2017
 • Motocikl
  Kawasaki ER 5

Contact Methods

 • Skype
  Duckey.Huckey

Poslednji posetioci profila

1046 profile views
 1. aham...!!!!! znači ni nebahatima se dogadjaju svari koje oni kometarišu kao "bokte"... i slično. Nego zar vas nije strah da onaj koji nije u pravu, ipak jeste jer izvuče neku pucalu i ti onda ko popišan sedneš nazad u svoj auto i gas na drugu stranu. Tu se neki izjasnio i da on na kraju kada nestane alternativa i niko ne popušta, on izadje iz auta da se porazgovara sa onim bahatim mamlazom. Ja sam shvatio da on zna da vozi zato što je velik. Sve neki vidžilanti Niko više ne uživa u vožnji nego traži da se vrati kući sa što više snimaka i vodi tudju brigu.
 2. Nego, mamlazi će uvek da postoje. Negde (ovde) sam pročitao (ti si napisao isto) da se "mamlazi" nalaze uvek u skupim kolima. Neko je napisao da oni koji neznaju da voze, uvek imaju neki besan auto ili džip.
 3. ne misle svi "čikirizi" u vojsci sam bio u autojedinici. na prvoj stranici notesa koji smo dobili je (verovatno prvo i osnovno) pravilo saobračaja "videti i biti vidjen" a tu je bio i magacioner KUFIKA koji je imao pregršt saveta
 4. ...kada sam se vraćao iz Vršca za Novi Sad a preko Zrenjanina, sa Fordom od preko 20 godina koji je stajao u garaži, majstor Mučibabić mi je rekao "samo junačke majke plaču", "ti polako pa ćeš stići" a kada sam polagao za autobus, instruktor mi reče istu stvar, al ˙ "defanzivno"... Komadant u vojsci "ja nikada nisam krenuo a da ne mogu da stignem na vreme" moj rodjak sa sela je govorio "čikirizi" (take it easey) pa ja tako sada POLAKO
 5. od Prilike do Ivanjice ima 9 km
 6. ...a ti si taj što gleda i bioskop
 7. ...od cene koja je navedena u kupoprodajnom ugovoru onih 2,5%?! Još ću da se raspitam kod agencije za registraciju. Verovatno imaju informaciju.
 8. kolege, drugari... molim vas za pomoć. Naime prodajem svoj motocikl zbog nemogućnosti da ga imam onako kako sam želeo. Neću više imati garažu i da bih taj luksuz imao potrebno mi je mnogo novca koji više nemam. Rupi se sve izvesnije ne nazire kraj. No da prestanem sa jadikovkama... treba mi informacija okonekakvog poreza iliti da li je sve što treba kupoprodajni ugovor, notar i kupac. Pošto sam već ovde da vam ponudim a kako je to i običaj da bude povoljnije za kolege sa sajta, motocikl je Kawasaki ER5 twister 1998 godište. cenim ga 1.500,00 €. bio je kod mene dve godine. Ovo bi nam bilo treće leto. Možete pogledati oglas na kupujem prodajem ili link Motocikli : Kawasaki ER 5 twister 1998 21.03.2019 - ID 75192753 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Motocikl garažiran. Kupljen za sebe, no u nemogućnosti da ... Molim vas za pomoć. Dakle: kupac, ja, kupoprodajni ugovor i notar?! Posle overe kod notara, skidam tablice, vraćam ih kod agencije gde sam ga i registrovao prvi put a kupac ga registruje na svoje ime prilikom sledeće registracije. Jel to sve ?!
 9. Drugari, jel neko pazario i probao već sprej za lanac?!
 10. Kod Gorana u Čepinu, kod Osijeka
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja