Jump to content

Moto Zajednica

AcaFacaKG

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: AcaFacaKG

  1. Evo link pa ko zeli neka se prikljuci. Grupa je nova. Svi ste dobrodosli naravno svi bajkeri su dobrodosli a ne samo iz Srbije. Pozdrav
  2. https://www.facebook.com/groups/2374365082794295/
  3. Fazerasi izvolite prikljucite se nasoj grupi na Facebooku pod nazivom "Yamaha FAZER Srbija" Grupa ima za cilj upoznavanje, druzenje i razmenu iskustava ljubitelja ovih motora.
  4. Svaka cast, procitano u jednom dahu!
  5. Pozdrav svima. Da li mogu da dobijem broj od Saleta iz Trstenika. Imam isti problem.
  6. Hvala svima na dobrodoslici... Samo dok se malo snadjem ovde oko unosa teksta i fotografija... Stize fotka...
  7. Pozdrav Šone! Znam da R nije zahtevan za duza putovanja. Pravicemo cesce krace pauze. Nadam se da ce to biti jedno lepo novo iskustvo. Ne znam Nikolu iz namenske. Znam Gagu iz namenske (vozi sivu Yamahu Fazer). Mi se znamo preko fejsa, vibera... Pregovarali smo pre u vezi zamene mog Tdm-a za tvoju Hondu F4 ali na kraju nista od toga nije bilo. Nadam se da cu uskoro registrovati motor pa se javljam da se konacno i vidimo i upoznamo a ne ovako kao da zivimo na razlicitim kontinentima Hvala puno na dobrodoslici.
  8. Pozdrav svima! Ja sam Aleksandar. Iz Kragujevca sam. Radim u vojnoj fabrici u Kg. Forum pratim godinama, tamo od 2007 god. ali od skoro sam prijavljen clan. Volim motore, vozim motore. Trenutno vozim Suzuki gsxr 600 k2, tj njegov sam vlasnik al ga ne vozim jer sam ga kupio tek pre pet dana, i imao sam gresku na carinskoj deklaraciji pa cekam ispravku da bih ga registrovao. Inace nije mi to prvi motor. Pre njega sam vozio Bandita 600 u n verziji pa pre njega Yamahu tdm 850 4tx, pre nje isto bandit 600, davno pre njega i Mz etz 251 i tako u nazad. Cesto menjam motore, nikako da se skrasim. Svaki motor mi je lep na svoj nacin, i funkcionalan na svoj nacin ne bitno iz koje je godine i koja je kategorija, svaku kategoriju postujem i volim. Voleo bih da jednog dana imam svoju kolekciju motorcikala. Zadnjih par god se cesto vozim u paru. Videcemo kako ce to izgledati na R motoru. Nisam neki vozac, a ni majstor. Volim da vozim, volim da upoznajem nova mesta, nove ljude... Nisam do sada pravio neke vece ture van granica Srbije, ove godine krajem jula cu da se spustim do Herceg novog na par dana. Smatram da je ovaj forum jako pametna i korisna stvar. Sta znam, mislim da sam sve rekao. Pozdrav svima jos jednom i puno uzbudljivih i bezbednih kilometara vam zelim!
  9. Extra je ispao motor, nema sta... svaka cast! Videh ga prekljuce parkiranog u "Ljubinim livadama" i mogu samo da kazem da uzivo izgleda pet puta lepse nego na slikama. Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja