Jump to content

Moto Zajednica

Borko Ivic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Borko Ivic

  1. Probacu jos nesto.. uglavnom hvala vam na pomoci.
  2. Nasao sam ja sve.. pogledao sam onu šemu sto je poslao onaj covjek i spojio sam kako pise ali nista se ne desava.
  3. Ovo sam dobio uz sat.. ovde pise da je crno/zuta zica za obrtaje.Iz TCI izlazi zuto crna zica i spojio sam bio ali nista se ne desava.
  4. E ovako..motor fabricki od lampica ima:zmigavce,dugo svjetlo,Neutral i ulje ja mislim.To sam i povezao sve. A na ovom satu nema sta nema..od ovoga sto sam naveo gore ima jos:temperaturu,nivo goriva,pokazivac u kojoj je brzini i jos neke lampice.
  5. Evo kakav je sat i sve radi osim obrtaja..sat kad se upali treba da ispuni do 15k i da se vrati. IMG_2916.MOV
  6. Znate li mozda sta je elektricar radio na motoru pa je napravio sat
  7. Hvala vam svima na odgovoru.Kod mene je xj 600s 1993 god ali problem je sto na njemu nije bio originalni sat,pa je neko stavio sat bez obrtaja i sad sam kupio drugi sa obrtajima i ne mogu da spojim. Na kakav filter mislite?
  8. Aa to,stavljam na yamahu xj600
  9. Pozdrav. Imam pitanje vezano za obrtaje na motoru. Kupio sam digitalni sat i sve sam spojio osim obrtaja.Citao sam da se to spaja na bombinu ali neki ljudi pominju CDI,sad ne znam kakve to veze ima, pa ako moze neko da mi napise kako se spaja bio bih mu mnogo zahvalan. Sat je isti kao ovaj.
  10. Ja vozim za sada yamahu xj600 a treba bih da je prodam pa gledam ove zx6r. Hvala na odgovoru
  11. Pozdrav.Kupio bih Kawasaki zx6r 1998-1999 ta godina,pa ako bi mogao neko da mi da par savjeta.Kakvi su motori,koja je potrosnja,da li se kvara.Sve sto napisete bilo bi mi od pomoci. Hvala !!
  12. Pozz bajkeri.Ja sam novi clan i evo koja slika motora. Yamaha je 1993 godiste,malo je prepravljena...farovi,maska,sat,blatobran,retrovizori i malo je podignut rep.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja