Jump to content

Moto Zajednica

Mandingo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    65
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    MKD
  • Interests
    Motori, filmovi,sport
  • Motocikl
    Piaggio Beverly 300s hpe 2023g.

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Mandingo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Hteo bih nesto da pitam u vezi novog skutera Piaggio Beverly 300 s hpe 2023 godina. Posto je prvi servis na 1000 km (treba u utorak da idem) rekli su mi da se menja samo ulje i filter za ulje, dok hub ulje (ili ulje za diferencijal valjda) se menja na ovu kilometrazu samo na Beverly 400, dok na Beverly 300 se ne menja sada vec dosta kasnije. Dali je to tako? Pretpostavljam da jeste ali ne znam zasto je to tako.
  2. Tmax je kompletno sredjen. CVT, svecice, filtri, ulje, gume. Sada radi kao sat.
  3. @Satelis Dare, na prvoj strani ove teme bio je problem sa manjim obrtajima u leru (i kod mene je negde oko 900 obrtaja mada ne gasi) gde si ti resio na 1100 da bude citiram "sraf na usisu koji ogranicava polozaj leptira je popusten" kako i citiram "obrtaji u leru su izmedju 1.1-1.3Krpm te je tako i podeseno + lepak dodat". Dali tu se recava ovaj problem ili sam ja nesto pogresno razumeo?
  4. Da, tacno je. Tamo imaju FAG-ove u dimenzije o kojima je pricano u ovoj temi.
  5. Прво делови за CVT да се обезбедат, мајстор ќе се најде
  6. @KrokodiloКаде во Скопје овие лагери?
  7. Samo sam hteo potvrdu da su te dimenzije lezaja koje su bile navedene u temi. Bitno mi je bilo da odnesem komplet delove kod majstora i da se uradi kako treba Uzecu onda FAG-ove u navedene brojeve 6302 i 6007 sa datim dimenzijama.
  8. Za Koyo mi treba opet dimenzija. Kod Yamahe u Skoplju se ceka 20-30 dana. Ima FAG (nije Korea) kod mene u te dimenzije kako je na ovoj temi kod 2 skutera napisano ali hteo sam potvrdu u vezi toga
  9. @Satelis Te brojeve lezaja sam napisao gledajuci tvoje sregjivanje skutera na prvoj strani ove teme, gde si ta dva lezaja menjao i veoma lepo objasnio kako se menja Za povecanje obrtaja na 1100-1300 valjda se to da srediti bez nekih problema ali koliko sam razumeo za to treba leva strana da se rasklopi.
  10. @SatelisI jos nesto. Ovde u Skoplju imaju lezaje FAG (nema Koyo) u tu dimenziju i pitaju me u vezi jednog od njih dali mi treba sa metalnim poklopcem ili sa gumicom.
  11. @SatelisHteo bih Dareta da pitam kad se sregjuje CVT dali 6302 (15x42x13) i 6007 (35x62x14) su lezaji koji je pozeljno da se promene kako i na koliko obrtaja treba raditi Tmax kad je u ler gasu (kod mene crtica ide 900-1000 obrtaja)?
  12. Hvala ti Dare. Nisam 100% siguran ali mislim da su fabricke sijalice H7. E sada sa kojim led sijalicama bih mogao da ih zamenim (za srednje i dugo svetlo) i dali treba dodatno neko rele da bi se stavile led sijalice ili jednostavno samo se zamene. Mozda znas otprilike koliko kostaju led sijalice i eventualno to sta ide sa njima da bi radile. P.S. Radi se o Suzuki Burgman UH200 (2017g). Edit! Dobio sam info od majstora gde sam stavljao daljinski za Satelis da je set led sijalica sa trafo (H7) u kompletu 70 eura + montaza od 10 do 20 eura. Jedino ne zna dali ce imati neko vece opterecenje ka da bi se koristela oba fara non-stop.
  13. Слажем се са вама. Један ми је предложио да остане све како је а да се дуго светло спусти мало доле (да не би сметало другим возачима) и тако да раде оба, стим што би мало јаче светило једно светло. За сада остајем на фабричком како је до сада.
  14. U vezi ove teme hteo bih da pitam dali moze da svetle obadva fara srednje svetlo ali nekako da se ne izgubi dugo svetlo kad se pritisne prekidac za dugo. Nekako mi je lepse kad bi svetlela oba fara a ne samo jedan kako je fabricki (deluje mi kako da je pregoreno svetlo koje normalno nije). Radi se o Suzuki Burgman 200. Hvala vam
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja