Jump to content

Moto Zajednica

Zeljko sd

Članovi
  • Broj tema i poruka

    114
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Smederevo
  • Motocikl
    Suzuki gsxf 750

Poslednji posetioci profila

292 profile views

Zeljko sd's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Kolega mislim da bi bilo najbolje ostaviti da to uradi neko ko se time profesionalno bavi jer treba imati i znanja i alata za sinhronizaciju svega.tako da mislim da je najbolje prepustiti profesionalnoj osobi.moje misljenje.pozdrav i srecno u intervenciji.
  2. Hvala na odgovorima kolege. Usput po manualu u knjizi pise da su dimenzije za zadnju 150.pa sam se i time vodio u potrazi za istim.
  3. Moj ljubimac i clan porodice.i treba ga obuti kako valja.
  4. Pozrav kolege.jedno pitanje za sve koji imaju iskustva sa zadnjom gumom . Treba se menjati ista na mom ljubimcu pa nebih da napravim gresku jer nije bas mala investicija Ima li neko informaciju koji tip gume u dimenzijama 150/70/17 h69 Ima ojacan sredisnji gazeci deo posto je plan duzih relacija pa je neizbezna voznja na pravcima sto je uzrok velike potrosnje tog srednjeg dela gume.hvala unapred na misljenjima i odgovorima.
  5. Dobro dosao.i verujem da ces ovde naci resenje.jer ima dosta iskusnih .
  6. Pozdrav kolege . Zelja mi je od malih nogu da imam motocikl.i konacno sam uspeo ostvariti tu svoju zelju.kupih suzukija gsx750f.i posdadoh jedan od vas. Imam 41 godinu i zivim u okolini.Smedereva. Srecno svima
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja