Jump to content

Moto Zajednica

Marko125

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Honda NSR125/APN6

Poslednji posetioci profila

588 profile views

Marko125's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav clanovi, imam problem sa zmigavcima fabrickim (nisu led) u pitanju je Honda NSR 125, kada upalim npr desnu stranu radi i kada hocu da prebacim na levu, posle desetak tek sekundi prebaci i onda kada hocu opet desnu ne prebaci odma i u krug. Menjao sam automat, prekidac, proveravao sijalice sve su ispravne i iste. Da napomenem, ne radi mi indikator u satu za zmigavce, pa ne znam da nema to neke veze.
  2. NSR trosi najmanje od svih 125cc 2t i sigurno je najkvalitetnija, mnogo je ozbiljniji motor nego CBR125. A sto se tice auspuha, ja prosle godine sa mojom hondom nisam mogao preci tehnicki jer nije bio fabricki auspuh.
  3. Moze to, pazi samo na gradaciju. Treba ti SAE 10W.
  4. Imas na kupujemprodajem semeringe, samo moras videti dimenzije tacno koje su, imas na netu..
  5. Sto se tice ulja za menjac, imas u motobikeu-u IPONE Box 2. A za mesavinu ti je najbolje sintetiku, ja licno koristim IPONE 2T Scoot Run 2 i zadovoljan sam.Motul 710 je isto jako dobro ulje za nju,a sto se tice filtera ne mogu ni ja da nadjem pa ako neko zna gde ima neka napise..
  6. Ako ti je toliko bitna ta brzina, onda u tom slucaju uzmi NSR-a, ali CBR je isto dobra 125ica i dugotrajnija je mnogo vise jer je 4t.
  7. Jesam, ubacio sam ispod sedista 2 stara zmigavca sa sijalicom obicnom i radi sve kako treba. Hvala vam puno!
  8. Imam jedan indikator, za oba zmigavca, i ako dam levi trepti, i ako desni trepti. Tu ide mala dioda jel tako ona ubodna?
  9. Hvala vam na pomoci, probacu pa vam javim sta sam uradio..
  10. Pozdrav bajkeri, javljam se opet za pomoc.. Stavio sam na motor sva 4 led zmigavca i automat za led, i kada dam levi ili desni jako slabo sijaju sva 4 zmigavca, cak sam uspeo stelovanjem brzine otkucaja zmigavaca da sva 4 rade..Dam levi ili desni, ono sva 4 trepte. P.S. Probao sam napred da stavim stare zmigavce, obicne sijalice, a nazad led i razdvaja levu i desnu stranu, ali napred probija, dam levi ono trepti leva strana i desni prednji zmigavac malo sija jako malo ali nocu se vidi, ali zadnji ne. Je l' zna neko sta moze biti? Hvala.
  11. Nije karburator, provereno karburator sam sredio, ali stuca i dalje i puca iz auspuha mnogo..
  12. Iglica je dobro stoji a koliko sam mogao da vidim plovak vraca mislim funkcionalan je..
  13. Pozdrav imam problem sa hondom nsr125 95 godiste.. Na motoru preliva karburator, kada stoji i kad je zatvoreno gorivo i kad hocu da ga vozim pustim gorivo i od jednom krene da curi gorivo, isprazni to iz karburatora samo i to je to.Primetio sam da stuca na visokim obrtajima i gusi se.. Karburator sam ocistio, filter goriva zamenuo i nista. Uvek mi je pre bilo pusteno gorivo i nije prelivao nikada gorivo zatvarao nisam, sada je poceo da preliva.Znam samo da je u pitanju dellorto karburator..
  14. Jos nista nisam otkrio, motor sam od sebe proradio
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja