Jump to content

Moto Zajednica

JEDNO SRCE NA TOČKA DVA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    cacak
  • Motocikl
    Suzuki k4 1000

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

JEDNO SRCE NA TOČKA DVA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Moje prvo učešće na TD i veliko oduševljenje. Organizacija jako dobra kao i odnos medju vozacima. Vreme je jako posluzilo i uslovi su bili idealni. Hteo bih ovom prilikom da se izvinim ako sam nekoga mozda omeo ili usporio, ipak mi je ovo prvi izlazak bio. Sve u svemu prezadovoljan sam i naravno druzicemo se opet. A da boli sve, boli i to bas.
  2. Posto sam se prvi put prijavio zanima me gde cu moci da vidim detalje oko voznje, do kada treba da budem na navaku i tome slicne informacije. Unapred hvala.
  3. Ok, hvala. Cisto me zanimalo jer ja prvi put ucestvujem i ne znam kakvo cu vreme imati.
  4. Pozdrav svima, zanima me ako se neko prijavio za Plavu grupu a ima vreme za Zelenu, dali će biti prebačen u zelenu grupu?
  5. Pozdrav svima. Juče sam uplatio za TD9 i jos uvek nisam dobio nikakav odgovor ni mail o uplati i prijavi. Moželi neko da mi kaže šta je potrebno da uradim? Hvala unapred.
  6. Ja sam greskom juce uplatio na racun koji pise na pravilniku akademije Navak. Sada cu uplatiti na ovaj racun BJBikersa.
  7. Pozdrav svima, dali je moguce uplatu izvrsiti elektronski? U tom slucaju necu imati da prikazem kopiju uplatnice. Pozz
  8. Hvala, ipak nisam bio siguran dal da se prijavim dok ne proverim. Sta mi znaci da uplatim pa da me ne puste na stazu.
  9. Imam želju da se prijavim za ovaj poslednji track day, ali imam problem sto po pravilniku pise da moram imati 2 godine vozacku dozvolu za moju kategoriju motocikla. Ja sam položio jos 2011 godine a 2013 dobio pravo na puno A. Medjutim ove godine kada sam menjao dozvolu upisali su mi datum od ove godine. Dali ja mogu da učestvujem na stazi. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja