Jump to content

Moto Zajednica

Budimir

Članovi
  • Broj tema i poruka

    78
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Budimir

  1. Meni tag iscitao u kaseti kola. Jedan mi stoji na soferci, a drugi (namenjen motoru) mi stajao u kaseti ali ne u onoj njihovoj kutijici. Nisam ni obracao paznju dok mi nije stiglo na naplatu za oba taga u istoj sekundi. Vrlo korektno su mi vratili pare za jedan tag posle reklamacije.
  2. Mislim da ti svi koji rentiraju vozila traze minimum 3 do 5 godina vozackog iskustva
  3. Ja kupio u kompp.co.rs i zadovolan sam. Negde su iz Batajnice ali imaju i radnju iza Arene
  4. Kao sto rece kolega, samo nesto na 3 tocka.
  5. Evo i ja danas bio kod Oliver’s bike garage, zamenio obe gume 4000 din plus zamena ventila 400 din. Izuzetno korektan lik. Naravno sa skidanjem tockova.
  6. Budimir

    TDM Srbija

    Kazu da na 4tx tesko moze da se nabudzi centralni. Smeta mu lonac pa bude previse nisko
  7. Budimir

    TDM Srbija

    Ja stavio ove sa Alija ali morale su neke prepravke.
  8. Budimir

    TDM Srbija

    Na tehnickom skidaju poklopac i mere kvalitet tecnosti, tako da je to to.
  9. Ma takvi, verujem, bacaju i u svom dvoristu. To je stvar vaspitanja. Ako imas u glavi da se djubre ne baca na ulicu neces ga nigde baciti. Meni u kolima pune pregradice omota od bombonica i kojecega ali ni jednu nisam bacio kroz prozor. Cekam da po*izdim pa pokupim u kesu i bacim u kontejner.
  10. Budimir

    TDM Srbija

    Ja uzeo skoro obe u Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija KOMPP.CO.RS Michelin Anakee adventure
  11. Nije preticanje ako kolona stoji. To je onda obilazenje. Razlika postoji.
  12. Danas preuzeo deo Hvala kolega SurdaBg
  13. Ma gledao ali nigde nista. Probacu da narucim odavde pa ako stigne... Hvala !
  14. Da li neko zna gde ima da se kupi ili kako da ga resim? To je zub koji drzi rucku kofera. Resio malo da ocistim bravicu pa polomim. Lepljenje nije neko resenje. Samo je za slikanje
  15. Gde danas odose Deda Mrazovi u prvcu Ibarske magistrale ?
  16. Budimir

    TDM Srbija

    Tako je i u SRB. Samo originalno ili ono sto ima atest za taj model motora konkretno.
  17. Slazem se da ima zloupotreba ali nemojmo da ispasta neko neduzan.
  18. Sto se tice hitne, bolje da ga deset puta propustimo sa "laznom" rotacijom nego jednom da teramo inat i da neko strada ni kriv ni duzan. Pricam iz licnog iskustva jer su me skoro vozili kad sam usred nekog nesrecnog slucaja prilicno iskrvario i povremeno gubio svest. Sirenu su palili samo povremeno, uglavnom pri prolasku kroz zakrcene raskrsnice.
  19. I na taj parking samo prodjes pored desne rampe (tu ima prostora) bez placanja. Rekao mi cika u kucici i nikad nije bilo problema
  20. Kazu da japanci pustaju na TVu explicitne snimke unakazenih u saobracajkama i da ima efekta. Ja sam imao prilike da gledam takve snimke i mogu vam reci da prilicno spuste coveka na zemlju. Saucesce porodici mladog momka.
  21. Kocic na Vidikovcu mi je rekao da moze da prodje ali kad sam ja nasao vremena da odem ovaj otisao na godisnji. Uradio sam u Rakovici preko puta stadiona Rakovica, Schneider auto centar.
  22. Pise negde u tom dopisu da nosaci i barovi moraju da budu atestirani i da ih je montirao ovlasceni servis. Ne moraju da budu originalni ili namenski. Sebini zvanicno ne prolaze ali mene su pustili. Jbg. Najbolje otici sa motorom do tehnickog i pitati, pa ako moze onda zakazati ili traziti drugog. PS. I meni je na jednom tehnickom rekao da moram da skidam pa sam ja otisao do druog i prosao.
  23. To im je neki fetis. Meni za motor upisali crna umesto crvena. Naravno, morao sam da menjam saobracajnu o svom trosku
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja