Jump to content

Moto Zajednica

Viktor93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Smederevska Palanka
  • Motocikl
    Aprilia RS 50

Viktor93's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Moram da pogledam to u Zemunu. Sad sam malo guglao,da vidim o cemu se radi I kog su kvaliteta ti materijali za presvlacenje plovila I video sam da je vrhunska prica. Steta samo sto radnje koje su u Srbiji nemaju sajtove, video sam tipa iz Hrvatske I odusevio sam se kvalitetom tih materijala ! Nadam se da ce ta agonija potrage da se zavrsi! Hvala puno ! Zivi bili drugari !
  2. Pozdrav drugari ! Da li neko mozda zna gde mogu da nabavim materijal da presvucem sediste za motor ? Konkretno me zanima neka eko koza ili koza, koja je ravna,glatka (nema onih risova i zajebnacija) u crnoj i crvenoj varijanti. Inace radi se o motoru Aprilia RS 50 cc 2006-2012,ako je neko ima iskustva i trazio materijal bas za taj motor,bio bih mu jako zahvalan na pomoci. Na internetu sam pretrazio sve moguce radnje, cak sam i po nekim radnjama bio, ali nisam naleteo na ono sto meni treba,tj da bar lici na materijal koji dolazi fabricki uz taj motor. Prelistao sam teme ovde na forumu i video sam da ima i gomila majstora koji presvlace sedista, i da oni imaju neke svoje materijale i to ne prodaju. Inace imam coveka koji to moze da mi presvuce, ali muku mucim da pronadjem materijal. Unapred hvala svakome na pomoci !
  3. Pozdravim svima ! Imam problem sa kilometar satom, radi se o motoru Aprilija rs 50 2006 god, na njoj imam digitalni sat brzine,isto tako i merac kilometraze je digitalni,a obrtaji su analogni. E sad u cemu je kod mene problem, ne znam da li je do sata ili cega vec, merac za predjenu kilometrazu na motoru ne meri kako treba. Prvo sto sam video cudno jeste da motor imas sestocifreni broj tj pokazuje na satu 128000,a ne 12800, da se razumemo odmah nema tacku kod zanjeg broja,a pogledao sam i druge aprilije to godiste sve imaju petocifrene brojeve. Kod mene je motor manje od godinu dana i nisam vozio mnogo, ali vidim da vrti kilometrazu,tipa kad bi trebalo da prebaci na 13, on se vratio na 12hiljada i nesto, tj kod mene 120000 i nesto. Zanimljivo je to kada ukljucim trip, tj kada ukljucim da mi meri u toj voznji koliko sam presao meri sve kako treba, isto tako i brzinu kmh pokazuje kako treba. Razmisljao sam da nije problem mozda u toj sajli za kilometar sat, mada cudno da pokazuje trip regularno i kmh,a ukupunu kilometrazu na motoru ne pokazuje. Ne znam da li je problem u satu ili necemu drugom ? Na tom satu ne radi ni lampica za gorivu, pa me to jos vise vuce u razmisljanje da je u kilometar satu problem. Plasim se da puknem pare na drugi,a da problem uopste nije u tome. Neko ne bi obracao paznju na to,ali ja sam po tom pitanju malo zeznut i volim da sve bude ok(ovde na forumu tu ljubav ljudi razumeju, svakog drugog majstora kada bih pitao oterao bi me ...)hahaha . Unapred Hvala svakom clanu na pomoci
  4. Hvala vam puno ! Vrv je u regleru problem, mislim koga god da sam pitao, dobio sam taj odgovor, par njih mi je reklo da je mozda akumulator los, mada vise verujem da je regler pri kraju. Hvala za broj telefona, kontaktiracu da vidim da li postoji mogucnost da se napravi za moj motor. Na ovom sajtu sam video dam ima broj telefona, pa cu pozvati da vidim da li ima kojim slucajem disk i lanac i lancanici za moj motor. Jer u pretrazi na njihovom sajtu imaju delove za 125cc,250cc i vise.
  5. Pozdrav svima ! Nov sam na forumu, pa je red i da kazem nesto o sebi. Zovem se Viktor Stambolic, zivim u Smed. Palanci i 93 sam godiste. Relativno skoro sam usao u svet motorciklizma, koji sam od malena sanjao. Sada posto sam jos zelen po pitanju motora,postavio bih par pitanja i bio bih vam zahvalan na odgovoru ! Ove godine sam uzeo motor Apriliu rs 50cc , 2006 godiste. E sada bih postavio par pitanja u vezi sa delovima i nabavkom istih. Prvo sto mi je receno da je potrebno da zamenim lanac i lancanike, sad ja nisam siguran koje da uzmem, jer ima gomila, razlicitih dimenzija, vrv i kvaliteta, pa bih bio zahvalan za neki savet oko toga koji da uzmem (kako to vec ide broj zubaca ili cega vec) ? Drugo sto sam ja sam primetio jeste da se akumulator puni vise nego sto treba, pod jacim gasom puni i preko 16, pa me zanima sta tu moze da bude problem ? Receno mi je da moze da crkne regler, ajde akumulator manje vise, ali regler ne znam gde bih nabavio, tako da sada manje vozim motor, zbog tog problema. Isto tako bih zamenio zadnji disk, trazio sam na nasim oglasima nema nigde, dok na ebayu ima, ali ja ne znam proceduru narucivanja, da li mogu uzeti negde disk sa tim razmerama i ako mogu gde ? Ja se izvinjavam ako sam mozda previse opsiran bio ili ako sam neka druga pravila na forumu prekrsio(da li je to sekcija u kojoj sam pisao ili sta vec), tako da bih i taj savet rado prihvatio. Hvala unapred svima !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja