Jump to content

Moto Zajednica

rodic_ru

Članovi
  • Broj tema i poruka

    91
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: rodic_ru

  1. Taj plavi SV je uvežen iz Slovenije u odličnom stanju i zato nije rasturan u delove. Ja sam ga kupio i kod mene je bio 7 godina, prošle godine sam ga prodao. Slike nisu izbrisane 8 godina, jer se verovatno oglasi automatski ažuriraju.
  2. Kakva je procedura menjanja kočionog ulja ? 2002 VFR 800 nema ABS. Nisam se do sada susretao sa ovim kombinovanim sistemom kočenja.
  3. https://f1streamlinks.org/f1-race/motogp-2024-grande-premio-de-portugal-2024/8752
  4. Slažem se u potpunosti sa kolegom, taj primerak ne bih uzimao u obzir.
  5. Meni su tražili da skinem sva tri kofera, nosači su ostali. Sve je fabričko.
  6. Izvinjavam se nisam primetio da je @Desmo okačio raspored.
  7. Svaka čast za izbor ture !
  8. Pozdrav društvo, evo da se priključim i ja temi.
  9. I mene je brzinomer počeo da zeza, u toku vožnje kazaljka počne da skače gore-dole i ubrzo padne na nulu. Gde nabaviti drugi pinjon, ako je do njega problem? Nov ili polovan ?
  10. Michelin Pilot Power 2CT koristim 3 sezone i zadovoljan sam.
  11. Majstor stavio regler sa Kavasakija. Taman sam hteo da ga zovem i kažem da ću doneti Joškin regler, a on me preduhitrio. Za sada radi sve kako treba.
  12. Bio sam do prodavnice, tamo kažu da ne puni kako treba. Kada su svetla ugašena napon je 13,9 a kad se upale svetla pada na 12,8. Otišao sam do majstora, on prikačio isto i kaže ne valja regler. Videćemo šta će uraditi.
  13. Kolege pomagajte. Pre tri meseca stavljen nov akumulator, provereno punjenje, kažu sve je ok. Tako je i bilo do subote. Posle završetka manifestacije na sajmu sedam na mašinu, okrećem ključ, pritiskam taster za paljenje, kad ono iznenađenje! Zaverglao par puta i nema više snage. Upalimo na guranje i odvezem se do obližnjeg moto kluba na žurku. Posle žurke ista priča, palimo na guranje i odvozim se kući. Sutradan ga dopunim na pametni punjač i upalim normalno. Za početak idem do prodavnice gde sam uzeo akumulator da provere i njega i punjenje. E sad druga stvar što mene muči je to što prethodnih dana tokom startovanja zagrejane mašine dugo vergla dok ne sastavi. Zbog čega se to dešava i odakle da počnem sa rešavanjem tog problema? Ima li neko predlog ili savet? U pitanju je prva generacija sa karburatorima.
  14. Drugari kaplje mi benzin na spoju rezervoara i vakum pumpe ( valjda se tako naziva, nisam stručan ). Probao sam da dotegnem šrafove ali su već stegnuti jako. Gde bih mogao naći novu gumicu ili šta već ide između ? U pitanju je prva generacija.
  15. Ove sezone cu probati Ipone katanu 10w40, do sada sipan Motul 5100 10w40.
  16. Kod mene je isto 8Ah cetvrta godina, za sada radi i dalje.
  17. Izgleda da si u pravu. Prikacio sam kod kolege na motor, radi sve kako treba. Mada ovaj moj jos uvek vergla, nisam primetio da je oslabio iako je kod mene skoro 4 godine a dosao je sa motorom...
  18. Nije. Kada ga prikacim na akumulator od automobila i prebacim na mod za njega onda radi normalno. A na akumulatoru za motocikl i modu za njega se desava ovo.
  19. Moze li mi neko reci sta se ovde desava ? Do sada je punjac radio normalno.
  20. Ja imam Oxford Quebec pantalone. Jedina dobra stvar je to sto su tople. Oko struka se zatezu samo cicak trakom koja se brzo istrosila i ne drzi uopste - dakle spadaju. Stitnici na kolenima setaju po "metar" levo - desno. Nemaju nikakve luftere. Kisna postava propusta u sedalnom predelu i oko butina... Nisam uopste zadovoljan njima, preporucio bih ti da ih zaobidjes i pogledas neki drugi model. To je neko moje iskustvo. Na kraju bih se slozio sa kolegom sto je napisao post iznad, koliko para toliko muzike.
  21. U takav jedan krater sam ja uleteo i slomio nosac tablice Kod Crvenog Cota se izvode radovi pa ima dosta rizle razbacane po putu. Taj deo od Zmajevca pa do Banstola je nov asfalt i super je za voznju. Po meni je bolje ici radnim danima jer tada skoro da i nema saobracaja. Vikendom ima dosta biciklista, znaju da se okrecu na sred puta, a i da stanu u sred krivine kako bi skljocnuli "selfi"...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja