Jump to content

Moto Zajednica

Džin Lo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Loznica
  • Motocikl
    Yamaha fz 600 s fazer

Poslednji posetioci profila

490 profile views

Džin Lo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Prilikom kupovine motora obavezno proveriti broj šasije i agregata! Ako je moguće pre carinjenja proveriti u ovlaštenom servisu, ja sam kupio motor u Švajcarskoj na oglasima na kojem je bio promenjen ram pa dok sam našao ovlaštenu garažu koja je promenila ram i naknadno ukucala broj prošao sam kroz pakao. U mom slučaju broj je ukucan na nov blanko ram i to je u Švajcarskoj regularna stvar ali kod nas bez papira iz ovlaštene garaže, generalnog zastupnika u ovom slučaju Yamahe (Planer) i izveštaja krimi tehnike motor je ne legalan! Hvala Bogu dobio sam potvrdu iz agencije za bezbednost saobraćaja i sada je registrovan. Povedite računa i o ovoj stvari prilikom kupovine motora!
  2. Pozdrav društvo! Potrebni su mi držači kofera i eventualno bočni koferi za Yamahu Fazer 600, 2006 godište. Ako neko zna gde ima da se kupe neka javi, biću mu zahvalan. Pozdrav!
  3. 1.Fazer koji ja trenutno vozim je 2006 godište 2.Prešao sam s njim 1500km 3. Upravljivost, položaj sedenja, kočnice,potrošnja,ubrzanje,nije bučan 4.Nizak vizir i previše mekan na prednjim vilama 5.Sasvim dobar motor za grad a i za duža putovanja, meni je legao i sasvim sam zadovoljan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja