Jump to content

Moto Zajednica

Pepedjapa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    61
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Svilajnac
  • Motocikl
    Suzuki GSX750F i Kawasaki ZR7

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Pepedjapa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

17

Reputacija u zajednici

  1. Ubacite me u viber grupu 063600606. Hvala
  2. Ulje svaki put kupljeno u Mass-u tako da bi trebalo da je original. 7100 je kupljen u CG sticajem okolnosti, uvezeno iz Srb sa mass-ovom deklaracijom. Po ceni verovali ili ne 9.90e, zato sam ga i uzeo. Logike nema, ali je to cinjenica... Slazem se da ne pase svako ulje svakom motoru, logicno, ali 5100 do sada vise nezadovoljnih nego zadovoljnih korisnika, bar sto sam ja do sada pohvatao. Svakako to djubre u moj motor, nikad vise. Prvi utisak za 7100 je extra, menjac tih, rad ok. Pre toga vozio iPone katanu 10w50 i sve preporuke za to ulje.
  3. Motul 5100 je djubre ulje koje niko ne treba da sipa, to je moje licno iskustvo potvrdjeno vise puta. Iako sam se zareko da moj motor nece videti Motul vise nikad, dao sam sansu 7100 10w50 pa cemo videti.
  4. Meni nije mrdnulo, mislim da ne trosi ni gram ulja kako se kaze, a sada sam izmedju 4-5000km. Sledece nedelje idem za CG i ostahem bar mesec dana tako da mi ne gine zamena. Taman cu da napravim jos tih 1kkm oko bajka u Svilajncu sad za vikend, pa novo ulje i miran sam do kraja god.
  5. Kontam da nabavim drugi podrep pa njega da secem, obavezno moram da imam jedan ceo za svaki slucaj. Ima podrep od one plave katane 600, trebalo bi da pasuje sraf na sraf, ili mozda gresim?
  6. Hvala puno, nadam se da se nisu prodala do sad :-)
  7. I jos jedan smor, stigao mi je preklopni nosac tablice i kad sam uzeo da ga namontiram, skontam da je zadnji blatobran na koji je inace zakacena tablica itd izliven izjedna sa podrepom i da moram da secem ceo zadnji deo ako mislim da namontiram bilo sta SMOOOOOR :-(
  8. E drugari, da ponovim pitanje jer mi niko nije odgovorio, je bi odgovarala kociona creva sa 600 na 750, zbog duzine pitam, jer su heblovi osetno vislji na 750?
  9. E drugari, je bi odgovarala kociona creva sa 600 za 750, zbog duzine pitam, jer su heblovi osetno vislji na 750?
  10. Treba mi slavina za gorivo, za malo da nju zaboravim.
  11. Spasoje, kako ti je drugar? Motor deluje prilicno slomljen :-(
  12. Odlicno :-) Koliko para za drzac, a koliko za far?
  13. Meni treba rukohvat, pozadi da se drzi suvozac. Kupio mog F-a bez njega. Ako je ostao citav, kupio bih ga.
  14. Ne razumem zasto svi pricaju kako je katana ruzan motor, meni je prelep... Nemanja u pravu si vrv je bilo malo vise piva cim se mlate takve gluposti
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja