Jump to content

Moto Zajednica

Dule'96

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    Zaječar
  • Motocikl
    Keeway speed 125, Yamaha FZS 600 FAZER, Yamaha FZ6 S2

Poslednji posetioci profila

562 profile views

Dule'96's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. То већ не знам, нисам то радио. Али бих ти препоручио да боље то не радиш сам, тј уколико немаш искуства са тим стварима јер ћеш делове, ако нешто крене наопако, јако тешко да нађеш
  2. То ти је највероватније лабав ланац. Затегнут ланац би требао да има толеранцију око 1 до 1.5цм(одокативно оцениш мрдањем горе доле), ако ти је пуно више од тога онда би дефинитивно требао да га притегнеш.
  3. Da li neko može da mi kaže da li su ovo prave mere zadnjeg lančanika, nisam u mogućnosti da premerim stari pa ako neko zna da mi kaže bilo bi super?
  4. Poštovani, ulaz na moto skup je simboličnih 500RSD.
  5. Lokacija moto skupa: Parking ispred spomenika NOR-a("Vešala").
  6. Prema katalogu keeway sa Mađarskog sajta sam zaključio da mi treba lanac 428H(korak) i 118L. Nisam ga još nabavio pošto prvo moram da vidim kakva je mogućnost za nabavku lančanika pa ću onda u kompletu sa njima da uzmem i lanac.
  7. Proveriću i kod njih, hvala.
  8. Pozdrav ljudi, da li je neko u skorije vreme menjao lanac i lančanike na speed-u? Prednji lančanik i lanac sam naš'o lagano, ali zadnji lančanik će izgleda biti problem da se nađe. Ako neko ima predstavu gde bih mogao da nabavim bio bih mu jako zahvalan ako bi tu informaciju podelio samnom.
  9. 23. moto skup u organizaciji MK Triumph Zaječar Datum: 27-30.06.2019. Lokacija: Zaječar Ostale informacije uskoro...
  10. Svi ljudi dobre volje, ako ste ljubitelji dobrog provoda i uz to volite i dobar rock & roll, poslednji vikend jula rezervišite za Zaječar - grad piva i rock & roll-a... Dobro nam došli na 22. moto skup. Više informacija: https://www.facebook.com/events/773800652828151/
  11. Uz dužno poštovanje, cenim tvoje mišljenje, ali ja sa ovim uljem vozim već godinu dana, nikakvih problema sa motorom nemam, čak ima i mirniji rad nego sa motulom.
  12. Ovo sam dobio uz "user manual", ista stvar samo na našem jeziku, tj. za naše tržište, oni preporučuju motul 20w 50.
  13. Ovo sam mu ulje sipao, bilo na nekoj akciji oko 400 dinara, džaba bukvalno, a motor mi dobro radi sa njim što je najbitnije.
  14. Ja sam do ove godine koristio motul 3000 20w50(tako piše u "user manual" koji ide uz motor) i čini mi se da kad promenim ulje da se u početku malo "mučio", kako vreme prođe i verovatno se ulje malo razredi on je bolje išo. Sad sam mu sipao neko Luk Oil 20w 50 i sa njim ide kao mećava. I taman i ja da pitam nešto, da li neko zna gde mogu da nabavim set dihtunga za ovu aždaju od motora, uprkos tome što i sam znam da to teško mogu da nađem kod nas?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja