Jump to content

Moto Zajednica

Marko05

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1293
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Marko05

  1. Ма није госпођа проблем, што се ње тиче увек имам подршку. Моја глава је проблем, размишљам о сто других ствари унапред и онда гледам где сам. Хвала пуно. Јављам сутра шта урадим око продаје мог. Контактирао сам малопре оба продавца. Све коректно. Мада ми овај момак из Нових Бановаца делује баш 1/1. Власник већ 3-4 године, у истој ситуацији као ја, нема времена за вожњу и решио да продаје.
  2. Брате, једино ме ти разумеш.
  3. Брате, немам појма искрено. Или ћу да затегнем новијег Версиса или пауза. Не знам ни сам шта је паметно. Имам брдо разлога да склоним паре, јер сам кренуо приватан бизнис, који ће тек да крене да се развија, а са друге стране знам да ћу листати огласе до бесвести и нервирати се кад год неко оде на вожњу а ја седим кући јер немам мотор. Са треће стране, за фрезу, ако оде, добијам паре које сам тражио и зато нека иде. А и одавно желим да променим тип мотора.
  4. Хвала Нешо. Сутра се момак најавио да до подне долази да види фрезу. Јављам ако све прође како треба па да видимо шта даље.
  5. Па да, Параћин. Сад сам гледао слику сервисне. Мислим сервисна к'о сервисна, најмањи проблем лажирати. Али видим да су 2019. ставњене нове гуме, по овом доле рачуну на 24к. Од тада згазио неких 13.000. Може се упоредити са стањем гума и датумом производње истих. Чудно ми да је за 4 године згазио 24.000 и наредних 5 година само 13.000км. А после нема ништа, ни сервиса, ни било каквих информација... Али опет ништа док се не погледа уживо. Сутра долази неки дечко, Мађар из Аде, да гледа фрезу, већ ме хвата паника како ћу без мотора... И овај ми је занимљив, додуше исти је. Kawasaki Versys 1000 LT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Versys 1000 LT, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 49500 km, Novi Banovci. Cena 8.290 € - Motori - Polovni Automobili
  6. Имамо ли ког доброг човека да баци поглед на ово моторче? Питам за себе. Kawasaki Versys 1000 ABS CH WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Versys 1000 ABS CH, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 37129 km, Paraćin. Cena 8.450 € - Motori - Polovni Automobili
  7. Kawasaki Versys 1000 ABS CH WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Versys 1000 ABS CH, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 37129 km, Paraćin. Cena 8.450 € - Motori - Polovni Automobili Имамо ли ког доброг човека да баци поглед на ово моторче? Питам за себе.
  8. SIJALICA ZA AUTO LED H7 SET 2KOM 0110225 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - LED Sijalice, H7 - 20W, 2000lm - Kvalitetan tajvanski CSP čip - Radni vek: do 30000 sati @N.F.S. пронашао, препоручио, ја купио, пробао и од тад само њих користим. Тренутно су ми и на колима и на мотору.
  9. Још само да те категоризују као препродавца и комплетирао си све.
  10. Ја ћу тек догодине, сад ми лова иде у другом правцу, а и фреза ми још увек у гаражи. Задржаћу позив и понуду за догодине у ово доба ако још буде важила.
  11. Немој бити толико изричит. Треба све позвати. Увек са кешом може да се реши пар стотина евра. Јесте кава зелена, али мени ова наранџаста баш прија, некако је складнија, није превише дречава. Сад ствар укуса. Не бих се жалио ни на зелену ни на наранџасту. Ти и ја догодине јуримо Каву за мене.
  12. Имају још два лепа на ПА, само наранџасти. Додуше на сликама лепо делују. Ја их мало, мало па загледам. Параћин и Нови Бановци.
  13. Нешто од 1300 кубика.
  14. Баш га пре пар дана загледах на ПА, ако је то тај. Била лепа цена, а и стање, преко слика, одлично. Одлично изгледа. Такав ми је следећи. Уздравље да служи.
  15. Marko05

    ISPLATI LI SE ??

    Ма ја то једном питам или не питам уопште ако знам са ким имам посла. Поштедим себе нервирања.
  16. Marko05

    ISPLATI LI SE ??

    Пази, нисам рекао да не знају да раде, нису ми никад ништа радили тако да немам искуства, а гласине не рачунам, ту има свега. Него брате, ти дођеш питаш га да ти реши одређен проблем, он почне да ти филозофира као да треба измисли нову теорију из квантне физике. Брате, можеш ли ти то или не можеш, нема потребе да ми филозофираш. Код другог одеш, добар дан, 100е... Треба уље да замени, пали 5 лаптопова, неке дијагностике, пи*ке мат*рине... фарба ме како је мењање уља озбиљна прича и како то не иде баш тако лако како ја мислим. Трећи хоће да реши проблем, излази ми у сусрет јер као добар је са Пером, Миком, Жиком који је за мене питао... па кад то иде преко везе... али брате не гарантујем ја да ће то да ради кад га ја поправим. Па чекај, је л га дотерујем код тебе на сервис или на пансион од 10 дана да ти стоји испред гараже? Контам ако га поправљаш мораш ми дати кључеве и рећи поправио сам то и то, терај, ја платим и ћао, а не нешто сам поправљао, можда ваља, можда не ваља, а уствари га није ни пипнуо. Искрено, није то само у овој сфери, свуда је тако, сви се претворили у филозофе и теоретичаре... а механичари мотора поготово. Никад нисам жалио да платим сервис за мотор или ауто, али хоћу да знам да је то што сам платио урађено и да не размишљам о томе. Кад сам имао проблем са фрезом Ранко @abarth_maniac је без питања рекао да могу да га дотерам код њега и да ће га урадити. Нажалост, једва сам се искомбиновао за комби и превоз до Бга, до Зрењанина није било трика да га отерам. Ту ми је као опција искочио Вук, преко Микија @m.milivojevic и Стефана @ProMaster. Вук је био у фазону дотерај мотор кад год, нека буде пар дана ту, урадићу га чим пре стигнем. Није ми била фрка да чекам колико год, нити сам га притискао, али он га је урадио много пре што смо се договорили. Одужих, јбг...
  17. Marko05

    ISPLATI LI SE ??

    Кад си ти у питању не би ме чудило ни на месец да кренеш.
  18. Marko05

    ISPLATI LI SE ??

    Ахахаха, ако га Добрица @Don_Kihot не оживи неће нико. Није иронија, озбиљан сам. Само нисам био упућен да и око тога зна да чачка.
  19. Marko05

    ISPLATI LI SE ??

    Ја сам мој мотор прошле године отерао код Вука у Београд на сервис. Сам транспорт и зезанција око тога ме коштало скоро као пола сервиса. Толико о томе шта ја мислим коме отерати мотор на сервис овде у Уе и окружењу. Разлоге не бих износио. И моја препорука за Ранка @abarth_maniac ако је рад око тога да се цима.
  20. Шта су ти писали? Чуо сам да су јуче цео дан јахали мотористе по граду. Иначе, препорука за Добричин мотор. Срећна продаја.
  21. Све јасно, знам како ти је. Нећеш погрешити шта год да урадиш.
  22. Marko05

    Formula 1

    Да су паметни, требали су одмах да одраде замену. Овако на губитку и једни и други.
  23. Нешто њему добро фали чим се оволико дуго продаје. Обзиром да је цена "реална".
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja