Jump to content

Moto Zajednica

mali_veseljak

Članovi
  • Broj tema i poruka

    961
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu mali_veseljak

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Banjaluka
  • Motocikl
    Triump Tiger 800 XRT

Poslednji posetioci profila

2202 profile views

mali_veseljak's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

1,1k

Reputacija u zajednici

  1. Presao sam Taru motorom uzduz i poprijeko, bar sam mislio tako Za ovaj put nisam znao. Sad opet moram skoknuti do tare
  2. Skontao kad je defile vec krenuo.
  3. Vidio sam ti motor na otvaranju
  4. Ko bi to rek'o...
  5. Ruzna je ali dobro kuha i zna sa djecom....
  6. Isti slucaj sa naljepnicom....
  7. Znam, znam i za drugi sraf
  8. Taj je sraf. Isto rjesenje je i na 800 XRT. Rjesenje je do bola glupo. Dosta ljudi se zali da ima sa time problem. Udje voda i pnda zapekne ili se ne osjeca klik kada se doteze ili otpusta. Kod mene se ne cuje kliknali sam skontao caku, odvrnem i zavrnem do kraja par puta i onda pocne da se cuje klik. Klik je vazan zbog toga sto se na osnovu njega odredjuje broj okretanja.
  9. Koji je to uredjaj kao navigacija?
  10. B. Prtorvac, Dugo Selo pa Smoljana.
  11. Nemam, vidjeli smo na guglu kuda bi moglo i isli. Pitali jednom sumara i prosli.
  12. Jesi probao samo da vozis i uzivas?
  13. Napravismo juce prelijepih 300 km. Dogovor je bio da obidjemo rodnu kucu Branka Copica ali do tamo da stignemo uzbudljivijim putem:) Krecemo iz Banjaluke pa preko Manjace dolazimo do Kljuca, gdje pravimo kracu pauzu na starom gradu. Nastavljamo dalje do Bos. Petrovca i skrecemo prema Grmecu. Par kilometara nakon Petrovca pocinje makadam i penjanje na Grmec. Put je ok, sumski makadam ali na nekim dionicama je veliko blato. Nakon nekih 40 kilometara izlazimo na asvalt i dolazimo do hotela Korcanica, barem onoga sto je od njega ostalo. Pored hotela je i memorijalni kompleks Korcanica, spomenik partizanima. Nastavljamo dalje i ubrzo stizemo do rodne kuce Branka Copica. Kuca je obnovljena 2020. godine sredstvima vlade Republike Srpske. Nema nikoga od zaposlenih ali kljuc stoji kraj vrata i sve se moze obici. Jako je cisto i uredno. Nakon obilaska idemo preko Novog Grada i Prijedora nazad za BL. Grmec je stvarno predivan i svi ti dijelovi oko njega. Na zalost dosta je porusenih kuca u koje se niko nije vratio.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja