Jump to content

Moto Zajednica

rastkojokic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2101
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: rastkojokic

  1. Formula One owner closes in on €4bn deal for MotoGP WWW.FT.COM Liberty Media in exclusive talks to buy the Madrid-based company behind the motorcycle racing series
  2. Meni je najveci vizuelni utisak ostavio ovaj motor... Treba otici u Suzuki fabriku motora i dizajnere najurit us****m motkom! Na slici se ne vidi ali pored ovih zlatnih i bronzanih imaju i "srebrne" detalje. Najruzniji motor koji sam video u zivotu je ovaj primerak.
  3. isto mu je... Sa tim sto ce Yamaha vrvtno da zapali iz gpa
  4. Kako se za***ao sto nije ostao na Hondi
  5. Hahahhaha Jedan od razloga sto sam ja pobegao od cele te Kymco grupacije (KTM, Husq, GasGas) je bas to K
  6. Ja nisam taj ali me ja zanimao Kove 450 rally. Izdaleka deluje zanimljivo. Kako se priblizavas sve vise odaje utisak teskog nekvaliteta. Nisam ga vozio ali subjektivan osecaj mi je da je taj motor za neku iole ozbiljniju voznju neupotrebljiv - da ne kazem da mi deluje da bi se to sve raspalo Kvacilo i kocnica mi deluju zastrasujuce jeftino. Opet sve je ovo vizuelni i na dodir osecaj. Nisam vozio tako da nista od ovih utisaka ne mora biti tacno.
  7. I ja sam nesto siguran da ide u Apriliju
  8. Jeste samo sto je 93 u karijeri zaradio mnoooogo vise nego 20. Ovaj ima jos da gilja da bi mogao da pravi takve luksuzne prelete.
  9. Taj problem se javio i na testu kod 89... Mislim da je Alex M. slicno nesto spomenuo. Banjaji su resili taj problem
  10. Uh bice to sada igranka... Martin hoce u factory tim ja mislim po svaku cenu sledece godine... Aprilija mi se cini kao jedini moguci izbor vam Dukatija. Dukati ne verujem da je spreman da mu u ovom delu sezone da to mesto. Martin ce morati mozda sada da odluci hoce li u Apriliju sada da potpise ili da rizikuje da ceka da mu Dukati da fabricko mesto. Kurta je spreman potencijalno sada da potpise za Apriliju. Sve drugo nema smisla.
  11. Pored par kratkih zanimljivih momenata... TRKA UZASNA
  12. Zabranio bih mu da startuje sada.... Ugasaio ti se motor, digao si ruku... Izadji napolje. Treba da uposle neke rmpalije da samo ulete i sklone ih sa starta - sta ima da se raspravlja sa njim
  13. savrsen opis trenutnog stanja
  14. Bek ti sunce kako je 93 obisao 41 ne znam kako se zaustavio i uspeo da skrene
  15. Hahahahahahahha eno Markez place
  16. https://x.com/MotoGP/status/1766094411677548836?s=20 sunce ti
  17. Je l moguce da pada jbna kisa
  18. On je jedini koji je nesto koliko toliko uspevao da uradi. Upravo to i kazem, ako ne nadju vozaca iz prve lige od trenutne postave ne mogu da ocekuju ni koliko je Aleix mogao
  19. Nadam se zanimljivoj sezoni iako Banjaja deluje da ce da se proseta... Takodje, iako ima ugovor do 2026, mislim da Binder-u pocinje sat da otkucava. Mora da pocne da pobedjuje. Covek vise od 2 godine nije pobedio na trci (sprint ne racunam). Svi moguci i nemoguci resursi KTM-a su fokusirani na njega. Sto mislim da je jos gore, on ima jako specifican nacin voznje pa je moguce da je motor razvijan oko njega sto moze biti jednosmerna ulica za KTM. Aleix ce verovatno u penziju posle ove sezone.. Ne znam sta ce Aprilija posle njega. Mogu kola da kreno strmoglavo nizbrdo (ako vec nisu). Morace da zavrse Jorge Martina (ili nekog slicno) ako zele da koliko toliko nastave uzlaznom putanjom. Od ostatka Aprilijasa nema neke ozbiljnije price.
  20. Aaaa nisam skontao taj deo... Delovalo mi je kao da je popizdeo na motor
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja