Jump to content

Moto Zajednica

rastkojokic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2118
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: rastkojokic

  1. Sipali MOTUL pa prokuvalo ulje u kocnici x) Ali koje ludilo "more than one overtake wasnt intentional" Ovo je da se najezis sa kakvom kocnicom je on vozio ps - Mozda mu je udarac u Dzeka Milera iskrivio prednji disk.
  2. Izgleda da je MM imao neki problem sa kocnicom
  3. Ja mislim da je on gotov... Covek je 5 godina u fabrickoj ekipu - 2 puta pobedio od kojih ga je jednom usralo sto je ostao na stazi. Poslednji put pobedio 2021. Nikada pol poziciju nije imao. Jedan od najprecenjenijih vozaca po meni.
  4. Sta Pedro radi sa tim prednjim tockom... Ludilo! Kao da vozi motokros
  5. Prdnjaja skloni se u stranu... Trkaju se trkaci... Kakva trka jbt!!!
  6. U prvom sektoru je bio sporiji POLA SEKUNDE od Vinjalesa, na ostatku staze je nadoknadjivao. Ali POLA SEKUNDE u jednom sektoru. Nesto je tu ozbiljno rastimano.
  7. U tolikoj su rupi da im ne vredi ni da pikusavaju da izadju jer taman i kada uspeju idu nova pravila.
  8. Jbt sta je sa prvi sektorom 93
  9. Ovaj Binder je stvarno težak šizos
  10. Nema boljeg treninga od motokrosa... Ustvari ima - extreme enduro x)
  11. https://x.com/everythingmrace/status/1778053713732436266
  12. Negde sam slusao da Pramac razmatra da bude Yamahin satelit. Ne znam kako je to opcija sem da je u pitanju neka finansijska stimulacija - ozbiljne velicine.
  13. Ovo nazalost nista ne znaci po pitanju Yamahinog ostanka... Odluka da se ugasi motogp tim dolazi sa mnoooogo vise pozicije nego sto je pozicija koja odlucuje o plati vozaca. Sutra bord direktora moze da odluci da gp tim vise nema smisla za Yamahinu korporaciju i to bi bilo to.
  14. Formula One owner closes in on €4bn deal for MotoGP WWW.FT.COM Liberty Media in exclusive talks to buy the Madrid-based company behind the motorcycle racing series
  15. Meni je najveci vizuelni utisak ostavio ovaj motor... Treba otici u Suzuki fabriku motora i dizajnere najurit us****m motkom! Na slici se ne vidi ali pored ovih zlatnih i bronzanih imaju i "srebrne" detalje. Najruzniji motor koji sam video u zivotu je ovaj primerak.
  16. isto mu je... Sa tim sto ce Yamaha vrvtno da zapali iz gpa
  17. Kako se za***ao sto nije ostao na Hondi
  18. Hahahhaha Jedan od razloga sto sam ja pobegao od cele te Kymco grupacije (KTM, Husq, GasGas) je bas to K
  19. Ja nisam taj ali me ja zanimao Kove 450 rally. Izdaleka deluje zanimljivo. Kako se priblizavas sve vise odaje utisak teskog nekvaliteta. Nisam ga vozio ali subjektivan osecaj mi je da je taj motor za neku iole ozbiljniju voznju neupotrebljiv - da ne kazem da mi deluje da bi se to sve raspalo Kvacilo i kocnica mi deluju zastrasujuce jeftino. Opet sve je ovo vizuelni i na dodir osecaj. Nisam vozio tako da nista od ovih utisaka ne mora biti tacno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja