Jump to content

Moto Zajednica

dule26

Članovi
  • Broj tema i poruka

    67
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: dule26

  1. Pa i meni se cinilo ali se unutra vidi kao da je neko vadio,a i na netu sam nailazio na prigusivace za ovaj auspuh iste kao sto je ovaj dio unutra.
  2. Evo i koja slika ugradnje auspuha,punjaca .I da li neko zna da li je ovo prigusivac u njemu ili je inace tako i ako neko zna kako se vadi,cisto da vidim kako se cuje.
  3. Evo da se pohvalim svojom kavom.Nedavno kupljena utisci super osim ovog cvrkutanja iz auspuha .Vecini se mozda svidja meni bas ne pa sam nabavio laser pro duro,nadam se da ga je neko koristio i da mi moze reci utiske pre ugradnje.Evo i slika
  4. Pozdrav,drug mi je kupio navedeni motor,i vidio sam ovdje da su dimenzije remena 906x22,5 da li slucajno poatoji neki zamjenski koji bi ga mogao poaluziti neko vrijeme posto je kod nas u B.L tesko nasi originalni.
  5. Pozdrav zanima me vezano za gume za bugija 400 2005god.da li mu odgovara 150/70/13 zbog sirine.Na njemu je trenutno 130/70/13?Hvala
  6. Hvala,moze da se skida.Ma da i nemam potrebe za skidanjem jako je bucan bez njega...:). @Satelis znas li koja je debljina lamela.Posto treba da radim servis cvt-a i da lijepim lamele?
  7. Pozdrav,da se i ja pohvalim sa novom masinkom do sada vozio majesty 250 i 400,Suza je Suza.Osim blagog trzanja od 3-4000 obrtaja ostalo sve ekstra.Kada sam ga uzeo bio je siv i izgreban,prelakiran u perla plavu boju koja je ekstra cucnula.
  8. Pozdrav,da li neko zna tacne dimenzije remena za ovaj motor?Hvala unaprijed
  9. Nisam nigdje naletio a prelistao sam vecinu tema vezanih za 250-tku i nisam skontao da je iko pitao na koliko se stimaju ventili?
  10. Rijesio sam problem,problem je bio u centralnoj oprugi.Zamjenio sam nju stavio bijelu malossi i sada ima normalan start,stara opruga je bila previse kruta i nikakva .A rolnice sam vec stavio lakse tacnije stavio sam 12gr.A to za kais zamjenicu i njega onda za svaki slucaj ako su vec ovi sto je satelis rekao bolji.Hvala na odgovorima i na pomoci.
  11. Danas sam montirao novo kvacilo sa novim i oprugicama koje su dosle uz njega centralni sam ostavio isti (ali planiram promjeniti) ali i dalje nemam starta.Tacnije kada sam na uzbrdici i dam mu pun gas on se pati da bi krenuo tacnije krece ali .... nije to to.Kompresiju smo mjerili ona je oko 11-12,da li je to ok kompresija za njega?Kais je da te ne lazem athena imam cak i neki zamjenski sa kojim imam ekstra start ali je krajnja 100 i dere se kao ne znam ni ja sta...Tacnije na vecim obrtajima radi.
  12. A oke razumijem,ja sam imao problema sa startom pa mi stiglo novo kvacilo ali je vrijeme katastrofa da bi probao sada.Pa cisto da znam radi centralne opruge koju da stavim posto sam planirao da mjenjam i nju kada sam vec maltene pa sve..Hvala
  13. Drugari da li je neko na 250-tki mjenjao oprugice i centralni feder?Da li ima neko nekakvo iskustvo koje je najbolje staviti da bi imao i start i krajnju?
  14. Rijesio sam problem sa variomatom,ipak je bila radilica.Zanima me samo da li je kvacilo od yamahe 2000god.isto kao i kod 99.god.Zelim da narucim tacnije iz motosopa ce mi naruciti ali ne mogu naci nigdje za 99god.nego samo za 2000.Rade ne znam da li si ali provjeri kleme na akumulatoru,da li ti u toj situaciji radi sat na instrument tabli?
  15. Vjeruj mi pomjera se mozda se na snimku ne vidi najbolje ali ima lufta kada se malo bolje zagledas @Štef...:D.Jel mislis na lezajeve na radilici i da li je to toliko za sada opasno da ne bi smjeo da vozim dnevno 30min sa posla na posao?
  16. Ovo je problem sa onim sto sam govorio da ima lufta.Da li je ovo radilica ili ...Kada sam pustao ulje opiljaka nije bilo.Kako ima lufta na ovoj strani tako je i na drugoj kod variomata.
  17. Posto je vec i vrijeme za zamjenu ulja,pa sada koji dan kada budem mjenjao ulje skinucu deklo sa druge strane pa vidjeti da li i na drugoj strani ima lufta ili je ok,okvirno sam rekao 1cm ima toliko da se osjeti pod rukom.Kada budem mjenjao ulje a to je u toku sedmice snimicu na sta tacno vidim pa cu postaviti video ovdje.Hvala u svakom slucaju uglavnom javicu se cim budem radio pa da i ostali znaju sta i kako ako bi imali isti problem...:)
  18. Pozdrav.Danas sam mjenjao rolnice i primjetio sam da mi citav variomat ima lufta nekih 1cm kada ga povucem prema sebi.Tacnije osovina na kojoj stoji variomat ima lufta,tj mogu je pomjerati prema sebi neki 1cm-1.5cm.Prije nekih 2-3 mjeseca je radjen lezaj na radilici.Da li je moguce da je on opet otisao ili postoji jos nesto na sta bi trebao obratiti paznju prije otvaranja masine?I jos jedno pitanje,da li se zna odprilike koliko bi trebale da budu debele plocice na kvacilu?
  19. Vazi hvala.Trenutno je kod mene h4 sijalica na kojoj je xenon kratko a dugo je halogen.Ma da mi je to sasvim lose,dugog nemam nikako a kratko ima neke da kazem krakove koju smetaju ostalim vozacima.Probacu cisti da kazem bi xenon bez projektora pa ako bude dobro ostavicu ako ne ubacicu projektor.Ubacicu za vikend koju slicicu motor
  20. Trebalo bi da jesu,ako su sa tri rupe.Ako grijesim neka me neko ispravi.
  21. Aaa razumijem sada,samo da jos pitam vidio sam na faru 2 ona kruga za podesavanje fara,jedan je za gore dole a za sta je drugi tacnije ovaj manji.
  22. Hmm sta tacno podrazumijevas pod projektorom?
  23. Presao sam i ja na 250 99god jedno svijetlo je naprijed tj.samo h4 sijalica,to sto si mi rekao da je ubacio drugar i da ne razbacuje mi puno znaci,hvala.A sto se tice plastika,iskreno dzamahica je zmaj samo zadnji kraj mi kao da je 1746god a ne 99 :D.Hvala puno u svakom slucaju razumio sam te u potpunosti i upravu si.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja