Jump to content

Moto Zajednica

IMCustoms

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: IMCustoms

  1. Ovaj sto sam ja kupio ima 8 nivoa punjenja u zavisnosti od toga koliko je vec napunjen (ili nije) akumulator. Mrzi me da se penjem na tavan da nadjem sliku, ali ima tacno grafik gde se vidi pod kakvim naponom kad puni itd. Mene je dobro posluzio ove zime i bas sam pratio te nivoe, jer sam pustio jednom (doduze slucajno) akumulator da mi se malo vise isprazni i onda sam gledao kako ce da ga puni i menjao je voltaze, tako da radi super i akumulator nije crkao naravno Tako da sve preporuke za Pro-User IBC4000, a kupio sam ga OVDE tj u njihovoj radnji u Zemunu.
  2. Meni registracija istice u septembru, pa ne znam bas da li da se igram cele sezone tako
  3. Wao.. To deluje malo preterano.. Ok, onda mi je to na prvom mestu kada bude dosao sa farbanja, hvala
  4. Cao drustvo, potrebna mi je mala pomoc oko odabira delova i par saveta iskusnijih kolega Resio sam da "malo" sredim svog Kawasakija ZZR 600 '97god, tj bas da ga skockam "za mene" sto bi se reklo. Motor sam oterao na farbanje i dok ga cekam, kupio bih ili bar narucio jos par stvarcica da zaokruzim taj make-over Prvo sto me zanima je, posto mu menjam boju iz sive u crnu, koja je procedura da to promenim u saobracajnoj i da li uopste gospoda u plavom obacaju paznju na to tokom "rutinskih" kontrola ako nisam napravio nikakav prekrsaj? Jer to ne pise na samoj dozvoli i ako nije frka zbog njih, sacekao bi do sledece registracije da to promenim, ali opet ako ne kosta nesto puno mogu i odmah. Drugo sto mi je jako bitno je svetlo, tj prednji far.. Hteo bih da uzmem neko jace i "belje" svetlo i citao sam i gledao svasta po netu, jedno 500 rasprava da li je bolji LED ili HID/Xenon, pa me zanima sta se ovde misli o tome i da li je neko stavljao nesto od toga na motor poput mog (pogotovo u far tog oblika) i koja su iskustva? I takodje, gde bih to moglo kod nas (po mogucstvu u Bg-u) da se kupi ili da li da narucujem sa Aliexpressa nesto ovako npr: HID/Xenon i LED (ovo su prvih par koje sam video, moze i preporuka za bolje naravno) Sledece bitna stavka je zastita, tj da li da stavim slajdere ili crash barove? Preporucio mi je neko jednog lika koji u Bg-u radi crash barove (Seba) ali nisam primetio da radi za skroz oklopljene sportske motore i ne znam koliko je to uopste normalno staviti na takav motor, ali mi se npr. svidjaju stunt bar varijante. A sa druge strane, ne vidim nacin da na mom motoru stavim obicne slajdere bez busenja plastika, sto mi se ne svidja kao opcija, jer ako vec moram da ih busim, crash/stunt barovi mi i zanimljivije i sigurnije deluju. Ako neko ima bilo koju ideju kako to izvesti ili je radio bilo sta od navedenog na ovakvom motoru, jako sam otvoren za predloge.. Isto tako i za predloge gde kupiti i koje slajdere ili napraviti i kod koga crash/stunt barove. I poslednja stvar, zanima me kako se nas zakon odnosi prema accent svetlima? Planiram malo da se igram da stavim par LED trakica ili diodica, sto da budem malo uocljiviji na putu, sto radi izgleda, pa me zanima koliko ce me smarati gospoda u plavom i da li bi uopste trebali da me smaraju za to ili ne? Boje koje planiram bi bile ljubicasta i/ili bela. Izvinite zbog malo duzeg posta, ali nov sam u ovome pa bi svaka pomoc i kod ovih manjih sitnica dobrodosla Hvala svima koji su stigli do ovde i za kraj, ovo je izgled koji pokusavam ostvariti, na temu Black Panther: Ako sam kojim slucajem promasio podforum za ovu temu, zamolio bih admine da mi to kazu pre nego sto je izbrisu, da ne bih pogubio sve okacene linkove.. Ili samo da je prebacite na pravo mesto Hvala!
  5. Ako je ista ovakva, trebalo bi da odgovara. Mozes li da proveris?
  6. Pozdrav kolege, Ima li kojim slucajem neko ili zna li neko nekog da ima ovu plocicu, tj drzac nogostupa za Kawasaki ZZR600 1997god? Kontakt na PM ili 0695081990 Igor Puno hvala za bilo koji info!
  7. Cuo sam za njih i video da dobro rade, tako da su mi i oni u opticaju
  8. Zivim u Bg-u, ali nisam iz Bg-a pa ne znam ljude jos uvek nisam bas lepo obrazlozio
  9. Lik odluci da ukoci kolima u mestu ispred mene i jos uspem da ga izbegnem sa strane, ali on naravno skrene u mene i da me gurne na ivicnjak.. Tako da sam (srecom) pri maloj brzini spustio motor na desnu stranu, pa mi sad trebaju par saveta gde da ga vozim da saniram stetu. Trebao bi mi neko u Beogradu ko moze da sredi naprsle plastike i posle neki farbar da mi ceo motor ofarba (tacnije sve plastike i rezervoar, a mozda se odlucim i za ram), posto imam u planu da mu promenim boju skroz jer tako mi je doslo.. Moze da bude jedan covek koji radi sve, moze odvojeno, sve po Vasoj preporuci Takodje mi trebaju par stvari koje ne mogu da se poprave, kao npr: obe desne dekle, cela plocica sto drzi desni nogostup i desni retrovizor. Za to sam otvorio thread u "Kupujem" sekciji foruma, pa mozete i tamo ili ovde i za to da mi predlozite ako znate nekog da ima nesto od ovoga: Svaki savet/pomoc je dobro dosla, posto sam 'em nov u moto svetu, 'em nisam iz Beograda, pa ne znam bas puno ljudi ovde koji bi mogli da mi pomognu oko tih stvari.. Hvala unapred!
  10. Ovaj sto sam ja uzeo za sada dobro pichi
  11. Kupljen Pro-User IBC4000, problem resen Bukvalno radi sve sto meni treba, ima moto mod sa 8 stepeni punjenja koje sam kontrolise, frost mod koji na hladnom vremenu drugacije puni bateriju (sto meni odgovara jer mi nije grejana garaza), sam prelazi u trickle mod kada napuni bateriju do kraja, i meni najbitnije, ima one kablice za brzo povezivanje sa poklopcicem i ne moze slucajno prespojiti accu, kao sto moze da se desi kod nekih koje nemaju.
  12. Treba malo vise shushki za Ctek koliko sam vec gledao
  13. Gledam sad ovu radnju, blizu mene su, prosetacu se do njih malo kasnije da vidim sta imaju i da se odlucim, pa se javljam
  14. Ok, taj mi do sad deluje najinteresantnije iako je malo skuplji. Ipak cu malo vise da potrosim od toga, malo mi je nesigurna ta cena
  15. Upravo kod njih gledam sta ima, koliko dugo imas njega?
  16. Pa ja bih da se "protegnem" koliko je potrebno, da ne preteram Sa takvim kablicama je po slikama su samo Pro-User B150N i (vise nego duplo skuplji) Optimate 3. Nego za Pro-User pise da je "do 1,5A", ali i kao da ima neke zastite i automatski rezim rada, pa me malo buni da li je ok ili bih morao da idem na ovaj skuplji? https://www.kupujemprodajem.com/Punjac-akumulatora-Pro-User-B150N-6-12V-1-5A-39593370-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com/Punjac-akumlatora-39464191-oglas.htm I moze li mozda neki predlog za neku prodavnicu gde ima jos modela? Mozda ima neceg izmedju malo boljeg?
  17. Pozdrav bajkeri, Ja sam vam od ove sezone novi kolega pa ako moze neko samo da mi razjasni par stvari ili da me uputi na temu gde to vec pise Jos malo ide vreme za odlaganje motora, pa ce mi trebati punjac akumulatora za kada ga odlozim. Citao sam vec par stvari (da treba da bude iste voltaze, max 1/10 struje, itd) pa mi je potrebna pomoc oko odabira punjaca i mesta nabavke, i ako imate jos neki savet oko odrzavanja (npr. da li treba ovom akumulatoru da se dosipava destilovana voda itd) Akumulator koji imam je: Varta Powersports AGM YTX12-4 / YTX12-BS 12V 10Ah 150A Bacio sam pogled na kupujemprodajem da vidim sta ima od punjaca i ovo su nekih par komada koji mi se (kao na oko) svidjaju, jer ponavljam nemam pojma nista o tome. Pa moze neki komentar koji bi mi od ovih zavrsio posao i da li je neko imao iskustva sa nekim od pomenutih ili preporuku za neki drugi? I jos jedna mala stvarcica, svidja mi se ova quick connect opcija na nekima od njih (sa malim kablicama koje ostaju na akumulatoru) pa je li to pametno tako drzati ili ne? Od najjeftinijeg do najskupljeg: https://www.kupujemprodajem.com/Punjac-akumulatora-6-i-12-volti-52624945-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com/Punjac-akumulatora-Pro-User-B150N-6-12V-1-5A-39593370-oglas.htm#photoBig https://www.kupujemprodajem.com/Punjac-akumulatora-AL600-H-TRONIC-16327117-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com/Punjac-akumulatora-moto-auto-EBC4000-28226043-oglas.htm https://www.kupujemprodajem.com/Punjac-akumlatora-39464191-oglas.htm Hvala unapred !
  18. Ljudi, ima li neko broj telefona od Sinise da vidim samo da li radi danas? Vec smo se dogovorili nesto da uzmem kod njega, nego zaboravi za broj da ga pitam, pa da znam da li da idem do grada sad ili da cekam ponedeljak Mozete i u PM da mi pustite ako neko ima, Hvala!
  19. Hvala, nasao sam ga, ali nije radio kad sam bio sinoc, svraticu neki drugi dan
  20. Ok, kad mogu da vas nazovem i gde ste inace?
  21. Nasao ih na face-u.. Vidim imaju svasta, ali malo mi je daleko da idem do tamo.. Gledam prvenstveno po Bg-u i okolini da li ima nesto
  22. Znam sve sto se tice high vis opreme, ali to je jednostavno stvar ukusa
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja