Jump to content

Moto Zajednica

Stevan85

Članovi
  • Broj tema i poruka

    80
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Stevan85

  1. Za pocetak: Transalp, v strom 650, gs650 dakar. Do 1000, V Strom, Varadero, Caponord Posle GS 1200adv, KTM 1200 adv.
  2. Honda bas dobro izgleda, idealna za pocetnike..
  3. Sjajno drustvo, jaka ekipa. Ponosan sam sto sam deo Kaponordista.
  4. Lep putopis, lepe slike. Delujete kao bas skladno drustvo. Pozdrav
  5. Svaka cast. Ako se otvore granice do pocetka juna krecemo u obilazak Sicilije. Dosta informacija sam pokupio.
  6. Koja lepota u Maraskoj. Kada sam prolazio bila je kisa, padao mrak a mi isli u Mostar..
  7. Kada idem na put ovog tipa, meni je prosečni trošak 50e po danu. Ukupna kilometraža mi je bila 2100km, dva noćenja u Beogradu za Dž. Tu spada gorivo, smeštaj, neki suvenir, hrana i piće. Uvek može skuplje, ali može i jeftinije, držim se zlatne sredine. Za putnike iz Beograda, procena troška je do 200e.
  8. Sad je put zatvoren pa stoje zabrane na google mapama.. Da znas da sam poslednjih 100km jedva izvozao, da sada idem podelio bih u dva dana..
  9. Hvala druže. Ako možeš da ispratis na ovoj slici, drugačije ne mogu da pošaljem. Išli smo do Targu Žiju, nije sve markirano na mapi, ukupno smo imali oko 490km. Ko ima vremena bolje je da podeli na dva dana..
  10. Pratim avanturu i kupim informacije.. Ove godine mi je u planu Sicilija, kada prodje ova prehlada. Samo napred..
  11. Putopis bi trebao da bude zaključen. Priča ne bi bila potpuna kada se ne bi znalo šta je bilo sa mojim vernim drugom, Hondom Transalp 650. Od sređivanja za prodaju, Honda je jedino oprana i prodaja je oglašena.. Relativno brzo je prodata, nadam se da je otišla u prave ruke. Novom vlasniku želim puno sreće i sigurnih kilometra.. Logičan sled je podmlađivanje i jačanje, Aprilia Caponord 1000 je moj novi drug. Još smo u fazi upoznavanja i sređivanja, za sada se nismo svađali. Nadam se da će me ispoštovati kao i stara mašina, neprikosnoveni Honda Transalp 650 U zdravlje, živeli..
  12. Dan 5 - 09.08.2019. Povratak u Zvečan-KM Posle lepog sna i jutarnje kafe, vreme je za zamenu zadnjih pločica. Jedan šraf je malo zapekao ali je zamena prošla bez problema. Povratak kući je u suštini isti kao prvog dana, samo u kontra smeru. Stara ibarska i pun gas, rasterećeno. Tankanje, sladoled i odmor u Kraljevu, utisci još nisu slegli.. Dugo čekanje na granici (adm. prelazu) po paklenoj vrućini. Obilaženje kolone nije dolazilo u obzir jer sam prošle godine bio kažnjen na ovom prelazu. Prošao maltene celu SFRJ i kazne me 50km pred dolazak kući, kažu da je sa svojima najteže. Bilo kako bilo, stižem kući, parkiram motor i raspakujem se.. Prezadovoljan celim putovanjem i avanturom, opet bih ponovio. Još jednom pozdravljam brata, prijatelja, saputnika Marka, čekam te i ove godine. Svakog bih posavetovao da ide put Rumunije, ne kažu za džabe da je to mala matura za motoriste. Rumuniju ću ponovo posetiti čim mi se ukaže prilika. Jedino šta bih menjao je broj dana provedenih u susednoj zemlji, makar 3 više. Konstanca mora biti osvojena..
  13. Pozz Nešo. Hvala za sliku, konačno jedna iz drugog ugla.. KTM dominira, nema šta.. Ove godine idemo na drugu stranu. Čekamo da prođe ova prehlada pa da se otvore granice. Prvo je bila u planu Grčka, ali smo se prekomandovali na Siciliju, samo zdravlje. Tebi je poziv uvek otvoren, ekipa je top. Torbicu čuvam kao uspomenu na lepe dane provedene sa Hondom.. Nosiću je, boja znaka mi se slaže sa novim motorom. Želim ti da te Honda lepo služi i što bi stari rekli, da je promeniš za bolji.
  14. Ispravljeno.. Korona vreme me je navuklo da ovo pišem. Tek sada vidim koliko je vremena potrebno za putopis, pitanje je da bi bi se ponovo usudio da krenem sa pisanjem.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja