Jump to content

Moto Zajednica

TomyB

Članovi
  • Broj tema i poruka

    210
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: TomyB

  1. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Evo ja ću da postavim link Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €11.42 50% Off | LED Projector Lens H4 Motorcycle Headlight Bulb 12V Canbus H4 9003 HB3 Hi Lo Beam Moto Headlamp For ATV UTV Motorbike Lamp Page Not Found - Aliexpress.com A.ALIEXPRESS.COM One su H4, imaju svoj projektor za kratko a za dugo koriste reflektor iz fara. Jedina "mana" je što im je boja svetla 6500k, nemaju varijantu u žutoj 4300k.
  2. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Ja isto na bivšem tdm-u, preporuka za one kojima ne smeta 6500k belo svetlo.
  3. Posle toliko vremena provedenog u razmišljanju, odluka je pala
  4. Video sam ovog u Tehnodromu, ali taj nema bočne nosače ni kofere, samo mali topcase, a to mi je važna stavka da ima makar nosače bočnih kofera. I vidim na slikama da ima dosta ogrebotina, kao što kaže ironhorse, i dosta je dugo na oglasima, pratim ga već neko vreme, čak je i cenu spustio pa ipak nema kupca.
  5. Video sam njegov motor, ali mi je budžet do 4000, obzirom da imam prepis i ostale troškove. Za sad moram da se zadovoljim starijim modelom
  6. Pozdrav svima u grupi, sviđa mi se ovaj motocikl, da li ga neko zna od vas? Dobio sam u drugoj temi objašnjenje da mu je zadnji točak malo povišen kada je na centralnom štenderu u odnosu na fabričko podešavanje, ostalo na njemu se čini da je u korektnom stanju. Ako neko ima neku informaciju o njemu značilo bi mi jer je prilično daleko od mene da odem a da zateknem nešto što nije napisano u oglasu. Hvala svima unapred. Yamaha FZS 1000 Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZS 1000 Fazer, 2005. godište, Touring, vozilo prešlo 42400 km, Babušnica. Cena 3.990 € - Motori - Polovni Automobili ili eventualno ovaj Yamaha Fazer 1000 GT FZ1S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Fazer 1000 GT FZ1S, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 69500 km, Sremska Mitrovica. Cena 3.500 € - Motori - Polovni Automobili
  7. dopisivali smo se već, nije mi opcija za sada, ali ko zna...
  8. Zanimljivo kako si to primetio, a ja verovatno ne bih sve dok ne sednem na njega, a samo da sednem mi je baš daleko da "potegnem" 500 km imaću to u vidu
  9. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    I ja mislim da je ista generacija, sudeći po ovom forumu jer sam pročitao sve stranice. Nije mi toliko presudna registracija, a i potrošnja vidim da je uglavnom svima vama ok, ja samo želim da mi motor bude odgovarajući i da uživam u vožnji. U dvuomljenju sam između fjr i velikog fazera, ni taj nije baš bicikl po meni.
  10. Da li je nekome poznat ovaj motor? https://www.polovniautomobili.com/motori/22491333/yamaha-fzs-1000-fazer?
  11. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    U Subotici nema takve gužve kao u Beogradu, ali sam navikao kroz sva putovanja da se krećem po zagušenijem saobračajnom toku, i ne predstavlja mi problem da se nekad vozim kroz takve uslove. Vožnja po gradu meni tokom leta podrazumeva odlazak na posao oko 15 minuta, i kasnije u povratku. Ako treba neka nabavka, leti ne idem autom osim baš ako se mora kupiti nešto kabasto. U suštini, po gradu se vozim svaki dan kad uslovi dozvoljavaju.
  12. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Da li ima neke razlike između modela 2001 i 2004?
  13. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Ja sam vozio mog tdm-a i u Beogradu i u Novom Sadu, nije potrošnja bila više od 5,5 lit. Ako bi potrošnja fjr-a u gradskoj gužvi bila 9 lit i to zbog kreni-stani vožnje, onda mi to jeste velika potrošnja bez obzira na sve. Ako se vozi u visokim obrtajima i troši više onda to treba i očekivati. Ono što bih ja da izbegnem to je pećka između nogu, ali sam čitao da i fazer zna da zagreje... Još sam neodlučan
  14. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Te potrošnje na otvorenom su mi sasvim prihvatljive, ali 9 u gradu mi je svakako puno. O tom vredi razmisliti.
  15. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    To sam i želeo da pročitam, da svoje iskustvo napiše neko ko ga svakodnevno vozi u gradskoj gužvi, i da je to moguće a da se ne trpi previše. Iako kratke, ako su naporne voćnje po gradu onda mi nije opcija da ga uzmem, a svakako bih voleo da probam pre odluke.
  16. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Čuo sam i ja za njegove motore, ali nisam imao pripilke da sa njim sarađujem, svakako da vredi pogledati.
  17. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Cenovni rang je do 4000 eura, s tim da bi skuplje varijante trebale da budu registrovane, i tu ne računam prepis jer bih to svakako da uradim odmah.
  18. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Nisam nikada ni jurcao, svakako mi to nije prva pomisao kada pogledam motocikl. Ja želim da uživam na magistralnim putevima, a da sa mnom uživa i putnica. Mislim da će se izbor oko novog motorića svesti na njen doživljaj sedenja na tom motoru
  19. TomyB

    TDM Srbija

    Ovaj drugi deo posta u potpunosti podržavam, samo je potrebno pronaći taj motor koji ti najviše pruža. Ja mislim da taj motor još nisam pronašao, ali svakako je tdm jedan motor koji će mi uvek mamiti osmeh kad ga vidim jer sam puno uživao vozeći ga.
  20. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Tako je, mi takvu vrstu gužve nemamo, a i ako se nekad ode u drugi grad neće ništa da se desi od jedne vožnje. Tačno je i to da tražim kompromis, a skuter pored dva motora i dva auta mi nikako nije opcija. Ja nisam vozio ni jedan od ta dva motora koje gledam, zato i pokušavam da se na neki način informišem i donesem odluku, ali svakako ništa pre probe neću konkretno da odlučim. Fjr bi mi bio super izbor, ali mislim da sada nije taj trenutak, koliko god ja to želeo.
  21. TomyB

    TDM Srbija

    Prodao najviše jer mi je dosadio, i to taman kad sam sve sredio za sebe, kako to obično biva.. Plašim se samo da će posle tdm-a opet tdm, pa da me žena s razlogom omlati koliko je ubijam u pojam ovih dana tražeći po oglasima i čitajući forume
  22. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    To je i najteži deo, da prelomim. A ne mogu da imam oba istovremeno mislim da ću ipak da se vodim time da je fz1 lakši i bolji za gradsku vožnju.
  23. TomyB

    TDM Srbija

    Prodao tdm-, šta posle njega? Opcije su Fazer 1000 ili FJR, sve preporuke su dobrodošle..
  24. TomyB

    YAMAHA FJR 1300

    Pozdrav svim članovima grupe. Nakon prodaje tdm-a u potrazi sam za novim konjićem, pa se dvoumim između FJR-a i Fazer-a 1000. Motor bih osim za dalja putovanja sa putnicom da koristim i u gradu jer leti na posao idem motorom, čak ta gradska vožnja više preovladava u odnosu na vožnju van grada. Zanima me koliko ima razlike u vožnji ta dva motora u gradskim uslovima i van grada, a najviše kolika je razlika u grejanju ispod sedišta.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja