Jump to content

Moto Zajednica

Deki021

Članovi
  • Broj tema i poruka

    195
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Deki021

  1. Deki021

    Kawasaki ER6n

    Ajmo opet - cena je 2700
  2. Deki021

    Kawasaki ER6n

    Aktuelna cena je 2800 eura.
  3. Deki021

    Kawasaki ER6n

    Cena je od danas 2900 eura.
  4. Deki021

    Kawasaki ER6n

    E da, cena je 3000, možete me zvati na 063 559 799
  5. Deki021

    Kawasaki ER6n

    Prodajem Kawasaki ER6n. U odličnom je stanju, prešao je samo 20.000. Kupljen je u Cule Auto, odve u Novom Sadu pre 9 godina, redovno servisiran, zimi garažiran, mažen i pažen. Dok sam ga razrađivao vozio sam ga strogo po pravilu do 4000 obrtaja i motor radi fantastično. Imao je nekih problema sa frajlaufom i to je pre nedelju dana zamenjeno, odmah je uradjen i servis i zamenjene su prednje kočione pločice. Ima jednu ogrebotinu sa strane koju je dobio kad sam skliznuo na neki šoder na asfaltu pred kućom i to je to. Dakle ovo je malo vožen motor koji je odličan, nažalost moram da ga prodam jer sa jednom platom ne mogu više da ga održavam.
  6. Ne mogu ovo da otvorim izbacuje gresku stalno.
  7. Akumulator je nov novcat, zamenio sam ga jos onomad. Nego, ko je Bokilic o kojem pricate?
  8. Vidis kad je on to meni u servisu objasnjavao bilo je mnogo duze i mnoooogo komplikovanije. Vidi tip da ja nemam pojma sta tu gde ide pa je iskoristio priliku da mi docara proces rada koji je po njemu komplikovan do bola i isto toliko i skup. Ah tja...
  9. Kao sto rece Arnyman gore, u pitanju je frajlauf. Rece mi serviser u Culetu da su zupci pojedeni pa ne hvata dobro i treba da se menja. Cena oko 200 eura. Jupi uskliknu on tuznog lica...
  10. Deki021

    Puca i kaslje

    Samo da pomenem da je u pitanju frajlauf, sto mu u servisu dodje negde oko 200 eura. Kaze mi serviser u Culetu da su tu pojedeni zupcanici pa zato nekad pali dobro a nekad preskace dok ne nabode zdrave zupce.
  11. Deki021

    Puca i kaslje

    Aha, zahvaljujem, otici cu iovako kod Marka ovih dana da kupim nov akumulator posto je ovaj svoje posteno odsluzio.
  12. Deki021

    Puca i kaslje

    Da... To zato sto sam se zaposlio pa da imam na sta da dam platu :'(
  13. Deki021

    Puca i kaslje

    Jeste, nemam ja karburator. Sve u svemu - servis a?
  14. Deki021

    Puca i kaslje

    Poceo je motor (ER6n) da pali prilicno tesko ponekad. To traje neko vreme ali sad je bas uzelo maha. Kad okrenem kljuc da upalim muci se ko mazga pred crkavanje, a od nedavno je i poceo da puca, odnosno opali jednom kada ga palim. Da naglasim da se to ne desava stalno, nekada pali i normalno. Akumulator je star 5 godina i punio sam ga zimus, ostalih problema motor nije imao. Sta to moze biti?
  15. Ljudi, gde da kupim retrovizor za Kawasaki Er6n? Neko mi ga je zviznuo na ulici, pukla ona plastika sav se oklembesio. Ja sam to ulepio superlepkom i izolirom, al sad od ovih vrucina vratio se u oklembeseno stanje. Drzi ga sam izolir mucenik... Trazim po netu, neko tu ima neko nema, uglavnom nemaju. Malo sam ispao iz stosa pa bi mi savet dobro dosao. Trebale bi mi i rucke nove, leva mi se rucka okrece ko i desna.
  16. Prijatelju evo sa zakasnjenjem od vise meseci da ti odgovorim. Platio sam ih 28000. Gume su dobre. Jako dobro se lepe, kocenje sa njima je odlicno, jedino sto imam malo vise vibracija nego kad sam imao Dunlop gume.
  17. Hehe, Honda a? Aj nek ti bude ovaj put .
  18. E tako se objasnjava. Svaka cast i hvala. Sto se cene tice, nema sanse da sad to nosim na popravku. Nego, jel postoji mozda sansa da je to krcanje i zbog toga sto je akumulator star 3 godine? Nije jos za baciti, ali oslabio je.
  19. Izvinjavam se, ali mehanika mi nije jaca strana, radim sa digitalnim masinama. Sta je frajlauf? Jel ozbiljno to posto sam upravo dao sve pare na nove gume.
  20. Zamenjene gume. Kupio sam Konti Road Attack, prvo pitao u Vejicu, i oni to rade i to vrlo povoljno, ali trenutno imaju novu masinu za balansiranje kojoj jos nije stigao program za motore tako da ce to biti tek za dve nedelje. Posto nisam mogao toliko da cekam, ja sam otisao u Kedi. Tamo mi je neki momak koji vozi crvenu Hondu zamenio obe gume, ispravio felnu, balansirao, kocnice i sve je namestio savrseno. E sad cena. Skupo je, ali stvarno nisam mogao vise da cekam, a i Kedi mi je blizu kuce obzirom na to da sam isao tamo sa piknutom zadnjom gumom. A da, platio sam sve to 2500. Eto. Znam znam, mnogo je, ali... E da, nove gume. Jaoooooo kako su dobre nove gume ljudi... Pa to je sad potpuno drugacije, u krivinama je kao drugi motor. Ludilo!
  21. Da prilikom paljenja se cuje, ali ne deluje kao da su zupci u pitanju. Vise je nekako... stenjanje nego lomljenje zubaca. Hm... anlaser a? A kada sam to pomenuo u servisu tip mi je pricao nekakvu teoriju kako to nije nista ozbiljno i kako se tu nesto dodiruje ili ne dodiruje. Jao...
  22. Pozdrav ljudi. Imam pitanje. Pre malo vise od godinu dana mi se desilo da kad upalim motor nesto zakrci. Sad je to postalo sve cesce. Upali on normalno, ali krcanje zna da bude bas neprijatno. Jel zna neko mozda sta je to?
  23. Ja sam pre 3 godine kupio u Lacarku koznu jaknu Alpine Stars. Kostala je manje od 150 eura. Prava koza, protektori na ramenima, laktovima i ledjima. Evo jos je nosim. Zviznuo sam sa motora pri 50kmh na beton, klizio po istom 3-4 metra dok se nisam zalepio u betonski zabran. Duchini kaciga spasila glavu i samo se izgrebala, a jakna spasila ceo desni deo tela po kojem sam klizao. I sto je najbolje jakna citava! Ima par sitnijih ogrebotina na njoj, to sam posle namazao nekim kremama i eto srece.
  24. Hvala ljudi. Nisam znao da moze da se cepuje, a da se ne skida guma, ovo je prvi put posle par decenija da mi je pukla guma na bilo cemu. Inace, nenadano mi je uleteo juce nekih 300 eura, tako da cu u ponedeljak otici u Motobox da kupim nove Kontinental gume pa cu videti prvo u Kediju da mi to zamene( vrlo mi je blizu kuce), jer mi tamo rece tip da menjaju, a ako to ne bude islo onda cu otici tu gde ste rekli. Sto se stendera tice, izes ga nemam. Uvek se pojavi nesto bitnije za kupovinu i nikad ga nisam nabavio, ali valda ce i to biti jednom. U svakom slucaju hvala vam mnogo svima na pomoci.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja