Jump to content

Moto Zajednica

StefBG

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha X-MAX

StefBG's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. StefBG

    Dobrodošli!

    Pozdrav svima Stefan ovde, kao i kolega Lazni, već duže sam na forumu i sa strane gledam šta se dešava, a uglavnom bacam pogled i pratim Maxi Skuter teme kao i putovanja. Davne 2017. godine sam se nešto interesovao oko sauha na Gileri Runner koju sam tada imao, te sam i pisao poneki post ali se nisam predstavio kako treba do sad. 1989. sam godište i iz Beograda sam. Završio sam Pravni fax i sada sam u advokaturi, te vam svima stojim na raspolaganju ako imate eventualnih pitanja ili problema iz struke Vozim Yamahu X-Max 250, 2005. godište, kojim sam više nego zadovoljan.
  2. Bio sam danas kod elektricara i izgleda da smo resili problem tako sto smo uzeli struju kao sto si rekao @N.F.S. Jedino sto je pravilo problem je to sto je pucao osigurac, te mi je privremeno povezao neku sijalicu da sluzi kao otpornik Mogu i da fotografisem... E sad, da li znas koliko igla treba da bude izbacena kad se vosak unutra zagreje ?
  3. Hvala na brzim odgovorima Kopao sam po netu trazeci bas taj rucni cok ali sam uglavnom nailazio na cokove za 50ice... Mikuni i DellOrto su ugradjivani na 180 FXR a 125VX izgleda da ima Walbro WVF7 C 29, tako kaze ovaj sajt na koji sam upravo naleteo http://www.scootertune.com/gilera/spec.htm Francuz, jesi ti bese imao Typhoon 180 ?
  4. Pozdrav svima, interesuje me da li u Beogradu ima neko ko bi znao da napravi rucni sauh ? Izgleda da automatski ne dobija struju, ali sauh kao sam uradjaj, radi. Palo mi je na pamet da se ne bi bavio uzrokom problema zasto ne dobija struju, da ga jednostavno prepravim na manuelni sauh. Da li je to izvodljivo ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja