Jump to content

Moto Zajednica

dejanf650

Članovi
  • Broj tema i poruka

    103
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu dejanf650

  • Rođendan 07.05.1976.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dejanf650's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Koliko "dinala" je bilo ovo zadovoljstvo??? Meni izgleda super, smo sam malo skeptičan što se tiče veličine. Meni je na R60/7 manji pukao, najverovatnije zbog vibracija jer ga nisam nešto pržio.
  2. Neko je već pisao o njima. Zato im je i odezeto pravo servisera. Prošle godine su zamenili CCD u Pixelu i dalje radi perfektno. Samo reči hvale.
  3. Svaka čast na avanturi, al ne bi ja tu ništa diro.
  4. Šta reći a da se ne ponovim. Samo napred u nove radne pohode i zadatke. Pozdrav
  5. Hvala svima na čestitkama. Ko nije obavio ovu građansku dužnost želim mu da što pre obavi. Videćemo se na skupovima da se počastimo.
  6. Ljudi nisam vas obavestio ranije dobio sam curicu 11.11.2009.god teška 3450g. Biće to tatina bajkerka. Sva sreća pa žena nije izrazila želju da vozi motor inače bi to bilo 4 registracije. Razmišljam da klincu pazarim za V rođendan ono malo kinesko motorče, ali se plašim šta će biti posle kad jednom oseti miris benzina. Inače već obožava dvotočkaše. Kako i ne bi kad je odrastao uz JUDGMENT DAY, jedino je tako bio miran, uhvati se za ogradicu kreveca i netrepće. Ko je za pivo ajd izvolte
  7. Od fala nema nista, nego plati pivo ;D Hoćeš da platiš ti pivo da ti kažem da ti fali rashladna tečnost Necu da ti platim pivo jer sam video pre tebe a danas sam dolio ;D Je bi ti reko gde se nalazi, ali kad nisi raspoložen za pivo :) Pitaj Arakisa sta je onda ono četvrtasto ispod sedišta gore u rupi??? I ja se pitam čemu služi, a uz to i ne radi.
  8. Od fala nema nista, nego plati pivo ;D Hoćeš da platiš ti pivo da ti kažem da ti fali rashladna tečnost
  9. Pozdrav Džambo, dobro nam došao. Odličan izbor motora. Dok se nisam odlučio za F650 tvoj model mi je bio na prvom mestu za kupovinu. Jedini problem što sam odustao je što nisam imao od kog da ga kupim. Želim ti 1.000.000 pređenih Km.
  10. Kao totalni laik ja bih ti preporučio CANON. Imao sam ih 4 trenutno imam 3. Jedan je bio firmin i završio je tragično (pao je direktno na otvoreni "fokus" i polomio mehanizam za zumiranje). Trenutno su kod mene A 75 i A 590 IS, a kod roditelja A 470 ili 480. Keva ispucava boga sa njim. Jedni problem sa mojim aparatima je bio CCD na A 75 i popravljen je pre par meseci. Aparat je kupljen 2004god. a popravljen je za DŽ jer CANON daje doživotnu garanciju na CCD-e. Ostalo radi perfektno. Moje, neko, zapažanje je da A75 radi brže od ostalih jer ima 4 baterije, pa se blic brže napuni i samim tim spreman je ranije za sledeću sliku. IXUS seriju sam samo držao u rukama i napravio par slika tako da ti mogu reći da je super stvarčica.
  11. Proveri kod Džerija iz G.Milanovca, ja sam od njega uzimao delove menjača za R60/7 ranije, trebalo bi da ima.
  12. Od mene imaš punu podršku i sve pohvale, kao sto sam već naveo. Sigurno će biti od koristi i zatrebaće, i ja planiram da dodam GS na ovih F650. Samo napred. PS podrška BMW -jdžija ti nije neophodna, dovoljno je da primetiš da je sve više Afrikanaca u našoj temi. To ti sve govori.
  13. O kakvom nastavku pričaš, pa opisao si sve što se menja na BMW-u, nedostaje ti u tekstu samo još "ključ u bravu, pali i vozi"
  14. Alal vera majstore, sve pohvale i zlatna medalja. Čim završiš sa GS-om, kupi ST ili još bolje F650 klot pa opet ovo isto. Pozdrav, i još jednom čestitke
  15. Nema na čemu. Možda će nekom i da zatreba.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja