Jump to content

Moto Zajednica

celavi11

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    beograd
  • Motocikl
    nemam

Poslednji posetioci profila

234 profile views

celavi11's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da se javim posle vise vremena. Dosta sam gledao i zalepio sam se za yamahu fz6. Sta mislite o toj masini?
  2. Narode havala svima.za savete i izvinjavam se sto se duze nisam oglasio. Pala mi je jedna ideja pa da cujem vase misljenje. Dobio sam ponudu za skuter Beverly 250 i 500, e sada da li da se zezam jednu godinu sa ovim skuterima i posle kupim neku jacu i noviji masinu, a na skuterima da se izgulim i posle ih zavalim? Da li.i koliko znaci ta godina na skuteru ili da se ja drzim prvobitnog plana?
  3. Kakav kurs voznje, gde to ima? Upisao sam obuku sada i krecem sa auto skolom. Ja sam gledao po polovnim automobilima, jer niko.iz moga okruzenja ne vozi motor, zavrsio sam pravo, komsija jedan ima skuter od 250ccm. Hocu motor jer su me uvek.zanimali, kada sam imao 18godina nisam polagao jer sam bio svesan da nije za mene dok se malo ne smirim.
  4. Honda Hornet mi je prelepa, ali mnogo mi ti jako. Svideo mi se er5. Generalno koliko prelaze ti od 500ccm kavi su za odrzavanje?
  5. Ma kakva ubrzanja, a o 250 da ne pricam. Hocu nesto sto je kvalitetno, zahvalno za odrzavanje i da na auto putu ide 120 a da ne izlecu klipovi.
  6. Hvala svima odgovorim i ovi sarkasticni su zanimljivi. Bandit mi se isto svidja, ali on kolko sam video ima vazdusno hladjenje, pa koliko.je to pametno?
  7. Dogovori cemo se oko doplate
  8. Meni se svidjaju enduro, naked i touring. Meni su vise price tipa lako se pada, treba puno iskustva mnogo jako koci motorom pa se gubi kontrola stvorile neku odbojnost prema nekim jacim masinama, nijedan od.ovih automobila nisam slupao, a vozeni su muski samo sam popio vise kazni. Zato sada ja smaram vas kao iskusne ljude da mi prenesete iskustav koliko je moguce. Visok sam 185.
  9. Ovaj kawasaki er6f mi se bas svidja i cena mi je ok.
  10. Sada je trojka, aktuelna. Sve slusam neke price "za pocetnika je motor od max 1000e, nikako preko 125ccm" i sada se mislim necu bas nekog krsa, necu nesto sto trosi mesavinu i necu ispod 400ccm.
  11. Prvi auto mi je bio e39 528i, drugi e60 530i, sada je e90fl 320d. Mozda sam se lose izrazio kada kazem brz mislim na ove zujalice, kupujem da uzivam u voznji po.gradu i otvorenom do 100km, bar ja sada gledam.na taj nacin, zato i kazem dajete presloge jer se ne razumem bas u motore.
  12. celavi11

    Pocetnik 100%

    Gospodo bajkeri. Imam nekoliko pitanja koja bih postavio u nadi da mi mozete pomoci. Ako sam omasio mesto gde se postavljaju sledeca pitanja izvinjavam se.Planiram da polazem za motor, kao klinac sam vozio skuter, ali.u zadnjih 7 godina samo kola. Interesuje me koji motor bi ste mi vi preporucili za pocetak, neke 3godine da me sluzi, ne lozim se vise na brzinu imao sam vise brzih automobila, recimo neki budzet za motor oko 2000 i 500 za opremu? Svaki savet je dobrodosao. Hvala unapred.
  13. Pozdrav ljudi. Uclanio sam se da se druzimo i da saznam sto vise o motorima jer me zanimaju. Imam 25 godina i planiram da polzim.za motor i da kupim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja