Jump to content

Moto Zajednica

Misko_Nis

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Misko_Nis

  • Rođendan 04.04.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Nis
  • Interests
    Putovanja, kamping,..
  • Motocikl
    Yamaha Diversion 600s

Poslednji posetioci profila

506 profile views

Misko_Nis's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Videcemo koji ce se datum uhvatiti ali najverovatnije da ce biti vikend (ako se ja pitam)
  2. Da li mislis da je moguce da za jedan dan stignemo od Prijepolja do mora a da stignemo i da razgledamo po nesto? Planiramo da od Nisa krenemo do Zlatibora, tu malo iskuliramo pa istog dana pridvece da stignemo u Prijepolje i tu prekonacimo..
  3. Pozdrav, supruga je od 1. septembra 10 dana na godisnjem pa smo planirali da posetimo Crnu Goru. Nikada nismo prosli put od Pljevlje preko Zabljaka, Niksica,.. pa bi zeleli tom rutom na dole. U povratku nije toliko bitno kojim putem se ide i gde se spava..stvar dogovora. Ukoliko ima neko zainteresovan za ovu turu od nekih 5-6 dana moze da se javi pa da se izdogovramo oko detalja. Krenuli bi najranije 1. septembra a najkasnije 4. septembra. Pozdrav!
  4. Pozdrav drugari!!! Dođe vreme i ja da se predstavim. Zovem se Miloš Ivković ('83) iz Niša. Već duže vreme (godina za godinom) planirao sam da polažem za A kategoriju ali ili nije bilo vremena ili novca ili nešto treće ali konačno upisah A kategoriju u vozačku! U poslednjih petnaestak godina sam se vozikao Tomosima, skuterima,.. ali sam motore jake kubikaže vozio samo što bi se reklo "na pravac" tako da sa njima nisam imao iskustva te sam iz tog razloga za prvi motor izabrao Yamahu Diversion 600s '97god. Razlog odabira baš tog modela je bila udobnost/potrošnja/cena i pitom motor za tu kubikažu. Ipak je prvi motor u pitanju i moje prvo iskustvo sa jačim kubikažama pa polak'.. U igri je najtesnije bila Honda Transalp 600. Inace volim sve opcije ali "R" varijantu nikako. To je ukratko to. Zainteresovan sam za vikend ture po Srbiji pa ako nekom treba društvo sa juga Srbije neka se javi. Pozdrav iz Niša i vidimo se negde na drumu! ;)
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja