Jump to content

Moto Zajednica

Miha2701

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Miha2701

  1. Usput, ako zatreba ili neko ima ideju o nekom delu koji nema, mogu pomoci oko modelovanja, dizajniranja 3D printa itd... Koliko god mogu eto, jer, hvala Vam sto ste se nasli svi. Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
  2. Ovo iza, je slep, a na njemu... Moj problem, sto bi rekao Bata u varljivom letu "vezan je" ukratko, problem ostao isti, samo jedna varnica, cdi, zamnjeni SVI KONDENZI, tranzistori, dva probao koji rade na svim forumima gde je neko probao... I eto SLEPANJE... Ostaje da BIKERHOUSE, probaju magnete da vide... I onda dve opcije: Dunav, mada sam pobornik ocuvanja zivotne sredine, i druga oglas, poklanjam savrsen mehanicki ispravan motor za 200€ haha... Ali da... To je sve... A obaveticu vas ako nekih novosti bude. Samo, da za upoznate, ne zavrsim kao u prici o Paganiniju... Hahaa hvala vam svima.
  3. Elem, znam ja da moze drugi, samo po karaktereistikama ako uzmete, on crkava relativno brzo i ostavi vas na putu, medjutim, iskustva sa stranih foruma kazu. Potrebno je da se poklope karakteristike, i DA JE NAGLASENO ZA PALJENJA, tako da evo ga monstrum polako dobija oblik bolje i veće hladjenje i trebalo bi 99% da radi moza ovo nekome pomogne nekad.
  4. Pa da pitam i ja, da li ikako mogu da popravim, kako god rešim cdi na tenere 660 97'. Tranzistor koji je pukao ne mogu da nadjem, ali ni za lek, cdi nema da se kupi, takodje ni za lek, a i ne zelim polovan cdi za 170e koji je lutrija... ako ikako iko moze, čuo sam da ovaj svet ovde moze da pomogne, jer trenutno imam nekretninu od 272KG. Hvala Vam u napred.
  5. Drugari, ja se juče ne predstavih. Ovde sam kao entuzijasta i LJUBITELJ svega što u nazivu ima MOTO/R. Hvala Vam na prijem u BJBajkers.
  6. Miha2701

    Katarza

    Dukine putešestvije, čekamo sledeći krug po Srbiji, neke nove slike, i nove putopise. Thumb up 4 this man
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja