Jump to content

Moto Zajednica

WEZ

Članovi
  • Broj tema i poruka

    171
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: WEZ

  1. Ja sam planirao 21/6 u Croix-en-Ternois, za nas sa plitkim džepom atratktivna cena € 69 . Istina to je utorak, pa mnogi ne mogu zbog posla. Ja samostalni zanatlija - svaki dan mi radan, to jest neradan! Istina, gledam sad u Circuitdagen 2022 Overzicht voor de sportieve motorrijder. WWW.CIRCUITDAGEN.COM Tamo kaže: Zondag 26 jun - Mettet , preko Martens riding school. Ili ti imaš neke informacije koje nisu na ovom spisku?
  2. Auh, pravi avanturista! Nadam se da ćemo se sresti na nekoj od tih staza ove sezone.
  3. Da, 5 stepeni nije baš najprijatnije. Ajd sad pun gas pa polako, što bi reko jedan moj prijatelj. A ti, СајберГастарбајтер, jesi i ti ovde u BENELUX krajevima?
  4. Evo, gledam opet prognozu za Mettet, kaže maximalna dnevna 11stepeni! BRRRRR!! Ali zato su izgledi za kišu minimalni. Šta li si odlučio, "should I stay, or should I go"!?
  5. E drugari, ma naravno! Meni samo žao što ne mogu s vama više da se družim i to sa tako luxuznom organizacijom. Ne samo da su NAVAK i vi (TD.rs) spremni da pomerite termin u odnosu na vremenske prilike, nego ima i drugih lux momenata: ovde, na "trulom zapadu" su grupe po max 40 vozača u stintu, a ne 20 (ili 30, zaboravio sam) kao kod vas. Takođe, podela učesnika je ne u tri, nego u četiri grupe, tako da se svaka grupa "suši" čitav sat. A ima i raznih organizatora. Na mom prvom TDu u NL, na stazi u Zandvoortu sam bio preko nekih smarača, terali nas i tablice da skidamo (kažu oštre, može neko da se poseče!). Onda, ako neko malo završi u travi kraj staze ili, ne daj bože lakše padne, odmah prekidaju stint i teraju sve napolje. Ja, kao novi fala bogu u prvu grupu, a samnom raznih duduka - samo izleću i paduckaju. Od 9 ujutro do 3 popodne nisam skrpio ni 10 minuta vožnje. Otidoh kući plačući i za NAVAKom pateći
  6. Blago tebi! Tebi sve to u komšiluku. Ja malo pre poslao poruku Savi da ga pitam o planovima za ovu sezonu. Ja sebi ove sezone mogu da dozvolim max. 2 TD mesečno, pa javi za termine koji ti / vam odgovaraju od sredine juna na dalje. Bilo bi super to za Folembray!
  7. WEZ

    Ej Savan! Kakav si!? Jesi isplanirao TD sezonu 2022? Ja krenuo konačno time sinoć da se bavim i vidim da sam već za mnoge kombinacije zakasnio, ali srećom ima još dosta opcija.

    1. Prikaži prethodne komentare  1 more
    2. WEZ

      WEZ

      Izvini, tek sad sam proverio i video tvoj odgovor.

      Magny-Cours znači, a!? Na dobru kilometražu ste se odlučili. Dobar provod vam onda želim, a za ostalo vidite. Kao što rekoh Gaji, ja bih mogao najčešće na svake dve nedelje da se vozam, ali sam zzp, te sam prilično flexibilan. Bilo bi mi drago ako budete mogli u Folembray, a ako ne, javite kakvi su vam  planovi za juni i juli pa se, nadam se uklopimo.

      Pozdrav

    3. Savan

      Savan

      I ja se slabo snalazim sa ovim porukama na profilu

      Magny course je u junu, vikend 10-11 juni. Dalje nemam ništa planirano u ta dva meseca eventualno ako bude Navak neki termin. 
      folembray neću uspeti jer par dana kasnije krećem z magny course. Ne znam jesi li ti za tu akciju, staza je inače fenomenalna?

    4. WEZ

      WEZ

      Tempting!!! Ajd, zvrcnem te ovih dana na telefon da čujem kakva je organizacija. Uzgred, čime se vozaš po NAVAKu? Imaš tamo neki motor ?

       

  8. A ti Gajo, jesi i ti tu negde u BENELUXu? Ja baš tražim društvo za odlaske na TD.
  9. 14-daagse weersverwachting Mettet | Weeronline WWW.WEERONLINE.NL Bekijk eenvoudig de 14-daagse weersverwachting voor Mettet bij Weeronline. Weer 14 dagen vooruit Actueel weerbericht E Gajo, ti ovo zoveš kiša !? Istina, toplo vreme se ne predviđa, ali i po NAVAKU se vozilo nekad na petnaestak stepeni. Hvala na ponudi za termin, ali imam previše posla. A ja baš sinoć uplatio 3 TD: Croix-en-Ternois 2.maj, Mettet 12. maj i Folembray 4. jun. Prognoza za 2.maj: promenljivo oblačno, 6 do 16°C.
  10. Pa, što se mene tiče, pošto živim u NL, to odlaganje me je pre koju godinu koštalo tri neodlaska na TD. Kupim avio kartu i dođem u BG u nadi da ću se vozati, odsustvujem sa posla nekoliko dana, kad ono: "vremenska prognoza je da je moguća kiša. Odlažemo TD za sledeću nedelju." I tako 3 od 4 puta. Odvezao sam motor u NL i sad se vozim i po kiši ako treba (za sad na sreću je nije bilo). Uostalom, da je kiša problem, na severozapadu Evrope niko se nikad ne bi ni vozio motorom. Za vas domaće mi je pak drago da organizacija misli na vas i maximalni vam ugođaj u svakom izlasku na stazu. Zato uživajte i za mene!
  11. Nema veze. Daću ih klincima iz kraja da ih spale. U Holandiji se motociklizam uglavnom na to i dizanje u blokadu i svodi.
  12. Pa, hvala ti! Kako cenim tvoj sud, sad mi je lakše da ih frknem u đubre. Mada pazi, kakav sam ja amater, ove drumske će da završe posao samo tako.
  13. S druge strane, pitam se jesu li ove Michelinke, skoro nove koje imam na točkovima bolja opcija? Ili da se bolje izrazim, jednako loša opcija
  14. Ej Ares, drago mi je što si komentarisao, pogotovo afirmativno! Evo dve fotke guma koje sam juče bez mnogo pameti pazario. Iz druge ruke su i vožene po stazi
  15. Možda pitanje nije za ovu rubriku, ali ne znam gde bih mogao da nađem bolji savet. Naime, da li bi neko mogao da kaže koliko su pouzdane race gume (Pirelli Dragon Spercorsa) iz 2012 godine za stazu, ako pretpostavljamo da su drumske sport gume već posle pet, šest godina za zamenu, bez obzira na šaru?
  16. WEZ

    Ej, Savan! Slučajno listam po video snimcima sa staze i vidim da živimo relativno blizu i da si išao u Francusku, Ecuyers, verovatno preko trackdays.be? Ja baš pravim planove za predstojeću sezonu i razmišljam se baš o toj stazi i o Croix-en-Ternois. Ako si raspoložen, rado bih se popričao o organizatoru, smeštaju i samoj stazi. Šta kažeš? Pozdrav, Wez

  17. Bogami drugari, 10 godinica nije mala stvar! Svaka vam čast i još mnogo desetleća proslavili! Iako među prvim vašim klijentima i učesnicima na TD-ovima mene već dugo nema jer sam emigrirao u NL. Ovde je sve to sa TD-ovima mnogo drugačije i ni približno tako drugarski i domaćinski kako sam sa vama na NAVAKu navikao. Nadam se da će doći dan da se ponovo sretnemo. Pozdrav svima, znanim i neznanim
  18. E pa jeb.. kalendar koji nije fixan, k'o da ga i nije! Pa, ništa. Ja definitivno odustajem od ideje da ću iy Holandije dolaziti u Subotište da se vozam. Izgledalo je jednostavno i lepo, a ispostavilo se skoro nemoguće. Te otkazano zbog kiše, te se pomerio termin. Pošto je ovde gde živim skoro jednako nemoguće vozati se motorom, ali iz sasvim drugih razloga, mislim da je moja moto karijera završena. A vama, drugari želim još puno lepih i sunčanih druženja na NAVAKu i okolini.
  19. Evo, proverio sam, Severian objavio 17. marta u "Kreće nova TD sezona 2018": Kalendar TD - sezona 2018: Track Day No. Datum TD1 15. April 2018. TD2 6. May 2018. TD3 27. May 2018. TD4 10. Jun 2018. TD5 24. Jun 2018. TD6 8. JUl 2018. Open days August TD7 2. Sep 2018. TD8 16. Sep 2018. TD9 7. Oct 2018.
  20. Dragi moji, Izgleda da sam se ja negde prevario, ili ste vi promenili kalendar. Naime, koliko se sećam bio je jedan TD po kalendaru zakazan za nedelju 27. maja. Sad odoh na "trackday.rs" da proverim i vidim nema ništa 27. maja!? Ja već kupio avionsku kartu odavno, čim je izašao kalendar! Dajte, obradujte me!
  21. 43 nosi. Da mu kažem da ti se javi? Ako su race model, onda mu verovatno neće biti velike
  22. Pošto vodim sestrića na TD i prijavio se u intro grupu, ne znam tačno šta da mu kažem u vezi obuće. Znam da ga neće pustiti u patikama, ali da li mogu da budu te neke, tzv moto patike? Da ne kupuje momak nešto što mu ne treba. Ili moraju da budu čizme? I kakve čizme. Ja sam dolazio u Martinkama sa deset rupica - bilo je OK. Niko mi nije ništa zamerao s tim u vezi.
  23. Inače, odoh da proverim vremensku prognozu za nedelju. Pazi najnižu, jutarnju temperaturu! Neka, samo nek je sunčano. Oni koji imaju grejače će da greju gume, a mi ćemo extra da ih izduvamo i debele rukavice da stavimo. Bar nećemo da se preznojavamo u koži.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja