Jump to content

Moto Zajednica

dulegolub

Članovi
 • Broj tema i poruka

  5
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

5 Neutral

O članu dulegolub

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kawasaki Zephyr

Poslednji posetioci profila

416 profile views
 1. dulegolub

  Pomoc, obrada fotke - ocitavanje registracije

  Udruženje osiguravača neće nadoknaditi materijalnu štetu u slučaju nepoznatog vozila. Evo pitanje i odgovor sa sajta UOS-a: "Zatekao sam svoje vozilo oštećeno na propisnom mestu za parkiranje. Saobraćajna policija je izvršila uviđaj. Oštećeno vozilo ima polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti. Kako da nadoknadim nastalu štetu?Ukoliko je štetu na osiguranom vozilu izazvalo nepoznato vozilo i ako na osiguranom vozilu postoji samo obavezno osiguranje a ne i kasko osiguranje, oštećeno lice ne može da naplati nastalu štetu, osim u slučaju da se pronađe nepoznati izvršilac. Garantni fond pri Udruženju osiguravača Srbije ne isplaćuje materijalnu štetu na vozilu koju je prouzrokovalo NN vozilo." U slučaju nepoznatog vozila Udruženje osiguravača isplaćuje štetu u slučaju smrti, povrede tela i narušavanja zdravlja. O tome govori član 93 Zakona o obaveznom osiguranju u saobraćaju. Dakle, kako je već rečeno, jedina šansa je da se nađe vozilo koje je nanelo štetu.
 2. dulegolub

  iGo kutak

  Ako ti nešto znači kod mene je neki NNG iGO Navigation SuzlinApp 9.19.1.484953 iz februara 2014. Sa mapama i licencama za kamion 2018.Q2 daje drugačiju rutu za kamion (sa default podešavanjima) u odnosu na kola.
 3. dulegolub

  iGo kutak

  Probah sad kod sebe i profil kamion ima mnogo više podešavanja nego što tebi daje. Možda da probaš sa resetuješ profile vozila na fabrička podešavanja. Kada uđeš da izabereš vozilo u donjem desnom uglu ima strelica na gore pokazuje pa nju klikni pa EDIT ili kako već na srpskom piše pa opet ista takva strelica pa će ponuditi RESET ALL. Ako ni to ne radi možda nije dobra verzija aplikacije, mada bi trebalo da svaka verzija ima taj takozvani kamionski mod.
 4. dulegolub

  Nasi ljubimci (slike motora)

  Moje vozilo.
 5. dulegolub

  TOMTOM ONE

  Probaj da ga resetuješ na dugme, tamo kroz rupicu pored konektora za punjenje, nekom špenadlom ili tako nečim tankim, ako već nisi.
 6. dulegolub

  TOMTOM ONE

  Taj je dobar punjač. Sa njime bi morao da radi ako je ispravan. Čak i bez kartice sa softverom i mapama bi morao da se upali i bar nešto prikaže.
 7. dulegolub

  TOMTOM ONE

  Kakav je taj punjač što si našao? Za tog Rajdera ti treba punjač sa iglicom.
 8. dulegolub

  Zdravo

  Hvala na dobrodošlici i evo jedna fotografija motora.
 9. dulegolub

  Zdravo

  Moje ime je Dušan i iz Beograda sam. Odavno sam želeo ali tek pre oko godinu dana polagao za A kategoriju i kupio svoj prvi motor. U pitanju je Kavasaki Zefir 750 iz 1992. godine. Posle nekog vremena samo čitanja foruma vreme je da i aktivno učestvujem.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja