Jump to content

Moto Zajednica

dulegolub

Članovi
 • Broj tema i poruka

  8
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

10 Neutral

O članu dulegolub

 • Rank
  U prolazu

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kawasaki Zephyr

Poslednji posetioci profila

520 profile views
 1. Umešaću se jer sam imao 750 a sada imam 550 i jedino što mi fali na malom u odnosu na veći je ta mala razlika u gabaritu. Valjda jer mi je 750 bio prvi motor u životu pa sve posle merim u odnosu na njega.
 2. Rade kurirske službe. Neki dan sam slao BEX-om. Posle toga vidim da u Pošti primaju pakete a sad čitam na sajtu Post Express-a da rade.
 3. Čisto uživanje je čitati ovakvo pisanje.
 4. Uzeh jutros ceradu i mislim da je vrlo dobra za te novce. Aktivni veš imam od prošlog puta i njime sam isto zadovoljan.
 5. Danas malo ugrabih vremena da poteram svoj točak.
 6. Ako ti nešto znači pre dve ili tri nedelje je bio na oglasima. Jedna nedelja je bila i popodne se pojavio a uveče ga već nije bilo. Otprilike vlasnik deset godina, bez ulaganja. Cena je bila 1400e i motor se nalazio u Kikindi.
 7. Udruženje osiguravača neće nadoknaditi materijalnu štetu u slučaju nepoznatog vozila. Evo pitanje i odgovor sa sajta UOS-a: "Zatekao sam svoje vozilo oštećeno na propisnom mestu za parkiranje. Saobraćajna policija je izvršila uviđaj. Oštećeno vozilo ima polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti. Kako da nadoknadim nastalu štetu?Ukoliko je štetu na osiguranom vozilu izazvalo nepoznato vozilo i ako na osiguranom vozilu postoji samo obavezno osiguranje a ne i kasko osiguranje, oštećeno lice ne može da naplati nastalu štetu, osim u slučaju da se pronađe nepoznati izvršilac. Garantni fond pri Udruženju osiguravača Srbije ne isplaćuje materijalnu štetu na vozilu koju je prouzrokovalo NN vozilo." U slučaju nepoznatog vozila Udruženje osiguravača isplaćuje štetu u slučaju smrti, povrede tela i narušavanja zdravlja. O tome govori član 93 Zakona o obaveznom osiguranju u saobraćaju. Dakle, kako je već rečeno, jedina šansa je da se nađe vozilo koje je nanelo štetu.
 8. dulegolub

  iGo kutak

  Ako ti nešto znači kod mene je neki NNG iGO Navigation SuzlinApp 9.19.1.484953 iz februara 2014. Sa mapama i licencama za kamion 2018.Q2 daje drugačiju rutu za kamion (sa default podešavanjima) u odnosu na kola.
 9. dulegolub

  iGo kutak

  Probah sad kod sebe i profil kamion ima mnogo više podešavanja nego što tebi daje. Možda da probaš sa resetuješ profile vozila na fabrička podešavanja. Kada uđeš da izabereš vozilo u donjem desnom uglu ima strelica na gore pokazuje pa nju klikni pa EDIT ili kako već na srpskom piše pa opet ista takva strelica pa će ponuditi RESET ALL. Ako ni to ne radi možda nije dobra verzija aplikacije, mada bi trebalo da svaka verzija ima taj takozvani kamionski mod.
 10. dulegolub

  TOMTOM ONE

  Probaj da ga resetuješ na dugme, tamo kroz rupicu pored konektora za punjenje, nekom špenadlom ili tako nečim tankim, ako već nisi.
 11. dulegolub

  TOMTOM ONE

  Taj je dobar punjač. Sa njime bi morao da radi ako je ispravan. Čak i bez kartice sa softverom i mapama bi morao da se upali i bar nešto prikaže.
 12. dulegolub

  TOMTOM ONE

  Kakav je taj punjač što si našao? Za tog Rajdera ti treba punjač sa iglicom.
 13. Hvala na dobrodošlici i evo jedna fotografija motora.
 14. Moje ime je Dušan i iz Beograda sam. Odavno sam želeo ali tek pre oko godinu dana polagao za A kategoriju i kupio svoj prvi motor. U pitanju je Kavasaki Zefir 750 iz 1992. godine. Posle nekog vremena samo čitanja foruma vreme je da i aktivno učestvujem.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja