Jump to content

Moto Zajednica

Ivan Krusevac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    75
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Ivan Krusevac

  1. važno je da se vredjamo i pametujemo, svaka pomoć meni ili vama nije na odmet . Pozdrav
  2. https://www.facebook.com/groups/623090007772700/permalink/4226053497476315/ pogledaj kod njega ako nema možda može da ze uputi ko ima a možeš i u grupi da potražiš
  3. kupujem gume 90 90 21 i 120 90 17 ili 130-140 80 17
  4. Za decu jel potreban pasoš ,šta su vam tražili od dokumenta na Albanskoj granici za decu .
  5. Sa kolegom sa foruma dogovor pao dogovor
  6. Kupujem kolica i sedište za bebu,ako ima ko da proda ,posle 13 godina ponovo devojčica treća našu opremu za bebe smo razdelili odavno.
  7. Retrovizor honda cm 125 t i kućište migavca sa sijalicama 6v i još svećice polovne za 125.
  8. Našteluješ karburatore, naravno i čišćenje istih dosta smanjiće potrošnju,tako sam ja uradio pred sezonu. Reparacija membrana ili zamena dodatno smanjiće potrošnju, barem je meni tako rekao majstor. Tu je još i kvalitet goriva ako sipaš 98 troši malo više, na100 mnogo bolje vuče. Meni negde oko 5 l mada ja ga ne guram u crveno,ali i ne gledam nešto potrošnju, važno da ima goriva
  9. Vidite i kod Glikerije u Pefkohoriju, ako odgovara. https://www.facebook.com/glykeria.mploummploum
  10. Kupujem zadnji kofer sa pločom veći od 35l.
  11. Ful, flip ili enduro dolaze u obzir.
  12. Kupujem kacigu xl ili menjam za moju l MTR ful face sa pripremom za pin lock i integrisanim naočarima. Može nova ili polovna u dobrom stanju.
  13. Čekamo slike, srećan put. Sreli smo se na pumpi u Kruševcu na veliki petak. Pozdrav i srećno.
  14. Evo da predložim i ja jednu kratku vožnju. Krenuli smo iz Kruševaca, ja tek došao iz 3 smene odspavao sat i po, čuo vremensku prognozu da biće lepo vreme za veliki petak, pa ko da spava a napolju leto. Boki sa njegovom yamahom svraćamo na pumpu i srećemo ekipu iz Valjeva krenuli za Tursku, uglavnom afrike i kave kle, poželeli ekipi srećan put i krenuli put Goča preko Vrnjačke banje, gde nam je i prva stanica moram da popijem kafu. Nastavljamo dalje ka Goču, viševozimo nego šti slikamo, treća smena uzima danak. Stižemo na Goč i odlučili smo da idemo ka Mitrovom polju, put je prelep mada ima zaostale rizle od zimus oprezno, nema saobraćaja. Dolazimo do nekog dečjeg odmarališta, jezerce priroda i naravno iz brda izleću 2 kroserice. Nastavljamo dalje Mitrovo polje, Pleš i kafana na Rasini ribnjak Salus, prelepo mesto ali čeka se na red čak i za piće. Posle kafane put za Aleksandrovac, iz Akeksandrovca spuštamo se u Stopanju, umesto pečenja, miriše riba sa roštilja. Naravno posle toga pravac Kruševac. Žao mi je što nemam kameru da pribeležim sve te lokalne puteve, reke, sela, za sada po neka slika. A da na Goču sreli smo klince na suzukiju rg preradjenog u bobera, drži se i dalje matorac iako ima samo 125cc. Na zadnjim slikama vidi se srednje vekovni grad Koznik pogled sa vidikovca sa puta ka Jošaničkoj banji.
  15. Sigurnost Zrenjanin, odlična domaća firma, menjao na rebelu. Pronadji na netu broj.
  16. Jedna kratka tura, od Kruševca preporučujem put Strojinci preko Brzeća do Lukovske banje, Kuršumlije, Blaca i povratak Kruševac. Negde preko 200km. Vozili se prošle nedelje, vreme još pomalo hladno ali nije strašno bilo. Naravno već u Brusu magarac izleće autom sa bočnog puta pravo ispred nas, srećom vozili smo polako. Samo mi žao što nije zabeleženo u vido formatu.
  17. Kupujem moto pantalone 56 veličine za visinu 190cm i 100+kg
  18. Honda cm 125, relativno jeftino a odličan motor.
  19. Prva vožnja ozbiljnija, malo pravac, malo brdo, malo više planina, svuda se ponaša fantastično, ne beži iz krivine, lepo vuče, još lakše pretiče.

    Potrošnja je solidna, nisam merio ali po pokazivač mala, jedina mana fabrički sedište, moglo je da bude malo udobnije ali ne zamara ni ono ni motor. 

    Iako imam povišeni vizir meni fali onaj dodatak, zbog visine. 

    Bukvalno se vozi kao bicikla. 

    Mnogo manje troši sad posle ultrazvučnog čišćenja karburatora i vakumiranja, nove svećice, filteri, na pravcu lagano do 150,više nisam hteo da probam. 

    U suštini prezadovoljan sam i sad mi je jasno zašto me lik startovao na ulici da mu prodam motor. 

     

  20. Našao sam ključ, razumnih 20e original, naravno kod braće grka, znači budževina oko 1000rsd ili 20e+ugradnja lika da donese. Probaću da nadjem polovan, a ove dve opcije ostaju. Hvala svima na savetima, tako se skupljaju vredne informacije ne samo za moj problem nego i drugih.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja