Jump to content

Moto Zajednica

karaula

Članovi
  • Broj tema i poruka

    605
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: karaula

  1. Motor je prodat. Hvala. Pozdravi!
  2. Ne moze da stane kaciga. A i prodati su danas i kofer i vizir. Hvala, pozdrav!
  3. Vizir za klasicne i naked motorcikle, sa okruglim farom. Ne poznat mi je proizvodjac, slikao sam nalepnicu koja se delimicno vidi. Ista prica kao i za kofer, odmah sam ga skinuo jer mi ne treba, stoji na polici. Kaci se na nosac fara i korman. 2500 dinara.
  4. Givi retro kofer, 36litara, sa nosacem. Ima par ogrebotina, sve se vidi na sikama, potpuno ispravan i fukncionalan. Dobio sam ga uz motorcikl koji sam kupio, odmah sam ga skinuo, stoji mi u garazi. 3500dinara?
  5. Suzuki GSX400F Katana, je u potpuno originalnom stanju, vrlo dobro ocuvan. Svi delovi na njemu su originalni fabricki, made in Nippon\Japan. -Motorcikl je detaljno pregledan, zamenjeni su ulje i filteri. -Karburatori su skinuti, rastavljeni i oprani u ultrazvucnoj kadi, sastavljani i nastelovani. -Stavljeni su novi dihtunzi na karteru i desnoj dekli, gde je bio malo masan. Pusta malo ulja na semringu poluge menjaca, bukvalno kap\dve ponekad kada je vruc. -Stavljene su nove svecice kao i kablovi za svecice. -Nov lanac i lancanici, gume u izvrsnom stanju. -Kocione kandze rastavljenje i ociscenje, sipano novo kociono ulje. -Prednje viljuske servisirane, promenjeno ulje i smerinzi. -Stavljen nov akumulaor, jos 6 meseci pod garancijom. Kupio sam ovaj motorcikl od clana foruma Branila, on je stavio nove gume, lanac i lancanike i kablove svecica, i nakon toga ga skoro nije ni vozio. Ostalo navedeno sam promenio ja, pre godinu dana kada sam se upustio u sredjivanje. Nakon navedenog sredjivanja sam presao nesto oko 1000km. Uzeo sam ga sa zeljom da ga preradjujem u cafe racer, ali posto imam jos jedan motor sa kojim vozim stazu, sto sve kosta kao djavo i po, trenutno nemam ni vremena ni para za dalje sredjivanje i dva motorcikla , sto je i jedini razlog prodaje. Cena 1200e Aleksandar 0641102538 , motocikl se nalazi u Beogradu, i registrovan je do 19. septembra. ...
  6. Ne radi Vam sajt. Ne moze da se posalje prijava, ne moze da se posalje poruka pod kontakt na sajtu...
  7. Cao svima. Izvinjavam se sto tek sad odgovaram, bas sam bio u guzvi....Magazini u sredu idu Shokli, pa nek ide posle daje, odlicna ideja. Pozdravi!
  8. Poklanjam magazine! (na egnelskom su)Uglavnom "Fast Bikes", jako dobar britanski magazin, tekstovi u kvalitetu. Poneki "DirtBike" i sl. Ponuda traje 2-3 dana posto cistim kucu, pa cu ih baciti, a zao mi je jer su stvarno dobri i skupi magazini, voleo bih da ih prosledim dalje. Ako ima neko raspolozen da citucka kvalitetno stivo u nadolazecim zimskim danima, ili za podgrev, izolaciju...neka se javi. 10 komada Fast Bikes, 4 MX magazina.Pozdrav!
  9. Nove, Pirelli Supercorsa SC X. Kupio sam ih 2016, i kako Pirelli nalaze da se cuvaju na minimum +20c, cuvane u spavacoj sobi. Nikako da ih iskoristim pa sam resio da ih prodam. Cena 240e. 0641102538 Bez zamene, samo kes.
  10. Jakna i dalje aktuelna. I dalje ne nosena i ne vadjena iz ormana sem da se premaze i proluftira. Cena i dalje ista i fiksna. Pozdrav!
  11. Covek koji je danas poginuo je imao 40 godina iskustva voznje na trkackoj stazi i ulici. Znao je jako dobro i kaunter stiring i blip liring, i taget marget i tvist of vrist i kit koda i njegove pretke i unuke....i mnoge druge vozace je naucio svemu tome. To sto pisete kako je on poginuo jer nije znao ovu ili onu tehniku je pogodilo mnogo ljudi. Pre svega je nepostovanje, i preminulog i bliskih mu ljudi, i nije mesto da ovde tvrdis koliko procenta vozaca zna ili ne zna, i nije bitno da li si mislio na doticnog ili samo zelis da skrenes paznju, ovde nije mesto za to, napravi temu na drugom pod-forumu pa skreci paznju. Mvgsd.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja