Jump to content

Moto Zajednica

jenki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    suzuki dr800

jenki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. kaludjerica ma probao bi da ih nastelujem sam iskreno gledao sam kako rade samo mi treba onaj alat za zazor ventila i nasao sam fabricke specifikacije koliko treba da imaju zazora na ventilima.
  2. Drugari, da li je moguce da su u pitanju ventili odnosno stelovanje ventila jer zbog toga ne moze da okrene dobro anlaser i ne vergla kako treba? tj stelovanje ulaznog i izlaznog vazduha?
  3. sto se tice majstora uradio ga je kako treba tako kaze isprobali smo ga i vrti, a sto se tice ler gasa kad se upali motor veliki je preko 2 hiljade. i sam znam osnove anlasera stator rotor cetkice, nisam imao jaku lemilicu zbog toga sam ga odneo kod majstora, bas sam se razocarao kad nije hteo da okrene kako treba. jedan majstor mi je rekao da mozda ima veze i sa pred-paljenjem. ali kao sto sam i rekao motor pali na gurku ali sam hteo da ga kompletiram i napravim struju sve sam pregledao. ne znam mislim da opet sve skinem i detaljno ispiram ceo rotor kod drugog majstora. jer definitivno nema snage kad nabije kompresiju onda u bitnom momentu zastane...peh.
  4. akumulator je nov, pre paljenja povucem polugu za dekompresiju, sve je montirano kako treba, tako da sam i ja iznenadjenj proverio ga je da okrece i radi mastor garantuje da je sve sa njegove strane ok da li je moguce da nisu nastelovani ventili i da ima jacu kompresiju predpaljenja pa ne moze da okrene anlaser i startuje masinu. inace motor pali i ide na gurku
  5. Pozdrav svima. Imam problem sa suzukijem dr 800 big. U pitanju je anlaser, nosio sam ga na reparaciju kod majstora, kada sam ga montirao i startovao nije imao snage kad je dobio kompresiju da aga okrene i upali u kljucnom momentu uspori jako ostane bez snage. Pitanje sta da radim da li da trazim novi anlaser ili ima pomoc oko ovog kojeg posedujem. hvala pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja