Jump to content

Moto Zajednica

Novak1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Skoro svaki dan za volanom :)
  • Motocikl
    KLE 500,GPX500R

Poslednji posetioci profila

503 profile views

Novak1's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Izvolite,ulaz se ne naplacuje,svi su dobro dosli:)
  2. Pozdrav ljudi,evo da vas pozovem na druzenje na 5. moto skup MK Sloga iz Milosevca... Vase je samo da ponesete sa sobom dobro raspolozenje i zelju za druzenjem:)
  3. Dolazio elektricar,sve osim IC ignitora je ispravno.... Pozdrav i hvala! PS. AndjeoPakla mozda veceras skoknem do skupa u Petrovcu ako ne iskrsne nesto nepredvidjeno,pozdrav.
  4. Super,ja najdalje u Rusiji bio u Barnaulu,par stotina km ispod Novosibirska,mislim da dalje I ne idu nasi... U Kazahstanu imas u Almati,Astani,Petropavlovskom,Atirau uvek bar 2-3 Srpska kamiona po carinama ako ti nesto znaci...Srecno druze!!!
  5. Svaka cast,prosao sam tim putevima,ali kamionom,verujem da ti nije bilo bas lako...ali je sigurno bilo zanimljivo.Kako si prosao Celjabinsk,niko te nije dirao? Kazahstan,prelaz Troick,ima drumske mafije,reketiraju nase kamiondzije... Srecno druze,ako nesto treba,poslacu ti broj telefona,dosta kolega mi je u Rusiji na turama,od Kazahstana do Moskve,javi.
  6. Nece baksuz,zamenjen magnet,pikap,kontakti ocisceni,pregledani,kablovi pregledani,brava pregledana,tasteri pregledani...Ne daje struju na kablovima pa se nekad seti,pocne da baca varnicu. Kada duze verglam(20ak sekundi),pukne jednom na auspuhu I to je sve.... Ima li neko ideje sta bi to moglo da se desava?
  7. Evo sad sam merio,pokazuje mi 119oma na pikapu,sad cu proveriti u servisnom uputstvu.113 je po uputstvu?
  8. Da zamolim admine da stave ovaj post u pravu rubriku ako sam pogresio,posto malo slaabije baratam sa ovim stvarima...
  9. Pozdrav drustvo, posle duzeg odsustva od kuce i problema sa raspalim magnetom,konacno nadjoh vremena da sve zavrsim..Narucio magnet,postavio,u medju vremenu I registrovao motor(naravno I servis uradio),i nista... da ne davim previse kao sto sam poceo,odmah cu na problem: Dobio sam magnet od kolege koji je vec gomilu proverenih uradio,vratio magnet na svoje mesto... Kada sam probao da upalim samo vergla I posle 10ak sekundi se cuje pucanj. Skinem svecice,da vidim sta se desava,jedna baca varnicu,druga ne. Kupim nove svecice,nema vise varnice. Pomislio sam da je pick up,ali ipak da potrazim savet od proverenih ljudi. I zna li neko koje su vrednosti(otpornost na pick-u,namotajima,napon pri verglanju...) da mogu da uporedim vrednosti? Hvala u napred na pomoci!
  10. Imao si istu situaciju? kako si resio?Vidim da se po forumu pominje magnet od zzr-a,znas li nesto o tome(stavio bih neku sigurniju verziju,ne bih voleo da mi se to ponovo dogodi)? Da li je moglo jos nesto da strada osim ovih samlevenih magneta(namotaji su mi ok)?uh...planiram da motor sredim i ostavim ga duze kod mene...
  11. Raspao se. Kako dolazi do toga,sta je mogao da bude uzrok? Sta da pregledam jos,video sam da masti sa unutrasnje strane?Za magnet je izgleda jedino resenje 100tinak evrica i zamena?
  12. Namotaji nisu osteceni,vidim da je u dekli masno,pa da bar i to resavam,sta moze da bude? Sta je mogao da bude uzrok raspadanja magneta,motor lepo palio kad sam ga uzeo?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja