Jump to content

Moto Zajednica

Krupni

Članovi
  • Broj tema i poruka

    38
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Čačak/Beograd
  • Motocikl
    Strom 1000 L5

Poslednji posetioci profila

507 profile views

Krupni's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. cao drustvo, prodadoh stromceta 1000 L5 ali su mi ostali za prodaju Givi trekker bocni nosaci (bez kofera) i Dragon Ada top sa krivinom za stroma 2014to na dalje. Oboje kao novo (nosaci i jesu novi jer nikad nisam montirao kofere ), postoji oglas na kupujem prodajem ako nekog bude zanimalo.
  2. Pozdrav, jel neko oprobao na stromu nove Michelin anakee adventure gume ? Deluju jako dobro, cena konkurentna s obzirom da je michelin, na testovma odlicna.
  3. Bas danas sam gledao kod brace kineza, dva kom. 8 dolara, samo ne pise givi
  4. Ma ekstra, to je to sto meni treba.
  5. ja bi rekao da su to one Hella Micro De sto je Alekre pominjao...
  6. @Borhez Odlicno ovo izgleda. Koliko dugo ih imas na motoru, pitam sa aspekta kvaliteta, tj dal su prezivele malo kise Ako imas uslova, okini dve fotke po mraku sa i bez svetala da vidim kako bacaju svetlo.
  7. Apsolutno sam shvatio sta je kolega Alekre hteo da kaze (ono je bila sala koju ocigledno nisi shvatio i pored smajlija ) i slazem se sa tim sto je rekao, ali ja sam pitanje poceo od svetala koja bacaju u daljinu a ne u sirinu, dakle ne planiram da vozim po magli niti sam pomenuo rec "maglenka" igde, ali hvala.
  8. Pa necu ja u nju da gledam, valjda ce oni iz suprotnog smera . Ali stoji to sto si rekao, kvalitet ima svoju cenu.
  9. micro de su halogena, ovaj katalog je samo za ledove koliko vidim. 55w je jedna micro de, imao sam givi s310 koje su isto halogene 55w i fino to sija ali trosi vise struje a daje manje svetla nego led duplo manje deklarisane snage.
  10. Pozdrav drugari, kako se sezona priblizila kraju pocinje period kupovine igracaka za sledecu sezonu, elem nabasah na ova led svetla na ebay-u pa me interesuje jel ih ko kad video/ugradio? Rekao bih da su to kopije originala za bmw s tim sto ja nisam u tom klanu al bi ih kupio . Krenuo sam od givi s321 led-ova ali su preskupi, ovo je nesto sto mi se po izgledu i opisu cini slicno, da osvetljava primarno u daljinu a ne u sirinu, 40w je jedna znaci trebalo bi da prave dan kad se pripale. https://www.ebay.com/itm/2x-Spot-Auxiliary-Fog-LED-Light-Driving-Safety-Lamp-Motorcycle-For-BMW-R1200GS/183392191490?hash=item2ab306c402:g:~gUAAOSwSYpbrgF1
  11. koliko znam oni su jedno vreme i radili zajedno pa se razdvojili
  12. Mislim da nema razloga ako stavljas samo top, par federa jedan sraf i vratio si stari lonac ako zakeraju.
  13. Kao sto drug Milanezi rece Dragon Ada je u pitanju i bije fenomenalno, mada cu staviti i db killer za duze destinacije.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja