Jump to content

Moto Zajednica

SiouxNS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Yamaha XT 600 3UX

SiouxNS's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. kada virnem u moj rezervoar, ne vidi se korozija, al ne vidim ni sta je na dnu. Svakako ne skodi da probam da ga isperem.
  2. Ne znam da li sam ufotkao dobar deo, tj prirubnicu karburatora, ali ne deluje mi nigde pokidano. Nemam ja iskustva oko mehanike pa verovatno ni ne vidim da li su te gume ok. Pokusacu sutra da skinem rezevoar i isperem ga, tada cu imati i bolji pogled na ove gume, ali svakako sam zeleo da ceo posao predam nekom ko je siguran u sebe a još važnije zna šta radi i ima iskustva sa Xt-ima. Da dodam kako sam primetio i ako lagano dodajem gas, trokiranje pocinje oko 4000obrtaja, ako dam naglo gas trokira i ranije tj i na manjim obrtajima.
  3. Ne znam koliko je ok da ovde pitam, ali da li moze neko da mi preporuci pouzdanog majstora za XT u NS ili u okolini NS? Problem koji mi se ponavlja, iako sam motor vozao od jednog do drugog majstora u NS nisu uspeli da otklone. Da sam to resavam nemam ni znanja ni iskustva. Na oko 4000 obrtaja motor pocinje da trokira,kao da gubi gas na momente(desavalo se jakoo retko kao da probije tu neku knedlu i nastavi da ubrzava). Nakon prvog ciscenja karburatora je radio dan dva bez trokiranja(al sam se ponadao kao majmun tada da je stvar resena) i onda se isto vratilo. Majstor je nakon toga sumnjao na dijafragmu membrane karburatora (onaj metalni deo ispod gume je stvarno bio izgreban s jedne strane), narucih novi, promenjeno, radio malo bolje(sitna trkiranja su se desavala opet oko 4000obrtaja, al posle toga motor je nastavio normalno da dize obrtaje) par dana i opet se trokiranje vratilo. Skidao mi covek karb vec 3-4 puta, nemam više herca da idem kod njega. Ovih dana kako je kišovito i vlažno bilo, imam utisak da se stvar pogoršala tj da počne da trokira i na manjim obrtajima.
  4. Poz svima, pošto mi je ova tema trenutno veoma aktuelna, da li neko zna gde u Srbiji postoji majstor koji prepertlava z(b)ice na moto tockovima. Deluje mi kao da su svi majstori koji su se time bavili napustili državu. Konkretno je u pitanju zadnji za yamahu xt600. Hvala
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja