Jump to content

Moto Zajednica

Denisns

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Novi Sad

Poslednji posetioci profila

228 profile views

Denisns's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. U pitanju je ovaj 2t sa lancem i koliko sam mogao da skontam osigurac ima neki napred ispod prednje maske tu izmedju tocka i fara taj sredisnji deo e sad ja neznam za sta je taj osigurac ali znam da je on pukao mom drugaru kad je hteo da pogleda a onaj dole kod akumulatora je neko pocupao osigurac a ja nemogu da se setim da li je bio uopste jer nisam prvi vlasnik! Koji pasuju osiguraci tu i koje jacine pa da pogledam da njih kupim i to kuciste sto fali dole od osiguraca jos jedno pa da probam onda sta se desava?
  2. Ja da mogu doneo bih ti motor al ne znam kako sto kazes nije blizu a inace imam druga iz Valjeva Zarka Simica 1972 godiste zajedno sluzili vojsku 92ge Mislio sam da ima ovde nekog cllana iz NSada koji se bavi opravkama pa rekoh da mi ga preporucis!
  3. Ovaj kod kog sam ja odgurao skuter je otvorio i zatvorio i navodno ne valja ni CDI i kao budzena je instalacija a ja koliko znam da nije budzena jer sam drugi vlasnik a prvi koliko znam nije nista budzio jer je skuter presao tek 1600 i neki kilometar! Da li znate nekog krstenog maajstora koji bi se prihvatio ovo da popravi ovde u Novom Sadu?
  4. Neznam ni jednog majstora u Novom Sadu koji bi prihvatio ovo da radi, da li znate vi mozda nekog majstora iz Novog Sada koji bi se prihvatio da popravi ovo cudo od skutera? Da li se zna gde se mogu naci ako treba delovi za ovaj skuter jer ako se plati 60e za popravku rado bih platio tu cenu!
  5. Naime prvo da se izvinim jer mozda nisam u dobru rubriku pisao za pomoc jer sam nov ovde ali evo problem! Naime radi se o skuteru Macat MCT 50 QT 5A vozen je najnormalnije do pre mesec dana i ugasen kad sam hteo da ga upalim nije davao nikakve znake da ima struju a kamoli da upali posto nece da vergla a i ne baca varnicu, mrtav skroz sto se tice struje nista ne pokazuje a akumulator je ok! Oterao kod majstora gde je prenocio motor da bi mi sutradan javio da tu nista ne valja od elektronike i da nema da se kupe delovi za njega jer je to navodno indijski motor i ima lancanik a ne kais! Da ne bi vise pljuvao po majstoru neznam sta da radim i kako da ustanovim sta valja a sta nevalja jer nema po njemu da se kupe delovi a usput neznam ni od kog kineskog motora bi mu odgovarali delovi pa molim za pomoc ako mozete da mi pomognete sta da radim da li vredi opravljati ili ne! Hvala u napred na pomoci!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja