Jump to content

Moto Zajednica

Corto Maltese

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    NBG

Corto Maltese's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. @amos011 hvala za podršku i naravno za fotke
  2. Radio sam neke pripremne u auto skoli. Cim prijavim test, otvorice mi nalog pa cu moci da pristupim Mup-ovom testovima. Sledece nedelje sam van zemlje pa nisam hteo da prijavljujem jer necu imati mnogo vremena za ucenje.
  3. Svratio do auto skole :)kao bilo mi je usput. Definitivno upisujem sada. Uzeo sam testove da prelistavam. Nije bas da blistam ali polazem ili sam ispod granice. Ocigledno da je bilo vreme da obnovim gradivo. Kao i prvi put kada sam polagao, situacije i znakovi 100% ali okidam na kaznama i po neko teorijsko pitanje.
  4. Hvala na dobrodišlici. Pa predlog budžeta će biti skroman. Neka manja i privlačna cifra na koju bi mogao posle da dodam koji % pod izgovorom "ali to je ono pravo" :-) Priznajem da gledam cele godine oglase ali mi bzv da trčim sa kupovinom a iskustvo jadno, gotovo nikako.
  5. :-) Nikako da stignem ove nedelje do neke od auto škola na NBG da se raspitam oko upisa. Nisam siguran da sam izabrao pametno vreme obzirom da je već oktobar. Imam AM (došlo uz B po starom zakonu), tako da iako totalni laik, idem na A. Kao što sam naveo, romantičar. Godinama gledam i zamišljam sebe na nekom coperu japanske proizvodnje i konačno poželeh da to uradim. A kada nešto odlučim onda je to.
  6. Pozdrav bajkeri. Zovem se Peđa i od skoro sam član foruma. Tek treba da upišem A. Bez motora ali sa namerom i stavom Imam 34 godine i prelomio sam da budem ponosan vlasnik i vozač entry level "čopera". Maštao o Hondi Shadow i Yamaha Virago. Došlo vreme da se mašta pretvori u stvarnost. Prijatno iznenađem forumom i zajednicom Ostaje da g-đa odobri budžet i eto mene za gomilom pitanja (naravno ako odgovore ne već pronađem). Pišemo se uskoro. POZ
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja