Jump to content

Moto Zajednica

Stefan_X

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Stefan_X's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Imam skuter Sprint Hong Yi cetvorotaktni 50 kubika,nece da upali ni na kurblu ni na dugme(vergla ali nista se ne desava)..Uradjena je generalna,zamenjen cdi,alnaser,bendiks,vakum pumpa,karburator je ociscen,svecica je dobra baca varnicu..Oko 100-200km posle generalne palio je ekstra(na dugme,tad je bio los poklopac dekle),od pre neki dan nece da pali ni na dugme ni na kurblu(zamenjen poklopac)..Jel zna neko sta je problem?
  2. Imam skuter Sprint Hong Yi cetvorotaktni 50 kubika,nece da upali ni na kurblu ni na dugme(vergla ali nista se ne desava)..Uradjena je generalna,zamenjen cdi,alnaser,bendiks,vakum pumpa,karburator je ociscen,svecica je dobra baca varnicu..Oko 100-200km posle generalne palio je ekstra(na dugme,tad je bio los poklopac dekle),od pre neki dan nece da pali ni na dugme ni na kurblu(zamenjen poklopac)..Jel zna neko sta je problem?
  3. Imam skuter Sprint Hong Yi cetvorotaktni 50 kubika,nece da upali ni na kurblu ni na dugme(vergla ali nista se ne desava)..Uradjena je generalna,zamenjen cdi,alnaser,bendiks,vakum pumpa,karburator je ociscen,svecica je dobra baca varnicu..Oko 100-200km posle generalne palio je ekstra(na dugme,tad je bio los poklopac dekle),od pre neki dan nece da pali ni na dugme ni na kurblu(zamenjen poklopac)..Jel zna neko sta je problem?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja