Jump to content

Moto Zajednica

vasa.93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1228
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: vasa.93

  1. To da, ali ako nastavi da servisira motor u servisu koji više nije ovlašćeni servis, gubi garanciju. Umesto toga treba da se prebaci i nastavi sa redovnim servisima u drugom ovlašćenom servisu.
  2. Ovo drugo - možeš da kreneš sa obukom, ali za polaganje moraš da ispunjavaš sve uslove za izdavanje dozvole.
  3. Upravo. Nisam ni korisnik ni slično, ali ta “sami ste krivi” retorika je toliko…
  4. A hoće li ti biti i opterećenje? Mislim, po ovoj temi već jeste, samo si probao da ga umanjiš time što ćeš da se informišeš i ukloniš bar deo neizvesnosti. Rizik je. Ne zbog kazne ili iznosa iste, već zbog drugih stvari. Sumnjam da ti to ne kvari taj merak, a i kako je ionako u pitanju vozikanje po gradu, verujem da ti je jasno šta ti je bolji izbor - strpljenje ili neobavezna vožnja gde si stalno pod nekim stresom.
  5. vasa.93

    TDM Srbija

    Dobro, to je jasno. Pitanje je više bilo retoričko, a poenta je da proveriš podešavanje za ler gas. Mislim da je 800 nisko i da treba da ide naviše na 1000-1100.
  6. vasa.93

    TDM Srbija

    Da ti nije neko dirao ler gas? https://www.manualslib.com/manual/611283/Yamaha-Tdm850.html?page=61
  7. Naravno, svali lepo krivicu na narod i to je to.
  8. vasa.93

    AliExpress

    Možda, ali… Paketa iz novembra/decembra nema, a ono s kraja januara stiže. Definitivno nema pravila i ko zna gde je tačno problem.
  9. vasa.93

    AliExpress

    Evo ne znam šta da mislim. Jedna od ove dve stigla posle 22 dana. Možda ipak nije samo do Pošte…
  10. Jasno, hvala na pojašnjenju. Davao sam i trombocite više puta, namenski ili nenamenski. Znam da je nekada na forumu bilo priče o transferu, pa eto hteo sam da pomenem za slučaj da možda ima neke promene.
  11. Pitanje verovatno nije za tebe, ali ako možda znaš da li je moguće dati trombocite u Nišu i zatim transferovati to gde treba, i ako jeste, rado ću to uraditi.
  12. Ja sam u prvoj sezoni kad sam počeo da vozim išao na Halkidiki. Krenuo rano ujutru, u 15h sam već bio tamo. Svaki naredni put kad je trebalo da krenem na takav put pišmanio sam se (premišljao), i više puta se pokajao jer sam odustajao zbog nekih glupih razloga…
  13. vasa.93

    AliExpress

    Upravo sam tu priču i ja terao sa ovih 4-5 pošiljki. Prvo sam pomenuo da imam plaćenu dostavu do svojih vrata i da isto smatram da nema potrebe da idem do pošte jer sam platio isporuku do svojih vrata. A zatim sam objasnio i da sam bio do pošte i da mi je tamo rečeno da ti paketi nikada nisu ušli kod njih. Još sam i silne screenshot-ove poslao gde uz pošiljku, iako je odabran i plaćen AliExpress standard shipment, stoji napomena “No tracking information available”. A onda oni ipak tvrde da su upratili pošiljku i da je po njihovim informacijama u pošti, što je kontradiktorno prethodnoj napomeni da nemaju tracking informacije. Insistirao sam i da mi daju više detalja o tome gde tačno i kome da se obratim da dobijem informacije o pošiljci i zahtevam te dokaze koje traže, jer bi oni morali, kao organizatori isporuke, da imaju takve informacije za razliku od mene koji sam krajnji kupac. I tako dalje. Nije prošlo ništa. Nije neka velika svota u pitanju, pa sam batalio. Jednom je bila svota od nekih 60-70€ i tu sam se vala jurio sve dok nisam isterao svoje, ali kao što rekoh, u mom poslednjem slučaju ništa nije upalilo. Sad tražim alternativu, ali kao što je kolega već zaključio - mora da je do pošte, a ne do kineza, tako da…
  14. vasa.93

    AliExpress

    Ranije je bilo tako, ali već neko vreme nije. Prosto napišu da moraš da priložiš dokaz da paket nije u lokalnoj pošti, i odmah odbiju zahtev za povrat novca. Ako uložiš žalbu, opet isto. A u Pošti naravno ne mogu da daju nikakvu ni nezvaničnu informaciju, a tek ne nešto zvanično.
  15. vasa.93

    AliExpress

    Isto. Uvek biram oni najskuplju jeftinu isporuku. Ali badava…
  16. vasa.93

    AliExpress

    Nema, meni 4-5 paketa nije stiglo, dispute odbijen, tako da sad kinezi vode. Mislim da su mi poslednje dve porudžbine i generalno poslednje kod njih. Nemam kod koga u inostranstvu da poručujem, a i onako se ne bih majao previše oko tih sitnica koje poručujem tamo.
  17. Da li te možda interesuje Traveler sa nešto više opreme, godinu dana mlađi i sa manjom kilometražom? I sa većom cenom, razume se. Ako da, izvoli da se upoznamo i da pogledaš motor.
  18. To ti je prikaz otvorenih aplikacija. Prečica na tastaturi je Alt + Tab. E sad, to što iskače stalno može biti do malware-a, a može da bude i recimo do zaglavljenih tastera na tastaturi. Ako je Antimalwarebytes već našao nešto, najbolja opcija ti je clean install sa prethodnim low-level formatiranjem drajva. Radikalno je, ali lakše je tako.
  19. Problem može biti u tvom prelasku preko rupe.
  20. Zdravo, Lazare. Kolega @Bilence ti je dao izuzetno dobre savete. Nema tu nekog univerzalnog recepta i saveta ni za šta u životu, budi siguran. Trud bi možda bio najbliži tome, ali nekada ni to nije dovoljno… Došao si na mesto gde ima mnogo izuzetno humanih ljudi, spremni da pomognu čak i totalnom strancu. Pa opet, maltene su svi ostali uzdržani, makar ovde javno. Probaj da razmisliš zbog čega je to tako. I opet, Bilence ti je dao izuzetno dobre savete, prođi ih opet, i više puta ako treba.
  21. Pa sad, šanse su fifty-fifty. Čovek se nije ni predstavio, tj. nije ispoštovao ni osnovno pravilo kuće, pa možemo samo da nagađamo. Svakako cela ideja smrdi na nešto što ne valja.
  22. Može ako ima A2 bar dve godine. ….ako nešto nisam pomešao.
  23. Nije li prostije polagati za A? 7 časova, to se odvoza za par nedelja, i posle ako umeš da voziš položiš iz prve i to je to.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja