Jump to content

Moto Zajednica

jax

Članovi
  • Broj tema i poruka

    90
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: jax

  1. Imam mp3 250,pusta mi antfriz u karter,sta moze biti?
  2. Pozdrav potrebna mi je pomoc,svaki savet je dobrodosao.Prilikom kontrole ulja,primetio vecu kolicinu emulzije,kao i tragove antifriza kada sam ispustio ulje iz kartera,dali neko zna kako je veca kolicina dospela u sam karter,ili je mozda imao slican problem,samo da napomen da sa spoljne strane nema curenja antifriza i sve je suvo,hvala!
  3. Imate li podatak na koliko se kila steze glava na piaggio mp3 250ie agregatu? Hvala
  4. Potrban mi je podatak na koliko se kilograma po fabrickim podacima steze glava na agregatu mp3 250,ako neko ima proveren podatak,neka mi kaze!hvala unapred!
  5. Pozdrav,potrebna mi je pomoc,u pitanju je agregat od piggia mp3 250,nakon zamene karika,svih zaptivaca kao i semeringa radilice,i nakon sklapanja agregata,i vracanje istog na ramu,prilikom sipanja rashladne tecnosti,na mestu izmedju glave i cilindra,rashladna tecnost je "propisala",samo da kazem da je stavljen novi originalni zaptivac!znali neko sta sada da radim i dali neko ima podatak na koliko kilograma se steze glava motora za navedeni agregat,hvala na pomoci!
  6. jax

    GPZ vs GPX

    Znali neko sustinsku razliku izmedju Kawasakija GPZ-a i GPX-a?Nije mi jasno zasto se Kawasaki odlucio da u klasi 600ccm,sredinom i krajem 80'-tih,izbaci dva sportska motorcikla klase 600? Hvala na odgovorima!
  7. Ma sve ok,mislio sam da iskljucim,resetujem lampicu,bez odlaska na dijagnostiku,na to sam mislio da je lose po motor,sve ok,vozim ga na dijagnostiku!
  8. Dali je ta EFI(zuta lampica),ustvari lampica check engine?I dali je nju moguce ponistiti bez odlaska na dijagnostiku(znam da je to smrtna presuda za motorcikli)?
  9. Kais je na oko kao nov,da upali nakon nekog vremena check engine,zato sam i ja pomislio da se nakon paljenja tih upozorenja ukljucila i neka vrsta blokade!Hvala na savetu u svakom slucaju!
  10. Dali je moguce da je fabrika odradila da kada se upali ikona SERVICE,da se automatski upali neka vrsta blokade,kako bi se motor mehanicki sacuvao,dok se neobavi predvidjen servis?
  11. 2006-to,da to sam i ja pomislio da treba reset,ali tu imam problem,taster SET na komandnoj tabli mi nefunkcionise,jednostavno nereaguje na pritiskanje,a koliko znam on mi je potreban za reset,pa sada jos jedno pitanje,ako znate ili mozda neko zna,dali se na neki drugi nacin moze odraditi reset,osim ovim manuelnim postupkom preko tastera na komandnoj tabli,dali mozda moze preko dijagnostike da se iskljuci ikonica SERVICE(na ikonici su prikazani kaisnici),hvala svima na savetima!
  12. Potrebna mi je pomoc,u pitanju je skuter piaggio mp3 250ccm,na kontrolnoj tabli(displeju) mi se upalila ikonica prenosa(kaisnici),i od toga momenta motor nemoze preci 80km/h,kao ni 5000-5500 obrtaja,imam osecaj kao da se upalila neka blokada na motoru!Pa me zanima dali je neko imao isti problem i kako ga je resio,unapred zahvalan Milorad iz Zrenjanina!
  13. Potrebna mi je pomoc,u pitanju je skuter piaggio mp3 250ccm,na kontrolnoj tabli(displeju) mi se upalila ikonica prenosa(kaisnici),i od toga momenta motor nemoze preci 80km/h,kao ni 5000-5500 obrtaja,imam osecaj kao da se upalila neka blokada na motoru!Pa me zanima dali je neko imao isti problem i kako ga je resio,unapred zahvalan Milorad iz Zrenjanina!
  14. Potreban ispravan uljni hladnjak za Kawasaki gpz1000rx(900r) sa slike
  15. jax

    Beli cajgeri

    Prolazi kroz brojeve!
  16. jax

    Beli cajgeri

    Znali neko od clanova,ko se bavi izradom cajgera na satovima instrument table,konkretno hteo bih da odradim beo cajger na satu sa slike,hvala!
  17. jax

    Garava svecica

    Dali neko moze da mi kaze razlog,ili je imao slucaj,da mu od 4 svecice,jedna bude garava,a ostale 3 onakve kakve treba da budu,napomenuo bih da je uradjeno ultra-zvucno ciscenje karbova i da su nastelovani po vakumetrima,u pitanju je kawasaki gpz 1000rx,hvala na pomoci,evo i jedne fotke gde se vide svecice skinute nakon voznje,svaka pomoc je dobrodosli!
  18. jax

    Cemu ovo sluzi?

    Po odgovorima shvatam da samo jedan clan foruma zna o cemu se radi,i Hvala mu na pojasnjenju!
  19. jax

    Cemu ovo sluzi?

    Znali neko cemu je svrha ovih propelera na zadnjem kraju ovog motorcikla? Hvala
  20. Ako neko slucajno ima jednu kopcu od gpz-a,kao sa slike,i zeli da je proda,neka se javi!
  21. Ja imam isti problem,ali nekaplje mi ulje,vec antifriz!
  22. Znali neko gde moze da se nabavi ili mozda ima semering vodene pumpe(kao sa slike) za kawasaki gpz1000rx(gpz 900r,mislim da su isti),svaka pomoc mi je dobrodosala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja