Jump to content

Moto Zajednica

Lindo

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd/Kotez
  • Motocikl
    Suzuki GS500e

Poslednji posetioci profila

469 profile views

Lindo's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. Lindo

    Prvo motorce

    Mene služi ekstra, vozim ga redovno. Može da bude i star i 100 godina samo ako radi kako treba.
  2. Lindo

    Prvo motorce

    Ma sad je fora u ispitnom roku da ga uzmeš kad je najveća gužva na faksu, a ti se pojaviš na Suzani...ima divljač da pada sama Šalu na stranu, ako rešiš da gledaš...tu sam.
  3. Lindo

    Prvo motorce

    https://www.polovniautomobili.com/motori/10409590/suzuki-gs-500e Evo ti rođeni moje motorče. Oboriću ti cenu, još ću ti ga zapakujem i mašnicu da mu zakačim. Ispravan je brate, možeš konzilijum majstora da sazoveš da ga ispituju.
  4. Jel stavljao neko slajdere na Suzanu? Da li pasuju ovi sa aliexpressa? https://www.aliexpress.com/item
  5. Lindo

    motor od 125cc

    Yamaha YBR 125. Ima da se navozaš za male pare ko čovek. Ja sam imao njenu kopiju Keeway speed 125 i ne znam zasto ga prodadoh. Послато са GT-I9305 уз помоћ Тапатока
  6. Tako je. Onaj VX-2 Послато са GT-I9305 уз помоћ Тапатока
  7. Na kraju sam narucio preko neta iz Kule, firma Motoshop-MRG. Lanac i lancanici izasli 9310din. Cisto da budete upuceni, ako ko resi da menja.
  8. Dojadilo mi klepetanje istegnutog lanca, pa sam rešio da zamenim. Pa da rezimiramo: Prednji lancanik 16 zuba sa oznakom JTF 565 Zadnji lancanik 39 zuba sa oznakom JTR 823 Lanac 520 sa 110 članova To je to? Gde da naručim lanac? DID naravno..nista spektakularno. Koje su najpovoljnije varijante?
  9. Nastradali je vozio skuter bez svetala, direktan sudar sa Volvoom u preticanju iz suprotnog smera. Послато са GT-I9305 уз помоћ Тапатока
    1. Bojssa

      Bojssa

      Ваистину Христос се роди! Шта би, решио да мењаш?

    2. Lindo

      Lindo

      Pa da..izvozio sam Kineza i prodao

    3. Bojssa

      Bojssa

      Rekoh ti.. Ovaj mi je simpa na oko.

  10. E..problem se rešio sam od sebe...eh što ti je Kinez. Послато са GT-I9305 уз помоћ Тапатока
  11. Juče primetim da mi se ne gasi dugo svetlo. Kad mi je prekidač na kratkom, plava signalna lampica za dugo onako malo svetli, a kad prebacim na dugo, ona sija punim intenzitetom. Sija dugo svetlo non stop, malo manjim sjajem kad je prekidač na kratkom. Šta li može biti?
  12. Levi retrovizor mi je originalan i na njega sam video dobro. Desni retrovizor je prethodni vlasnik negde polomio i stavio neki odvratan, okrugli, kao sa bicikle da je skinuo. Danas sam u Komppu kupio par univerzalnih za 2500 i odlicno su legli, vidi se bas lepo, siroki su.
  13. Dobrodosao. PS. Kaznena politika ne dolazi na teorijskom ispitu. Polozio sam pre mesec dana. Послато са GT-I9305 уз помоћ Тапатока
  14. Još jedan sektaš među vama. Pazario sam ovo magare za 650e. Prešao 5.000km. Ako bude kakvih problema, vi ste mi rame za plakanje. Danas sam već stigao da mu lepim zadnji migavac i da se patim sa klackalicom menjača...šta ću kad nisam navikao
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja