Jump to content

Moto Zajednica

djnenad

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu djnenad

  • Rođendan 03.10.1966.

Contact Methods

  • MSN
    djukanovicnenad1966@gmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda NC750XD

Poslednji posetioci profila

2730 profile views

djnenad's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

28

Reputacija u zajednici

  1. djnenad

    NC750X 2016

    @DarkoB Cestitam na kupovini. Hvala na opisima i fotografijama. Ja sam pre par dana ugradio taj Puig touring sa deflektorom,znatno je bolji od samo touring varijante. Ali samo u polozaju kada je deflektor paralelan sa vizirom. To sto sam ugradio je na sledecem linku. Amazon.com: Puig 8911H Touring Screen +Visor Honda NC750X 16-17 C/Light Smoke : Automotive WWW.AMAZON.COM Buy Puig 8911H Touring Screen +Visor Honda NC750X 16-17 C/Light Smoke: Keychains - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases Uzivaj u novoj igracki,veliki pozz.
  2. djnenad

    NC750X 2016

    Izvinjavam se,nisam bio precizan,a podatak treba radi razmaka rupa. U pitanju je NC 750X 2016-2020.
  3. djnenad

    NC750X 2016

    Cao ekipa. Upravo sam dobio Puigov turing vizir za Nc sa pokretnim deflektorom. Sutra je proba,javicu utiske. Iz tog razloga objavljujem prodaju starog vizira (Ivan mi je radio prosle godine). Isto je turing model,verna kopija ovog Puigovog. Jedno 5 cm vislji od originala. Ako je ko zainteresovan,cena je 60 e,bez zakazivanja je i bez cekanja. Model je za NC 2016 -2020.
  4. djnenad

    NC750X 2016

    @JusticijeCestitam na novoj makini i neka ostvaris sve sto pozelis sa njom. A secam se na kursu bezbedne voznje bio si jedan od najboljih tada. Vrlo brzo si i prerestao NC sto mi je posebno drago. Kao sto si mozda pratio ovde na forumu ,ja nisam imao puno srece i spretnosti sa mojim belim.Jos jednom ti cestitam na izboru nove igracke. Kako me je savetovao Darko @Satelis evo objavljujem da prodajem levi Givi crash bar za NC,cena bi bila 60 e,mozda nekom zatreba,pa da ne kupuje u paru. desni je stradao,odradio svoje,amortizovao koliko je mogao i pre par dana su poruceni novi,. Mene je upravo Seba obavestio da mi je namontirao nove crash barove,na cemu mu posebno hvala u ponedeljak preuzimam bike,do tada sam odsutan. @Satelis Darko,nazvacu te od ponedeljka za termin, kako bi vratili led maglenke na novi bar. Pozdrav svim forumasima,dugo se nisam javljao,mada povremeno pratim aktuelnosti.
  5. Postovani drugari,postovana Ivana, Iskreno saucesce porodici. Zivot cesto bude i surov i nepravedan. Moramo trpeti sta nas snadje. Ivana,molim,bez ustrucavanja,ako bilo sta zatreba budite slobodni obratiti nam se ili na grupi ili pojedinacno. Vas sam kupac,postovalac i bas mi je zao radi ovakvog spleta nesrecnih okolnosti. Budite hrabri i nastavite istim putem. Milane,pocivaj u miru,neka ti je vecna slava.
  6. djnenad

    NC750X 2016

    Inace jedan prelepi crveni NC bio parkiran jutros u Belvilu ispred uprave Delhaize..Bas mi se svideo. Pozdravljam vlasnika,pozivam da se sledeeci put javi,cesto budem u Belvilu, u blizini kafea "Lavina". Mislim da je br.na tablici BG 37-407(ako nisam pogresio).
  7. djnenad

    NC750X 2016

    Tek sada primetih. Poznajem vlasnika. Razlog prodaje je radi preporuke lekara,problemi sa kicmom,vibracije,kako mi je pricao jos jesenas. Inace zaljubljenik,vozi na 2 tocka preko 20 god,na njegovu preporuku sam verovatno i ja kupio NC. Mislim da vredi pogledati,pretpostavljam da ga je mazio i pazio. Mislim da je pominjao dosta opreme,ma zaljubljenik. Pozdrav svima koji prate temu.
  8. djnenad

    NC750X 2016

    Jutros oko 10 h kretah se iz Topcidera ka novom mostu ka N.Bgd-u. Na semaforu ispred mosta staje prelepi crveni NC, gospodin svirne,klimne glavom i pozdravi me. Ja kao novi motorista,morah pogledati u sirenu,pa onda svirnem i otpozdravim. Tek pocinjem polako po gradu voziti. I bese mi toliko drago sto i mene neko novoga uvazi. Mislim da je bio Bg 30-030. Zahvaljujem doticnom gospodinu na pozdravu i kada bude prilika zovem na kafu. Pozdrav svima.
  9. djnenad

    NC750X 2016

    Srecno i veselo sa novom masinom. Puno zadovoljstva neka ti pruzi, sa osmehom neka sa tobom se druzi.
  10. djnenad

    NC750X 2016

    Cestitam na novoj NC. Da se vlasnik sit navoza.
  11. djnenad

    NC750X 2016

    Da da resio je lampicu. Kaze,isao je u Deltu i tamo su mu iskljucili halogena svetla ( ona bocna) i time resetovali sistem. Nadam se da je bas tako,sutra imamo primopredaju,pitacu za vise detalja. Uostalom,nadam se uskoro cu ti doterati masinu da je skeniras i detaljno vidimo kako izgleda. Pozz.
  12. djnenad

    NC750X 2016

    He he,izvinjavam se,lose komuniciram na forumima,neiskustvo, Malopre napisah post upoznavanja,mozda nedovoljno jasan. Ja sam novi vlasnoik ovoe lepotice. Kada bude parkiran ispred zgrade javljam se sa novim fotkama (ako budem znao kako se postavljaju). Pozdrav.
  13. djnenad

    NC750X 2016

    Postovane kolege,hvala na komentarima i lepim zeljama. Evo tek sada nadjoh trenutak da se javim,prijavim i sve vas pozdravim. I svima vama zahvalim na aktivnostima,komentarima,prisustvu na ovom forumu.Bez svih vas ne bih saznao za NC,za lepotu voznje na 2 tocka, za kvalitet zivota i novu dimenziju uzivanja. Ukratko,zovem se Nenad (Nesa), vec u poznijim sam godinama za motoristu,"66.sam godiste i nikada nisam vozio motor. Polozia za A kategoriju 2016 god kod Joce-Cigre (auto skola na N.Bgd) i spletom okolnosti nisam tada kupio motor, a bio sam blizu kupovine. Sada se ukazala prilika te dojoh do zeljenog NC. Veliko hvala Darku - Satelis na nesebicnoj pomoci oko pregleda motora. Izasao je dugo cekani oglas,ja u izolaciji, moja odluka je bila trenutna,Darko potvrdio valjanost masine i ocekujem sutra realizaciju,notara i da mi prodavac doveze NC na adresu. Smesno zvuci,ali nisam siguran da to ja smem napraviti,nisam seo namotor 4 godine,od polaganja,toliko o mom znanju . Ali nameran sam polako i savesno uci u svet ljubitelja dvotockasa.Kontaktirao sam moto klub "Bezbednost",imaju kratak kurs bezbedne voznje,pa cu se tako valjda malo i osloboditi i krenuti sa voznom. Hteo bih da naglasim da bez svih vas (sa vise ili manje prisustva na forumu),ne bih se odvazio na ovaj korak i u ovim godinama. Jos jednom,hvala vam svima,hvala Satelisu,nadam se nekom skorasnjem vidjenju,druzenju. Izvinite na opsirnosti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja