Jump to content

Moto Zajednica

stefa9955

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu stefa9955

  • Rođendan 11.05.1999.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac
  • Motocikl
    Piaggio x9

stefa9955's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pa ne znam,ja sam svaki imao sa karburatorom,i ovaj mi je najbolje do sad upalio Zato ce sledeci biti sigurno sa direktnim ubrizgavanjem,jer sam shvatio da su karburatori mnogo glupa stvar
  2. Pa da,posle zime,prvo paljenje.Meni je to ok
  3. Inace je palio super,posle cele zime je upalio posle 20sek verglanja,cak mu nisam ni skidao akumulator
  4. Cao ljudi,opet imam problem.Od kad sam skidao sauh da ga proverim,i probao da stelujem smesu,vise motor nece da upali nikako.Nema sanse da upali..Jel ima neko ideju sta sam mogao da zeznem da nece vise nikalo da upali?
  5. Evo sad sam probao,u dzeku ima struje,sauh sam nakacio na akumulator i igla ne mrda.E sad opet pitanje koje sam vec postavio,ako neko zna.Da li se moze uzeti bilo koji sauh pa da prepravim dzek samo ili moram traziti bas za taj karburator?Moze da bude da on zeza.
  6. Aha,dobro hvala ti,videcu ovih dana da skinem da vidim zta se desava,kad imam vremena.Zapravo se jako cudno ponasa sauh,kad upalim motor on digne ler,ali se posle 10ak sekundi spusti ler i kao da nema sauh,gasi se motor dok se ne zagreje.Takodje mi se cini da mi uopste i ler varira malo kad je zagrejan motor,sto mislim da ne bi trebalo.
  7. Dobro onda,jos bolje.Hvala vam. Jos jedno pitanje,kakav sauh da kupim,mora bas isti da bude za taj motor/karburator ili ima nesto univerzalno?
  8. Pa sauh mi ne radi,to znam,nego mi ne smeta pa se nisam ni zezao sa tim,ali ne verujem da moze on toliko da utice na potrosnju,on je valjda samo da mu dize ler dok je hladan?
  9. Videcu kako se ponasa,meni i dalje smrdi iz auspuha na benzin..verovatno cu morati da menjam karburator,ali sam bar hteo da probam da ga nastelujem.
  10. Hvala,nasao sam ga.Bas je zavucen ispod,jedva se dodje do njega.Zavio sam ga skroz pa sam ga odvio malo vise od jednog kruga,pa cemo da vidimo kako ce da trosi.
  11. Mada nisam siguran da je moj karburator bas ovakav
  12. Pa x9 250 ima taj hondin od 250 i noviji piaggio od 250 ali su oni tek od 2005. Uglavnom su ovakvi.Eto taman ima i slika karburatora pa ako neko zna gde se steluje bio bih zahavalan da mi kaze gde .
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja