Jump to content

Moto Zajednica

Hemija

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Zzr 600 Ninja

Poslednji posetioci profila

599 profile views

Hemija's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav , kupujem skuter , prednost japanski Ali ponudite sta imate. Ako vas zanima zamena za zzr600 menjao bih takodje. Ziveli.
  2. Zzr 250 definitivno. Manje glavobolje. Hvala Bogu da je neko shvatio (ti) da je sa 125 pogotovo skutera , preci na 600 motocikl , previse za ucenje. Bravo. Svako dobro.
  3. Hvala ti na odgovoru. Sve regularno, nista nisam preko mere sipao. Standardno , tad sam bio blizu shell pumpe pa sam njihov neki uzeo 50/50 rastvor da destilovanom. Rece mi jedan covek da moze i cep hladnjaka da bude ? Svakako nadam se da nije dihtung ili glava
  4. Pozz kolege bajkeri. Kawa mi posle duzeg stajanja , posle prve duze voznje , izbaci antifriz napolje. Nije pomesan sa uljem pa ne verujem da je glava. Zamenih antifriz , ohladih motor , opet ista stvar , preliva. Ne znam sta bi mogao biti uzrok , termostat ili nesto drugo. Probao sam sa otvorenim cepom hladnjaka da izbije mozda neki cep ili mehur , Ali nije pomoglo. Ako ima neko savet ili ovaj isti slucaj , neka javi kako resiti. Ziveli !
  5. Novo ! Jelenko nefiltrirani !

    1. Prikaži prethodne komentare  5 more
    2. malitomic

      malitomic

      Evo ja uz rucak oladio jednog zajecarca i mogu vam reci da nista ne valja. Valjda ce ovo drugo da bude bolje

    3. Pera kameni

      Pera kameni

      Laško zakon, samo njega tučem. Direktno iz Slovenije, ne puni se kod nas.

    4. Pera kameni

      Pera kameni

      Laško zakon, samo njega tučem. Direktno iz Slovenije, ne puni se kod nas.

  6. Hemija

    Nox ili MT

    Kupljena jutros, spomenuh u nekoj temi MT MUGELLO , bela, lepa , lagana, 7.400 din. Grad je pa nisam vise od 110 danas nigde prosao, i to na kratko , ali vec se cuje dosta od 90+.. Anti fog po gradu radi sasvim fino. Sve zavisi za sta zelis kacigu. Ali svakako u tom budzetu ti preporucujem MT. Ovo 4 * 5 * , tako je to sve jedno. Sve se to kupuje za pare , a i brat bratu , kad se opizdis posteno , Bog ti da zvezdicu vise ili manje..
  7. Uzeta mt mugello kaciga. Oko 7.400 din. Bela , odlicna anti fog. Do 100 na sat izolacija ok. Preko se vec cuje malo vise nego sto zelim, ali za sad odradjuje super posao za grad. Ostalo mi taman za kilo janjet'ne i kupus salatu , zalivenu jelenkom ..
  8. Danas cu proci bas do SC. Javljam utiske modela , a mozda i izadjem sa nekom "fancy" kacigom.. Mene do duse zanimaju vise modularne , do 100€. Preglednije su i nastrojene gradu. Javljam se kasnije u toku dana.
  9. https://i.ytimg.com/vi/TLqElVqMPqw/maxresdefault.jpg Slika je sa interneta. Ja na zalost nisam imao priliku da uslikam. Model koji sam vozio je bio bele boje sa crnim sedistem Prelep motor sa gomilom snage i prelepim zvukom.
  10. Honda CB1100ex 2016 god. Test voznja u Francuskoj. Druzili smo se oko 30km. Duze nije moglo. Zaljubio sam se, a nisam bio fan 'retro' motora.. Ali ovaj je divan.
  11. Odlicno mestasce , zavuceno. Selo Zlakusa i Potpec, i cuvena i prelepa Potpecka pecina. Restoran ima fenomenalnu pastrmku , i u meniju imate nju na rostilju i corbu od pastrmke , koja je ako nisu nesto menjali 240-250 din. Vredi posetiti, divan ambijent. Pastrmka vam pliva oko mesta gde sedite , cista , organski hranjena.
  12. I neka mi neko vise kaze kako da stavim profilnu sliku majku mu !
  13. Fala vi , dobri ljudi ! Danas promenjena zadnja guma , jer je tako bilo pametnije , i prednja ce za koji dan, a mozda i sutra. Stavljena Dunlop scoot smart. Ivan, covek na mestu i sve pohvale za ljudinu ! Topla preporuka svima koji citaju ovo.
  14. Postovanje ljudi. Otvaram ovde novu temu, i izvinjavam se moderatorima ako ima vec ovakva , tj. gde bih mogao da upadnem, neka me s'oprostom prebace !! Sinoc oko 22h sam postao vlasnik AA 500 , classic modela iz 2002 godine. Dok ne budu neke slicice, evo sitan opis. Motor je prefarban prosle sezone u crnu boju. Vizuelno ima par tackica koje se daju srediti kod dobrog plasticara (one price, jaoo to ti je zajebato skroz da uradis , to je sveti gral da se nadje i to - mani te me se svi slicni , jer kad ima volje ima i nacina , a narocito kad ima para ) Ovako , da pocnem : Motor je u sasvim finom stanju po zvuku, linearnom ubrzanju (nema trzalica i zajebancija. Prvih par min, posle je super . Temperatura je kao mrvicu ispod tri sata, to vec nije lose ali videcemo da li je i dobro, zbog famoznog termostata. Kocnice su solidne mozda malo zadnja slabije koci. Gume ce izgurati ovu sezonu. Vlasnik je rekao da je promenio rolnice , ulje , generalno taj mali ceo servis , nov akumulator , i odradio je lepo farbanje. Sada ono sto manjka. Vizuelno : lajsna desna, vizir (koji sam se vec dok sa gos'n Ivanom da ga sutra lepo covek postavi, nije prijatno voziti bez . Levi zadnji migavac ne' da radi, e ,ce proradi uskoro ! Plastike negde nisu naj uklopljene ali jbg valjda je i to boljka koja se da ispraviti. Sinoc bez vizira 100-110 na sat i bas jakog frontalnog vetra , potrosnja malo ispod 5 l. Sve u svemu zadovoljan sam. Eto. Ako nekoga jos nesto zanima , nek' se ne stidi. P.s : covek koji mi je prodao motor je ljudina jednom recju, i sve pohvale !!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja