Jump to content

Moto Zajednica

Lesa Blesa

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Honda VFR 750 RC36/2

Poslednji posetioci profila

349 profile views

Lesa Blesa's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

5

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav ljudi, da li neko zna gde mogu nabaviti plastike za RC36/2 ili da li ih neko pravi, izliva?
  2. Kako da stupim u kontak sa tim Saletom, jel ima neko neki kontakt?
  3. Pa ovako stoje stvari...izasao iz bolnice zvao druga da rastavi i sve u svemu od motora nema nista ram je pretrpeo dobre udarce i pokrivio se na dva mesta...nazad kod viljuske i napred kod same glave tako da od sredjivanja istog nema nista...hvala svima jos jednom i eto samo da javim da ne ocekujete fotke od sredjivanja na zimskom projektu...cisti putevi braco, pozdrav.
  4. Ok hvala, ako ne nadjem njegove onda ce mi to od CBRa biti zimski projekat. Ali znaci da trazim samo to godiste? Pretpostavljam zbog lakseg uklapanja...?
  5. Ma ako je do toga oni nemaju pojma koji je oklop od kog motora to sam siguran...njima sad najbitniji lonac...ni broj ih ne zanima...meni samo trazili da stavim na tehnickom orginal auspuh i proverili kocnice...
  6. Odlican ovaj ebay sajt sto lik lije plastike, ako nista ne nedjem verovatno cu pokusati onda preko njega, hvala jos jednom.
  7. Hvala Motom, jesam trazio sam po oglasima, ali bez uspeha jer ima tri vrste oklopa za taj model...hvala na pomoci sve cu pregledati sto si poslao...razmisljam se drug mi dao ideju da li moze oklop od CBR 600 da se namontira posto njih ima ako na kraju ne uspem naci za VFRa? Jel zna neko nesto o tome?
  8. Nije mi prvi pad i da sam jedva ustajao iz lz kreveta samo da vidim motor na sta lici...ali po meni to je razlika izmedju pravih bajkera i sminkera koji posle i manjeg pada odustanu od motora...Malo izlomljen, vise izgruvan i sav u modricama, imao krvarenje u glavi, ali je sva sreca stalo pa nisam operisan i potres mozga...ali samo o njemu razmisljam i jedva cekam da opet sednem na njega...
  9. Pozdrav braco svima, ja sam zaljubljen u VFR 750 moj je 95g. Kupio sam ga u ne bas sjajnom stanju bio je lupan i sklapan od vise primeraka. Ja sam mu sredio nove opruge, semeringe, posudu za vodu, nov sat sa cajgerima, nove rukohvate i tegice nove rucke, komplet set kvacila i gornji i donji, nove diskove, nove plocice, nov lanac i lancanike, nov set kvacila, lamele, opruge, dihtung, novi filteri ulja, vazduha benzina, nove lezajeve i napred u tocku i nazad u glavcini, koplet plastike sredio i ofarbao profi u u komori kao i felne koje sam peskario pre farbanja, nov izduv...da me pitate koliko para sam za to dao ne znam, nikad nisam racunao jer je to ljubav, a otislo je jako puno jer su sve delovi bili ili Japan ili Engleska, ma lutka je bio i prosle nedelje je slupam...dusa me boli...lezim u bolnici i o njemu razmisljam kad izadjem da ga sredjujem. Motor je jako zahvala ko ga je jednom imao zna o cemu pricam...E sad sve ovo ispisah jer mi treba pomoc oko pronalazenja rezervoara, instrument sata plastika nigde ih nema ili saveta ako moze da se stave plastike od nekog drugog motora i od kojeg. Hvala Vam svima unapred, i cisti putevi.
  10. Kod nas nigde neces naci, a ovde imas sve sto ti treba.
  11. EOS 125 MKI (2007 - 2010) WWW.AJS-SHOP.CO.UK
  12. Pa covek je u Kraljevu resio problem, eto sto. c0st01 29Posted June 4, 2016 Svrati ponekad, 103 posts Location: Nis,Kraljevo Motorcycle: . Resio sam problem posle godinu dana i vise de su mi lekari rekli upala neka sitna.Snimak pogledaju upala a covek kod kojeg sam bio je odma video da su mi ligamenti dislocirani i presrecan sam.Tretman me je kodtao 1500.Namestio mi je rame!!!Iz Kraljeva je i ukoliko neko ima slicnih problema nek pozove coveka i posle nek podeli najbolje utiske! Zove se Marko Matovic 0642135870
  13. Pozdrav svima, lutam po forumu i ne mogu da verujem da ovde pronadjem ovu temu. Isti problem sa ramenom vec godinu dana bukvalno dok sam spavao na levom ramenu cuo sam kako je nesto kvrcnulo i od tada krecu bolovi i sa ramenom i ogtaniceni pokreti. Isao u kliniku koja se bavi sportistima isto rekli upala tetiva i terapija struja, magneti, laseri...koja je trajala vise od pola godine bez uspeha naravno i na kraju su samo rekli to je to mi nista vise ne znam sta bi mogli uraditi... Ako neko zna da ima u okolini Novog Sada da neko moze resiti taj problem castim sta god treba. Ako nista drugo idem do Kraljeva samo da resim problem.
  14. Vozio sam princa ovu i prethodnu sezonu, (9000km) ali uvek sa strahom nekim da me ne ostavi negde, iako je bio u vrlo dobrom stanju, taj motor je sve samo ne pouzdan. Uvek nesto oko njega da se dosteluje, pristeluje i sit sam bio toga. Gde god da krenem ja mu vrsim celokupnu tehnicku proveru. Sent from my LG-H440n using Tapatalk To je problem ko ga je sklapao, a ne do motora. Svi ti motori dolaze kod nas u delovima, a sklapaju ih priuceni zidari ako nesto nece da legne ubedi ga cekicem
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja