Jump to content

Moto Zajednica

bki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    BG - Zemun

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

bki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Naruceno novo. Moze lock ili brisanje teme.
  2. Kao sto naslov kaze, treba mi sto je pre moguce zadnje sediste za suvozaca, za GSXR 600 2002 godiste. Ponude ovde ili u inbox. Hitno!
  3. bki

    Sachs Madass 50

    Skuter je Sachs model Madass 50 49ccm 4-taktna masina Godina proizvodnje je 2008 ali je kupljen i registrovan negde u aprilu-maju 2009 Rezervoar 4.5L, potrosnja 3L/100km Presao nesto ispod 4000km, tako da ce trebati da se odradi redovan servis na 4000km, koji kosta 1900din Prenos je na lanac, ima disk kocnice i napred i nazad Lepo je ocuvan, vlasnik zensko Cena 820eur
  4. Uf, meni je san ta honda ali preradjena custom....sa sirom gumom, nekim dobrim felnama i minimum detalja!
  5. Ja jesam. Kad nemaju prikolicu za bajk, voze ga na boku u obicnoj. Inace, video sam pre neki dan pauka kako vuce juga floridu, a na prikolici na boku motor ??? Da li je moguce da su poceli da dizu i motore ako su "nepropisno" parkirani!!! Sto se teme tice, podrska autoru i od mene. Ako nesto kojim slucajem vidim, javljam odmah!
  6. Hvala ti puno, ja sam zvao neki broj sto sam dobio jos prosle godine (245-8240). Moguce da je i on aktuelan, ali da nije sam servis nego radnja, posto su me jednom vec prebacivali na neki drugi koji nazalost nemam. Zovem ih sutra, da vidim sta i kako. Hvala jos jednom!
  7. Pa moracu. Ili to, ili da se slepam na neki nacin. Sve je to zahvaljujuci nasem super cistom gorivu. Sad kad ga namestim, ima da mu drzim pun rezervoar uvek, nema sanse vise da cekam da spadne nivo ispod 2/3. Upali on kad mu sipam direkt gorivo, sagori to i ugasi se. Izgleda da karburator ne pravi vakum koji smo ustanovili da bi trebao, tako da se membrana na pumpici ne otvori i nema dotoka goriva do karba, od pumpe. Da rasklapam karburator nisam hteo, ionako mora na redovan servis. Jedino je problem taj prevoz, ali cu da vidim da serviseri ne vrse i tu uslugu, posto mi drugar rekao da je njegov serviser dosao kombijem po njegov skuter i uredno naplatio to 500din, sto nije losa fora. Nadam se da i ovi rade tako nesto (ISA Motors), samo sto se sada niko ne javlja na tel. :-\ Smorio sam se strasno, takav dan a ja kuci. Hvala u svakom slucaju na podrsci, javljam sta sam uradio!
  8. Ja sam moga danas drndao, i cackao. Nije hteo da upali, naravno, pa sam ga rasklopio. Gledao dovod goriva, ima, pumpa radi. Radi, ako se usprica direkt gorivo, tako da je do karburatora. Mora da se cisti, i tako to. Nisam hteo da ga skidam i ceprkam, da ne zeznem nesto. Sad je problem, kako ga odvesti u ovlasceni servis u D. Tucovica ??? Moracu da smislim nesto!
  9. Pa to je bila opcija. Vergla super na el. paljenje, rade migavci/stop svetlo, tako da sam mislio da je akumulator ok. Probacu da ga spojim, pa onda.
  10. Mene moj kinez ubi. Juce sam pokusavao da ga upalim, ali bez uspeha. Napunio sam ga benzinom, nece. Ocistio svecicu, koja je bila prilicno prljava, nece. Danas nisam pokusavao. Da li je neko imao isti/slicni problem? Kako ga je resio?
  11. Sprint Phantom. Crni, kupljen negde krajem jula 2008 god, nov. Za sada presao nesto manje od 2000km, sto nije bas neka cifra. Pao jednom sa njega, najvise krivicom debelo "nauljene" krivine, plus na to ne tako bas kvalitetne gume Sve je proslo ok, malo samo izguljen skuter, ostao u voznom stanju. Izgleda takodje da je fabricki kriv kocioni disk (ako neko zna gde mogu povoljno da ga ispravim, da ne kupujem nov, javljajte). Osim toga, nikakvih kvarova, tako da se moze reci da sam za sada zadovoljan korisnik! Zorane, retrovizore skini i zategni, pa nece da se tresu. Ja sam imao problem sa tim, resio sam ga, ostao je drugi da zategnem, cim dodje lepo vreme!
  12. Evo jednog italijana, za koje mi je oko zapalo, za 1700e. ;D
  13. Gledao sam malo vec pominjani u jednoj od tema moto.it, i smorio sam se skroz. Kad vidim za onako smesne cifre Honde Hornet, sto od strane privatnih prodavaca, sto od strane dilera, dodje mi da zaplacem. Ortak je svoju, '96 god platio 3000e kod nas. Srbija definitivno ima problem sa previsokim cenama polovnih motora. Ja se zagrevam da uzmem nesto, cim dodjem do jos malo para, i izbor mi pada na cbr 600 f2 (kao jedan od jeftinijih modela, bar za pocetak), za sta bi morao da izdvojim kod nas od 2500e pa na gore :-\ Moracu da nadjem nekog ko uvozi iz italije te motorcice, kada dodje vreme! Verujem da je vece cimanje, ali mislim da se isplati!
  14. Staji je na glavu, sedi na motor, pa se onda slikaj i postuj, da vidimo kako to izgleda u potpunosti ;D
  15. Ako stoji broj mesta 1, onda tesko da ces promeniti, posto tako pise i u papirima motora. Meni isto pise 1, za skuter koji ima toliko sediste, na kom samo fali da pise da je pravljen za jos jednog putnika. Ali kad sam ga kupio, u papirima je pisalo broj mesta: 1, i sad tako i u saobracajnoj pise. To mozda mozes da promenis, ako budes radio preko veze, novu saobracajnu, pa da zamolis coveka da napise 2.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja